- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.221
günaydııın
cumanız mübarek olsun
hayırdır cuma ağırlığımı çöktü dicem öyle bi ağırlık çökmüyo neniz var kuzum neden suspus oturuyorsunuz???
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR SSBULUTUM+,seb_bosh,Eray,mistrall+,tgba87,drgks,akillibidik,
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR SSBULUTUM+,seb_bosh,Eray,mistrall+,tgba87,drgks,akillibidik,
günaydın hayırlı cumalar kızlarrr 10 30 çıkıcam offff sizi özlerim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
kızlar ben geldim günaydııınnnn...
valla bugün istanbul süpper sıcak çok güzel bi hava var inşallah hafta sonuda böyle güzel olur...
günaydııın
cumanız mübarek olsun
nereye hayırdır...:44::44::44::44::44:
nereye gene gezentiiigünaydın hayırlı cumalar kızlarrr 10 30 çıkıcam offff sizi özlerim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
hayırlı cumalar olsun inşallahhHAYIRLI CUMALAR KIZLAR SSBULUTUM+,seb_bosh,Eray,mistrall+,tgba87,drgks,akillibidik,
HEPİNİZE GÜNAYDIN !!!!!!
kızla size güzel bir haber vereyim şubat yada mart ta 15 gün kadar olmicam burda çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüü
umreye gidiyorumne getirem sie ordannn
kızla size güzel bir haber vereyim şubat yada mart ta 15 gün kadar olmicam burda çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüü
dua et bize bir de taze hurma getir şu yumuşak yaş hurmalardan hmmm olsa da yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?