Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

mistrall sanırım senle aynı zamanlarda doktora gitmişiz,bana da 6 ay olmazsa gel eşinle demişti,ocak gibi,bende bir sorun yokmuş ama ben dün konuştum benimkiyle cumartesi doktora gidicez sperm testi için,inşallah iyi olur herşey

ya kızlar benim regl 13 aralık ama şimdiden göğüs hassasiyetim başladı,acaba bu ay olmayacak mı yoksa???çok erken başladı,,,:95:

canım, hormonlarına baktırdın mı? prolaktinin yüksek olabilir.. bende adet olmadan 2 hafta önceden dayanılmayacak kadar kötü hassastım

arkadaşlar merhaba 3 aralık adet tarihim sabah evden çıkarken test yapmıştım negatif diye çok üzüldüm işten geldim testte silik 2.çizgi var çok heyecanlandım kan testi yaptırsam belli olumu acaba

canım, hormonlarına baktırdın mı? prolaktinin yüksek olabilir.. bende adet olmadan 2 hafta önceden dayanılmayacak kadar kötü hassastım

valla canım bilmiyorumki,,bebek düşünüyoz diye dr gittim,kan testi filan istedi,4 tüp kan verdim,ama hatırlayamadım şimdi,,,kanda mı belli oluyor o dediğin,,,

arkadaşlar merhaba 3 aralık adet tarihim sabah evden çıkarken test yapmıştım negatif diye çok üzüldüm işten geldim testte silik 2.çizgi var çok heyecanlandım kan testi yaptırsam belli olumu acaba

Canım o testlerin geçerliliği en fazla 20 dakika.
Zaten yarım saatten sonraki sonuç geçersiz oluyor.
Biraz daha bekle derim ben

tatlım bende geçen ay test yaptım 7.gün gecikince.. ilk başta bişey çıkmadı banyoya öylece bırakmıştım... atayım dedim çok silik bir çizgi vardı.. allah allah dedim mümkünmüdür ki.. ama takmadım çünkü teslerin çoğunda 20-30dk sonrasında çıkan sonuçlar değerlendirilmesin diye.. 4 gün sonra kan verdim negatif çıktı.. ama prolaktinden geciktiğini de öğrenmiş oldum.. şimdi de haftaya muhtemelen tedavi başlatılacak :S

valla canım bilmiyorumki,,bebek düşünüyoz diye dr gittim,kan testi filan istedi,4 tüp kan verdim,ama hatırlayamadım şimdi,,,kanda mı belli oluyor o dediğin,,,

kan verecek olursan hormonların hepsine baktır.. prolaktin haricindeki hormonlar için adetin 3.-5. gün arası kan vermen lazım... hayırlısı

kan verecek olursan hormonların hepsine baktır.. prolaktin haricindeki hormonlar için adetin 3.-5. gün arası kan vermen lazım... hayırlısı

haa ben adetin 3 veye 5 .günü yaptırmamıştım,netten baktımda adet düzensizliği olanlarda oluyormuş genelde diyo,,,bende düzensizlik filan yokk,,,
neyse sağol canım,,,

ßen şu dayanamayıp test yapMa konusunda keNdimi baya bi geLiştirDim..
€n sOn ne zaMan test yaptığıMı hatırLamiorum vaLLa..
Test yapMayı taMamen kafamdan attm ..adetimi 3-5 gün geÇmeden de yapmayı düşünmüorum..
ßöyLe daha iyi oLuo ..Ößür türLü testdeki tek çizgiyi görMekten nefret ediyoruM..Daha sinir bOzucu bişiy oLuo..

ben yapamiyorum malesef,bu ay 3 tane test yaptim. ama malesef bugün adet oldum

ya kızlar 9 aralık adet tarihim ama dayanamadım beta hcg baktırdım negatif çıktı acaba erken mii(

canım, her doktorun tavsiyesi.. ayrıca testlerin üzerinde de yazar.. adetinin en az 3 gün gecikmesini bekle.. olmadı erken gebelik testi de alabilirsin ama onların üzerinde de adetinin gecikmesini beklemen daha sağlıklı sonuç alabileceğini yazıyor... biraz sabır.. hayırlısıyla gelir bebişin zamanı geldiğinde

Ya bence bi insan hamiLeyse iLLaki vücudu daha değişik oLur hani diosya adetLe aynı beLirtiLer gebeLik belirtiLEri diye..
Yani eğer hamiLeysek insan hissetMEz mi yaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…