Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kayınvalidem çok istiyodu gitmeyi hacca ama ben ezilirim dedi sonra benimle umreye gelirmisin sousunu sordu bende orda başımı kaparım ama burda zorlamak yok bu şartla gelirim dedim aglamaya başladı kadın valla şlimdiden çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm

ne fenasın önden pazarlıkla umreye mi gidilir... kadın ağlamış onuda umursamamış heyecan yaşıyo...

kızla size güzel bir haber vereyim şubat yada mart ta 15 gün kadar olmicam burda çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüü
umreye gidiyorumne getirem sie ordannn
çok sevnidim cnm senin adına.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah..bizede bol bol bebiş duası et olurmu?

hmm şart koşmasaydın canom keşke..ama kayınvaliden adına sevindim.demek kadıncağız gitmeyi çok istiyodu..

günaydın arkadaşlar iyi günler

günaydın herkese..güzel bir gün olsun inşallah..hayırlı cumalar..

kızlarr hepimiz atletlerimizi Canoma postalayalım atletleri dolandırıp getirsinn bizee belkim hamile kalırıkk

şaka bir yanaa Rabbim herkese görmeyi nasip etsin inşallahh çok heyecanlısındır şimdi....

ne fenasın önden pazarlıkla umreye mi gidilir... kadın ağlamış onuda umursamamış heyecan yaşıyo...

ya ben başı acık bir insanım oda kapanayım diye neler yapıyo ama insanın içinden gelmiyosa başını kapatmasının ne anlamı varr içimden gelirse kaparım zorla olmaz
ayrıca benim rüyama girmişti umre allah bana seslenmişti öleceksin ailenle vedalaş dedi öldüm ve biyere düştüm kadınlar vardı sodum neresi buası kadında burası umre iyilik ve kötülük aasında kalanlar geliyo demişti yataktan fırlamıştım buda vesile oldu gitmeyi çok istiyorum zatiii rüya işaretti belkide

ayrıca benim kayınvaliden herşeye aglıyooooooooo :))))

Son düzenleme:
sanada medicim..görüşemiyoruz ne zamandır?

evet ya doğru duzgunmuhabbetlere katılamadım bu hafta işler yogun ama bugun ıyıyım sankı katılabılıcem
sen nasılsın mistralciğim

herkese günaydın kızlar
Ilk sayfaya baktım da 70 kişiden sadece 9 tane hamiş var
Ne kadar acı bi tablo olmuş bu ay

acılarıııııııın kadınıyızzzzzzzzzz:2: Bergeniz biz bergennn

kızla size güzel bir haber vereyim şubat yada mart ta 15 gün kadar olmicam burda çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüü
umreye gidiyorumne getirem sie ordannn
bebiş getir dualarınla bize cnm

ve belki oraya gidince bütün fikirlerin değişir
bi bakmışın kapanmışın :26:
Bu ramazan annemde ordaydı.
Nasıl güzel anlatıyo
fotoğraflarına bakmaya doyamadık
kim bilir yakından görmek nasıldır
Allah hepimize nasipeder inşallah

aynen canım benimm oraya gidince belki değişir ama bizim dinimizde zorlama ile olanlar kabul olmazmış sizde biliyosunuz belki başımı kaparım ama sıkıştırmayla olmaz

ya cnm eğer dediğin gibi baskıyla bişeylere uğraşılıyorsa kesinlikle ii yapmışsın... çünkü bnm eşimin aileside neredeyse tamamı kapalı ben açığım ama allahtan karışmıyolar açıklığıma..
rüyanda da rabbim kalbinin temizliğinden rüyanda malum etmiş bak inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin...

aynen canım benimm oraya gidince belki değişir ama bizim dinimizde zorlama ile olanlar kabul olmazmış sizde biliyosunuz belki başımı kaparım ama sıkıştırmayla olmaz

ben hep derim allah için isteyerek kapanmadıkdan sonra allah rızası için namaz kılmadıkdn sonra onun bunun lafıyla yaptığım ibadetin ne anlamı olur...

kızlarr hepimiz atletlerimizi Canoma postalayalım atletleri dolandırıp getirsinn bizee belkim hamile kalırıkk

şaka bir yanaa Rabbim herkese görmeyi nasip etsin inşallahh çok heyecanlısındır şimdi....

aynen canım anne tarafım kapalı eşimin tarafıda kapalı insanın kendi seçimi bu hee kapatmam demiyorum ilede olur ama bu baskı sıkıştıma beni kızdııyo yoksa öyle bir şart koymazdım

merhabalar..
bişey sormak istiyorum..bizde eşimle bu ay denemelere başladık 3 aralıktı adet tarihim yumurtlama olur diye ayın 18-19 ve 22 sinde beraber olduk ancak 20 lik dişim çekilecek diye haftasonu doktor antibiyotik vermişti bide ağrıkesici..2 gün içtim aklıma geldi bıraktım dün dişim çekildi 2 morfin iğnesi yedim iltihap için doktor antibiyotik kullancaksın vücuduna yayılabilir dedi deneme yaptığımızı söyledim ama ilgilenmedi pek şimdi denemeleri durdurduk haliyle, ilacıda kullanamıyorum korkudan ama içtiğim ilaçların olumsuz etkisi olmuş mudur bide diş röntgeni çektirdim radyasyon korkutuyo beni,napçamı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…