- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.061
Eğer ben ocak ayına kadar hamile kalmazsam eşimi bende götürücem sperm testi için.çünkü doktor sende hiçbirşey yok 6 aya jkadar olmazsa eşine bakalım demişti. Dün akşam dedim seni doktora götürürüm bak doğru düzgün çalış dedimTırstı adamcağız
ya kızlar benim regl 13 aralık ama şimdiden göğüs hassasiyetim başladı,acaba bu ay olmayacak mı yoksa???çok erken başladı,,,:95:
canım, hormonlarına baktırdın mı? prolaktinin yüksek olabilir.. bende adet olmadan 2 hafta önceden dayanılmayacak kadar kötü hassastım
arkadaşlar merhaba 3 aralık adet tarihim sabah evden çıkarken test yapmıştım negatif diye çok üzüldüm işten geldim testte silik 2.çizgi var çok heyecanlandım kan testi yaptırsam belli olumu acaba
arkadaşlar merhaba 3 aralık adet tarihim sabah evden çıkarken test yapmıştım negatif diye çok üzüldüm işten geldim testte silik 2.çizgi var çok heyecanlandım kan testi yaptırsam belli olumu acaba
Canım o testlerin geçerliliği en fazla 20 dakika.
Zaten yarım saatten sonraki sonuç geçersiz oluyor.
Biraz daha bekle derim ben
valla canım bilmiyorumki,,bebek düşünüyoz diye dr gittim,kan testi filan istedi,4 tüp kan verdim,ama hatırlayamadım şimdi,,,kanda mı belli oluyor o dediğin,,,
kan verecek olursan hormonların hepsine baktır.. prolaktin haricindeki hormonlar için adetin 3.-5. gün arası kan vermen lazım... hayırlısı
ya kızlar 9 aralık adet tarihim ama dayanamadım beta hcg baktırdım negatif çıktı acaba erken mii(
ßen şu dayanamayıp test yapMa konusunda keNdimi baya bi geLiştirDim..
€n sOn ne zaMan test yaptığıMı hatırLamiorum vaLLa..
Test yapMayı taMamen kafamdan attm ..adetimi 3-5 gün geÇmeden de yapmayı düşünmüorum..
ßöyLe daha iyi oLuo ..Ößür türLü testdeki tek çizgiyi görMekten nefret ediyoruM..Daha sinir bOzucu bişiy oLuo..
ya kızlar 9 aralık adet tarihim ama dayanamadım beta hcg baktırdım negatif çıktı acaba erken mii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?