- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.161
valla trde gittik ilk defa aldirdim 70 tl verdim etek ve koltuk aldi bagittira bagittira aladi kadin ilk alisimizdir ve simdi alistim kendum yapiyom da hemen uzuyo gibi geliyo bana valla tavsiye ederim hem temiz hem gaymakoff ben de yapabilsem şu ağdayı ne güzel olurdu
onlari ben yolla giiiii sennnnnKızlar ya bu topik neden böyle oldu
Eskiden ne güzel sohbetler yapardık
Kahkaha,neşe çok güzel günler geçirdik Şimdi herkez sus pus oturuyor
Ne oldu bize 2 kişi geldi burayı karıştırdı gitti
bos ver ya sen baskasini bizden birsey gördunmu sen onu sole canimmmmDur çatlama daha bebek yapıcan sonra yavrucak ortadamı kalsın
Vallhi kocanda topiği basar karımı üzdünüz diye
Ya geçenlerde baya bir gerginlik oldu burda
Guruplaşma oluyormuş yeni gelenlere cevap yazmıyormuşuz
Kimseyi aramıza almıyormuşuz gibi şeyler
Hatta içlerinden biri bana hakaret vari yazdı ama ben umursamadım
Yoksa iş büyüyecekti üstelik yeni hamile bir arkadaşı
Boşverdim geçtim ama buraya girmekten dahi soğudum
hayirli olsunnnnnkan testi sonucumu aldım bhcg değerim 539 çıktı kızlar.doktorumu arayıp randövü alacağım
insallhhhhhhhh hosgeldin bu aradaaaaheray olmuycak diye ümidimi kırdım.bu ayda hamileyim deyimde belki tutar:)
sende gulommmmmmçok şükür bitti mesai
herkese iyi akşamlar
iyi bakın kendinize
hayırlı işler Eki Görüntüle 118300 Eki Görüntüle 118300 Eki Görüntüle 118300
tgba87 irm83 en_nes
kizlar umarim iyisinizdirrrr
fena değil gurbet abla,ben hala bozuk testin etkisindeyim,keşke yapmasaydım kesin 2 güne görürüm kırmızıyı otururum aşağı..
her zaman göğüsler şişecek erkenden ağrıyacak diye bir şart yoktursen ateş ölçüyor muydun yumurtlayıp yumurtlamadığını ateş ölçme yöntemiyle çok net anlarsın
yumurtlama döneminde akıntın ve kasıklarında ağrı sızı da olmuş yumurtlamışsındır o zaman dert etme inşallah hayırlı haberler müjdelersin bu ay
kimse yokmuuu yaaaa
Selam naber canim
selam canım iyiki geldin hoşgeldin topik terkedilmiş gibi ya iyi sayılırım senden naber
Bu saatlerde fazla kimse olmuyo zaten,tek tük,bende grip oldum ya,kiz burnum akmiyo benim,neler yaptim neler,iki cesit sprey,biri deniz tuzlu,biri grip icin,bugular yaptim,banamisin demedi,koku ve tat alamiyorum,kupkuru burnum,nefes allamiyorum,kafayi yiycem,mübarek tas olmus,hic bisey islemiyo sanki
geçmiş olsun burnun akamıyosa baş ağrısıda yapar benimde bademciklerim şişti ilaç alayım dedim hamile olmadığımıda biliyorum ama yinede cesaret edemedım senın durum ne adetin yakındı varmı adet belirtisi
Adet olucam bir iki gün icinde basladi agrilar,amannn hayirlisi olsun
iyi akşamlar size bir şey sorabilirmiyim?
iyi akşamlar size bir şey sorabilirmiyim?[/QUOT
tabiikiii sorabilirsinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?