Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

başka topiclerde aldatıo musun sen bizi
gelmiosun artık

anne adayımız biizm, gurur duyuyoruz oglakcımla....bakalım bizim ne zaman olacak bebişler..carftyci san bişe diyecem..yarın senin eşin test verecekya şimdi stresliidr.vallahi stres etkiliyo spermleri bizzt şahit olduk:)))bugün şöyle akşam birbirinize sarılarak güzel bi film izleyin al adamın stersini..

evde yatıo deli bozuk
işi yok die gitmedi işe
stres yapmasın işte yaysın kendini oh mis :)
dışarı çıkartıp balık mı yedirtsem bende ona napsam
bakarım bi gidiim eve de yaparım bi atraksiyon

slm crafty bende rahim filmini acıbademde çektircem bu ay...benim eşim acıbademde radyolog bize sadece rahim filmine 400 dediler indirimli hali...normalde 800 falanmış...senin dediğin 3500 'e tüm muayeneler dahilmi hamile kalıncaya kadar anlayamadım canım...

cnm bana sorumlunun dediği,
kontrol yumurta toplama sperm transfer vs vs hamilelik testine kadar bu fiyat. ilaç hariç

evde yatıo deli bozuk
işi yok die gitmedi işe
stres yapmasın işte yaysın kendini oh mis :)
dışarı çıkartıp balık mı yedirtsem bende ona napsam
bakarım bi gidiim eve de yaparım bi atraksiyon

benim eşim tam bir film mantağı..çok film izler ve çok zevk alır. Cem yılazın yeni DVD Sİ çıkmış, geçen izleyip gülüyordu..

craftycim yazmışsın..rahim filmi yokmuş sevindim ya...senin araştırdığın hastane fiaytlarıda iyiymiş..doktor iyiyse tabiki...

Kız bizde eşimle film izlemeyi çok severiz.
Bu ara dizi izliyoz hous her akşam izliyoruz.
Dün yorgundu izlemeyelim dedim yatalım.
Yok diyo uykumuz gelmez izleyelim
Uykuda önce gibi oldu.
Bir ara c.martesi sabah 7 dilere kadar lost izlerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…