- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.241
kayınvalidem çok istiyodu gitmeyi hacca ama ben ezilirim dedi sonra benimle umreye gelirmisin sousunu sordu bende orda başımı kaparım ama burda zorlamak yok bu şartla gelirim dedim aglamaya başladı kadın valla şlimdiden çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm
dua et bize bir de taze hurma getir şu yumuşak yaş hurmalardan hmmm olsa da yesem
amanın bi de bol bol dua lütfen
çok sevnidim cnm senin adına.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah..bizede bol bol bebiş duası et olurmu?kızla size güzel bir haber vereyim şubat yada mart ta 15 gün kadar olmicam burda çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüü
umreye gidiyorumne getirem sie ordannn
kayınvalidem çok istiyodu gitmeyi hacca ama ben ezilirim dedi sonra benimle umreye gelirmisin sousunu sordu bende orda başımı kaparım ama burda zorlamak yok bu şartla gelirim dedim aglamaya başladı kadın valla şlimdiden çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar iyi günler
günaydın herkese..güzel bir gün olsun inşallah..hayırlı cumalar..
ne fenasın önden pazarlıkla umreye mi gidilir...kadın ağlamış onuda umursamamış heyecan yaşıyo...
sanada medicim..görüşemiyoruz ne zamandır?
herkese günaydın kızlar
Ilk sayfaya baktım da 70 kişiden sadece 9 tane hamiş var
Ne kadar acı bi tablo olmuş bu ay
bebiş getir dualarınla bize cnmkızla size güzel bir haber vereyim şubat yada mart ta 15 gün kadar olmicam burda çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızla size güzel bir haber vereyim şubat yada mart ta 15 gün kadar olmicam burda çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ya ben başı acık bir insanım oda kapanayım diye neler yapıyo ama insanın içinden gelmiyosa başını kapatmasının ne anlamı varr içimden gelirse kaparım zorla olmaz
ayrıca benim rüyama girmişti umre allah bana seslenmişti öleceksin ailenle vedalaş dedi öldüm ve biyere düştüm kadınlar vardı sodum neresi buası kadında burası umre iyilik ve kötülük aasında kalanlar geliyo demişti yataktan fırlamıştım buda vesile oldu gitmeyi çok istiyorum zatiii rüya işaretti belkide
ve belki oraya gidince bütün fikirlerin değişir
bi bakmışın kapanmışın :26:
Bu ramazan annemde ordaydı.
Nasıl güzel anlatıyo
fotoğraflarına bakmaya doyamadık
kim bilir yakından görmek nasıldır
Allah hepimize nasipeder inşallah
ya ben başı acık bir insanım oda kapanayım diye neler yapıyo ama insanın içinden gelmiyosa başını kapatmasının ne anlamı varr içimden gelirse kaparım zorla olmaz
ayrıca benim rüyama girmişti umre allah bana seslenmişti öleceksin ailenle vedalaş dedi öldüm ve biyere düştüm kadınlar vardı sodum neresi buası kadında burası umre iyilik ve kötülük aasında kalanlar geliyo demişti yataktan fırlamıştım buda vesile oldu gitmeyi çok istiyorum zatiii rüya işaretti belkide
ayrıca benim kayınvaliden herşeye aglıyooooooooo :))))
evet ya doğru duzgunmuhabbetlere katılamadım bu hafta işler yogun ama bugun ıyıyım sankı katılabılıcem
sen nasılsın mistralciğim
BU HAFTA BENDE ÇOK YOĞUNDUM...BUGÜN BİRAZ DAHA SAKİN OLUCAM İNŞALLAH.NASILSIN NE VAR NE YOK?
aynen canım benimm oraya gidince belki değişir ama bizim dinimizde zorlama ile olanlar kabul olmazmış sizde biliyosunuz belki başımı kaparım ama sıkıştırmayla olmaz
ben hep derim allah için isteyerek kapanmadıkdan sonra allah rızası için namaz kılmadıkdn sonra onun bunun lafıyla yaptığım ibadetin ne anlamı olur...
ya cnm eğer dediğin gibi baskıyla bişeylere uğraşılıyorsa kesinlikle ii yapmışsın... çünkü bnm eşimin aileside neredeyse tamamı kapalı ben açığım ama allahtan karışmıyolar açıklığıma..
rüyanda da rabbim kalbinin temizliğinden rüyanda malum etmiş bak inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin...
crafty cim senin kırmızılar ne durumda
bi kımıldama felan var mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?