- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.261
NOLSUN CN MYA YUMYUM GUNLERDEYIMevet ya doğru duzgunmuhabbetlere katılamadım bu hafta işler yogun ama bugun ıyıyım sankı katılabılıcem
sen nasılsın mistralciğim
BU HAFTA BENDE ÇOK YOĞUNDUM...BUGÜN BİRAZ DAHA SAKİN OLUCAM İNŞALLAH.NASILSIN NE VAR NE YOK?
FİK FİK YAPASIM YOH
ohh gelmesin inşallahhhh :))
merhabalar..
bişey sormak istiyorum..bizde eşimle bu ay denemelere başladık 3 aralıktı adet tarihim yumurtlama olur diye ayın 18-19 ve 22 sinde beraber olduk ancak 20 lik dişim çekilecek diye haftasonu doktor antibiyotik vermişti bide ağrıkesici..2 gün içtim aklıma geldi bıraktım dün dişim çekildi 2 morfin iğnesi yedim iltihap için doktor antibiyotik kullancaksın vücuduna yayılabilir dedi deneme yaptığımızı söyledim ama ilgilenmedi pek şimdi denemeleri durdurduk haliyle, ilacıda kullanamıyorum korkudan ama içtiğim ilaçların olumsuz etkisi olmuş mudur bide diş röntgeni çektirdim radyasyon korkutuyo beni,napçamı bilemedim
NOLSUN CN MYA YUMYUM GUNLERDEYIM
FİK FİK YAPASIM YOH
bişi dicem
siz böle dedikçe çok saçma kıpırdılar oluyo içimde
çok gereksiz kıpırtı bunlar regl ağrım var çünkü
demeyin boşverin ben beklerim sessiz sedasız gelişini :)
dua ettim çok ctesi olsun da ptesi dr da tahlillerim yapılabilsin 3. gün die.
Ondan gecikmiş de olabilir :)
hiç korkmaa Allah büyüktür dur bakalım gebelik oluşacakmı oluşursada tetkiklerden sonra ne yapılması gerekildğine karar verirsin boşu boşunaa korkma kendini üzme benim bir arkadaşım yağlı röntgen filmi ve bir ton ilaç içmesine rağmen sağlıklı nurtopu gibi bir çocukdünyaya getirdi ve doğana kadar binbirtürlü şey söylediler :)
insan istemeyince de eziyete dönüşüo ya çok saçma
yapma boşver istemiosan eziyet
canımm benimmm bende merak ediyordum ama sormuyorum ki sana hemde öylesine cuma vakti bir duaydı işte
ne güzel söylemişkıssadan hisse
mecnun..
Bir gün mecnun çölde leyla'yı düşünerek gezerken; namaz kılan bir faninin önünden geçer, namazı bitirdikten sonra fani:
-ey mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?
Mecnun:
-ey fani ben leyla'yı düşünürken seni görmedim, sen mevla'yı düşünürken beni nasıl gördün..?
şenlendirek ortalığı yaaaaaaaaaaaa:92::92::92:
medi bozukkk
kocanın testler çıktı hiç bişi yok
üzüldüm açıkçası :) bi enfeksiyon vs olaydı da sebebi o olaydı tedavisi olurdu belki die
ama yok tüm sonuçlar normal :)
2 test daha var onları da yaptırıp tontonumuza gideriz belkim :)
medi bozukkk
kocanın testler çıktı hiç bişi yok
üzüldüm açıkçası :) bi enfeksiyon vs olaydı da sebebi o olaydı tedavisi olurdu belki die
ama yok tüm sonuçlar normal :)
2 test daha var onları da yaptırıp tontonumuza gideriz belkim :)
e maşallah canım benım
evet gidin gidin sıze ne dıcek bakem
belkı kendılıgınden lmustur bıle gı
diyoz bi test yaptır diye
içimize doğdu diyoz, batırma diyoz ama dinleyen mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?