Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

off ben de yapabilsem şu ağdayı ne güzel olurdu
valla trde gittik ilk defa aldirdim 70 tl verdim etek ve koltuk aldi bagittira bagittira aladi kadin ilk alisimizdir ve simdi alistim kendum yapiyom da hemen uzuyo gibi geliyo bana valla tavsiye ederim hem temiz hem gaymak
Kızlar ya bu topik neden böyle oldu
Eskiden ne güzel sohbetler yapardık
Kahkaha,neşe çok güzel günler geçirdik Şimdi herkez sus pus oturuyor
Ne oldu bize 2 kişi geldi burayı karıştırdı gitti
onlari ben yolla giiiii sennnnn
bos ver ya sen baskasini bizden birsey gördunmu sen onu sole canimmmm
kan testi sonucumu aldım bhcg değerim 539 çıktı kızlar.doktorumu arayıp randövü alacağım
hayirli olsunnnnn
heray olmuycak diye ümidimi kırdım.bu ayda hamileyim deyimde belki tutar:)
insallhhhhhhhh hosgeldin bu aradaaaa
çok şükür bitti mesai
herkese iyi akşamlar
iyi bakın kendinize

hayırlı işler Eki Görüntüle 118300 Eki Görüntüle 118300 Eki Görüntüle 118300

sende gulommmmmm

ne var ne yok fistiklar cerezlerim benimmm

tgba87 irm83 en_nes
kizlar umarim iyisinizdirrrr

cocuklar bu kurabiyeden yaptilarrrrr bne karismadim heeeee
1 PAKET YUMUŞAK MARGARİN
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
4 ÇORBA KAŞIĞI NİŞASTA
4 ÇORBA KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
ALDIĞI KADAR UN

Tüm malzemeleri karıştırarak yoğuruyoruz . Merdane ile açıp, kurabiye kalıpları ile kesiyoruz. Fırından çıkınca pudra şekeri serpip servis yapıyoruz. AFİYET OLSUN...

fena değil gurbet abla,ben hala bozuk testin etkisindeyim,keşke yapmasaydım kesin 2 güne görürüm kırmızıyı otururum aşağı..

evet ya bende üzüldüm valla
neyse ders olsun en azından bir daha yapmazsın erkenden
hem bakarsın gelmez kırmızılar
gerek kalmaz bir daha teste
sıkma canını yine de hayırlısı olsun

Gurbet ablacım sen nasılsınnn

canım ben ateş ölçmüyorum ama bu ay yumurtlama zamanımda yani tahminlerime göre o tarihlerde adet olcakmışım gibi hissettim yani önceki aylardan farklıydı sanki inşallah olmuştur

selam canım iyiki geldin hoşgeldin topik terkedilmiş gibi ya iyi sayılırım senden naber

Bu saatlerde fazla kimse olmuyo zaten,tek tük,bende grip oldum ya,kiz burnum akmiyo benim,neler yaptim neler,iki cesit sprey,biri deniz tuzlu,biri grip icin,bugular yaptim,banamisin demedi,koku ve tat alamiyorum,kupkuru burnum,nefes allamiyorum,kafayi yiycem,mübarek tas olmus,hic bisey islemiyo sanki

geçmiş olsun burnun akamıyosa baş ağrısıda yapar benimde bademciklerim şişti ilaç alayım dedim hamile olmadığımıda biliyorum ama yinede cesaret edemedım senın durum ne adetin yakındı varmı adet belirtisi

Adet olucam bir iki gün icinde basladi agrilar,amannn hayirlisi olsun

öyle hayırlısı olsun benimde başladı şimdiden hafif hafif daha bir hafta var ama bu ay göğüslerim şişmedi normalde adetten 10 gün önce şişer va acırdı uçları şimdilik bşey yok onlarda

Bugün 14.günümdeyim ve ovulasyon testi yaptım. 2. çizgi çıktı ama diğeri kadar koyu değil. Silik bir çizgi. Bununla ilgili yazılanların aşağı yukarı hepsini okudum. Kafam çorba oldu. Öyle çok silik bir çizgi değil. Ama olması gereken akıntılar şuan yok. Şimdi ben yumurtladım mı? yumurtlamadım mı? :)

tgba87 beklemede poti sergolik tannsel asyauz

güzell hatunlarr napıyorsunuzz bakeemmm :))) benim zayıflamamm lazımm yaa 45 kgydum 5 ayda 60 kg oldumm yuhh banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…