- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.181
Bugün 14.günümdeyim ve ovulasyon testi yaptım. 2. çizgi çıktı ama diğeri kadar koyu değil. Silik bir çizgi. Bununla ilgili yazılanların aşağı yukarı hepsini okudum. Kafam çorba oldu. Öyle çok silik bir çizgi değil. Ama olması gereken akıntılar şuan yok. Şimdi ben yumurtladım mı? yumurtlamadım mı? :)
iyiyiz canım valla bende zayıflamak istiyorum ama ağzımı tutamıyorum ki bende 6 ayda 8 kilo aldımtgba87 beklemede poti sergolik tannsel asyauz
güzell hatunlarr napıyorsunuzz bakeemmm :)))benim zayıflamamm lazımm yaa 45 kgydum 5 ayda 60 kg oldumm yuhh banaaa
Bugün 14.günümdeyim ve ovulasyon testi yaptım. 2. çizgi çıktı ama diğeri kadar koyu değil. Silik bir çizgi. Bununla ilgili yazılanların aşağı yukarı hepsini okudum. Kafam çorba oldu. Öyle çok silik bir çizgi değil. Ama olması gereken akıntılar şuan yok. Şimdi ben yumurtladım mı? yumurtlamadım mı? :)
bebek yaparken :)))) hergün birleşmek gebeliğe engel olur mu?
bebek yaparken :)))) hergün birleşmek gebeliğe engel olur mu?
Yumurtlamissin canim,bence sen bugünü degerlendir esinle
normalde 2 günde bir diyor doktor ama ben hiç uymuyorumm :)) çünkü korkum şu yaa gününü kaçırırsak
iyiyiz canım valla bende zayıflamak istiyorum ama ağzımı tutamıyorum ki bende 6 ayda 8 kilo aldım
Teşekkürler. Ozaman ne olur ne olmaz bugünüdeğerlendireyim ben :)
bal tarçın kürü varya o beni zayıflatmıştı amaa geri aldımm kgyuu ilk defa selülit denen olayla karşılaştım ve bu duruma gıcık oluyorumm ayaklarım ağrıyor kaldırmadı birden vücudum
poticimm 2.çizgi bende önce silik çıktı yavaş yavaş yumurtlamanın göstergesi diye sonra tam yumurtlamadan 1 gün önce iki çizgide aynı koyuluktaydı ..
iyiyiz canım valla bende zayıflamak istiyorum ama ağzımı tutamıyorum ki bende 6 ayda 8 kilo aldım
bal tarçın kürümü ayol ballamı zayıfladın nasıl oluyo nasıl uygulanıyo
ben onu yumurtlama için kullanıyordum araştırırken gördüm sabah aç karınla içildiğinde zayıflatıyormuş tok karınla alındığındada kg aldırıyormuş.Ben 12 gün kullanıyorum bal tarçın ve çörek otunu o 12 günde harbiden verdim 3 kg sonra geri kalan günnlerde geri aldım
ben geldim.. slm bayanlar.. poticim bana bi sorusormuşsun gece laparodkopi için.. 1-buçuk ay oluyo
olalı
nasıl yapılıyo ne kadar miktarda kaıştırıyosun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?