Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

KISSADAN HİSSE
Mecnun..
Bir gün Mecnun çölde Leyla'yı düşünerek gezerken; namaz kılan bir faninin önünden geçer, Namazı bitirdikten sonra fani:
-Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?
Mecnun:
-Ey fani ben Leyla'yı düşünürken seni görmedim, sen Mevla'yı düşünürken beni nasıl gördün..?

ohh gelmesin inşallahhhh :))

bişi dicem
siz böle dedikçe çok saçma kıpırdılar oluyo içimde
çok gereksiz kıpırtı bunlar regl ağrım var çünkü
demeyin boşverin ben beklerim sessiz sedasız gelişini :)
dua ettim çok ctesi olsun da ptesi dr da tahlillerim yapılabilsin 3. gün die.
Ondan gecikmiş de olabilir :)

hiç korkmaa Allah büyüktür dur bakalım gebelik oluşacakmı oluşursada tetkiklerden sonra ne yapılması gerekildğine karar verirsin boşu boşunaa korkma kendini üzme benim bir arkadaşım yağlı röntgen filmi ve bir ton ilaç içmesine rağmen sağlıklı nurtopu gibi bir çocuk dünyaya getirdi ve doğana kadar binbirtürlü şey söylediler :)

Bir Kadının Kızgın Olduğu Nasıl Anlaşılır ?
Kadınların kullandığı bazı kelimelerin erkekler için düz, bildik anlamlarından öte, farklı mesajları vardır. Bu anlamları bilmeyen erkeklerin işi zordur.

İşte kadınların kızgınlıklarını yansıtan ünlem cümlecikleri!!..

"İYİ !": Kendisinin haklı olduğunu, tartışmayı noktaladığını gösterir. Artık susmalısınız. Haklı olduğunuzu düşünseniz de.

"BEŞ DAKİKA": Değişken anlamlı bir kelimedir. O giyiniyor ve siz bekliyorsanız yarım saat demektir. Ama siz tv seyrederken sizden bir şey yapmanızı istediyse ve size beş dakika mühlet verdiyse "beş dakika" gerçekten beş dakikadır.

"HİÇ !": Bu kelime fırtına öncesi sessizliktir ve alarma geçmenizi gerektirecek "birşey" var demektir. "Hiç" ile başlayan tartışmalar "iyi" ile biter.

"DEVAM ET !": Bu bir izin değil, ikazdır. Aldanıp da yapmaya devam etmeyin.

"SESLİ İÇ GEÇİRME": Bu bir kelime değildir, ama bu da erkekler tarafından yanlış anlaşılır. Sizin bir aptal olduğunuzu düşünüyordur ve "seninle niye vakit kaybediyorum ki" demek istiyordur.

"TAMAM !": En tehlikeli kelimelerden biridir. Yaptığınız hatayı size ne zaman ve ne şekilde ödeteceğini düşünmek için zamana ihtiyacı var anlamına gelir.

"TEŞEKKÜR EDERİM !": Kadınlar tarafından en az kullanılan kelimelerden biridir. Bir kadın size teşekkür ediyorsa, mutlu olup nedenini sormaya kalkmayın. Sadece "birşey değil" deyin ve hemen odadan sıvışın.

canımm benimmm bende merak ediyordum ama sormuyorum ki sana hemde öylesine cuma vakti bir duaydı işte

çok teşekkür ederim cevabın için tgba87 biraz olsun rahatladı içim Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısı olur inşallah..

ne güzel söylemiş

medi bozukkk
kocanın testler çıktı hiç bişi yok
üzüldüm açıkçası :) bi enfeksiyon vs olaydı da sebebi o olaydı tedavisi olurdu belki die
ama yok tüm sonuçlar normal :)

2 test daha var onları da yaptırıp tontonumuza gideriz belkim :)

şenlendirek ortalığı yaaaaaaaaaaaa:92::92::92:

paranormal aktivity diye bi film izledim güya korku filmi
hiç korkmadım hatta güldüm bitişinde çok boş bir filmdi

dün incir ve keçiboynuzu aldıkbu ay kür ayımız olacak,
yalnız o keçiboynuzu ne biçim kokuyo ya elimi yıka yıka aşındı resmen dün akşam

inşallah onlarda da çıkmaz kötü bişey,
öyle söyleme ama elimizden geleni yaparız ötesi Takdir-i İlahi

ne demiş necip fazıl
tohum ek, bitmezse toprak utansın,
hedefe varmayan mızrak utansın

e maşallah canım benım
evet gidin gidin sıze ne dıcek bakem
belkı kendılıgınden lmustur bıle gı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…