Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

henüz yumurtlama aşamasındasın canım 2 çizgininde koyu olması lazım koyulaştıktan sonraki gün genelde yumurtlama günün illaha 14.gün yumurtlayacaksın diye bişey yok benimde 18.gün falan çıkmıştı 2.çizgi o koyulaşacak gitgide

Yumurtlamissin canim,bence sen bugünü degerlendir esinle

sonuçta silikte olsa çizgiyi görmüşsün yumurtlamışsın bence çalış

iyiyiz canım valla bende zayıflamak istiyorum ama ağzımı tutamıyorum ki bende 6 ayda 8 kilo aldım

bal tarçın kürü varya o beni zayıflatmıştı amaa geri aldımm kgyuu ilk defa selülit denen olayla karşılaştım ve bu duruma gıcık oluyorumm ayaklarım ağrıyor kaldırmadı birden vücudum

bal tarçın kürü varya o beni zayıflatmıştı amaa geri aldımm kgyuu ilk defa selülit denen olayla karşılaştım ve bu duruma gıcık oluyorumm ayaklarım ağrıyor kaldırmadı birden vücudum

bal tarçın kürümü ayol ballamı zayıfladın nasıl oluyo nasıl uygulanıyo

poticimm 2.çizgi bende önce silik çıktı yavaş yavaş yumurtlamanın göstergesi diye sonra tam yumurtlamadan 1 gün önce iki çizgide aynı koyuluktaydı ..

Bende yaptim ovulasyon testi,benim cizgilerim hic cok koyu olmadi,bide ben erken yumurtladigimin farkina vardim testler sayesinde,yumurtamnda büyük ihtimal 11.12 .günü catliyor,hissedebiliyorum,galiba bu cizgi meselesi testten teste degisiyo,ben hic cok koyu cizgi yakalayamadim,arkadasada o yüzden dedim degerlendirsin diye

iyiyiz canım valla bende zayıflamak istiyorum ama ağzımı tutamıyorum ki bende 6 ayda 8 kilo aldım

bal tarçın kürümü ayol ballamı zayıfladın nasıl oluyo nasıl uygulanıyo

ben onu yumurtlama için kullanıyordum araştırırken gördüm sabah aç karınla içildiğinde zayıflatıyormuş tok karınla alındığındada kg aldırıyormuş.Ben 12 gün kullanıyorum bal tarçın ve çörek otunu o 12 günde harbiden verdim 3 kg sonra geri kalan günnlerde geri aldım

nasıl yapılıyo ne kadar miktarda kaıştırıyosun hepsini

ben geldim.. slm bayanlar.. poticim bana bi sorusormuşsun gece laparodkopi için.. 1-buçuk ay oluyo
olalı

Bende yaptirmistim,yazda,rahim filmi ve laparoskopi,hic bi sorun cikmadi,dr dedi hamile kalman icin hic bi engel yok,hatta tüp bebek yaptirdik deyince sasirdi,normal yollarla hamile kalabilecek kapasitedesin yaptirmana gerek yoktu demisti,:44:

nasıl yapılıyo ne kadar miktarda kaıştırıyosun hepsini

macun kıvamına getiriyorum bal küçük bir kavanozda içine 1 tatlı kaşığı tarçın 2 tatlı kaşığıda çörek otu atıyorumm bu şekilde yani umarım işe yarar ama ben bu ay ilk defaa ilaçsız yumurtladım.O kürden başka birşeyde kullanmadım millet onu diş ağrısına bile uyguluyor içeriği çok.İstersen bir araştır ama bunda çörek otunun etkisi daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…