Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Eğer ben ocak ayına kadar hamile kalmazsam eşimi bende götürücem sperm testi için.çünkü doktor sende hiçbirşey yok 6 aya jkadar olmazsa eşine bakalım demişti. Dün akşam dedim seni doktora götürürüm bak doğru düzgün çalış dedim Tırstı adamcağız

biz "V", "walking dead","spartacus" seredioruz bu ara house & Grey's anatomy leri fln bitirdim ben çoktan :)

Arkidaşlar ben geldim... dün sabah hormon testi için kan vermiştim.. sonuçlarıma ulaştım.. prolaktin haricinde herşey düzgün.. sınırı 26,72 - bende çıkan 86,63 pazartesi doktor yollarına düşeceğim ıyh.. bu ay da gelmiyecek mi bebişim yaaa

hayırlısı canım benimm. Prolaktini kaçıncı gün ölçtürüyorsun benimde yarın randevum var bendede prolaktin sorunu var malesef 50:

hayırlısı canım benimm. Prolaktini kaçıncı gün ölçtürüyorsun benimde yarın randevum var bendede prolaktin sorunu var malesef 50:

ben geçen ay 21 ekimde yine kan verdim aynı akşam adet oldum... normalde hormon testleri için adetin 3.-5.gün arası uygundur diyorlar doktorlar, prolaktin için fark etmiyor diye demişti bir dorktor, çünkü sürekli değişiklik gösterebilen bir hormon ya.. hani stresten falan fırlayan bişi işte.. hakkımızda hayırlısı bacım.. geçmiş olsun şimdiden

kızlar adet olucam galiba.. Cumartesi veya Pazar olmam geek ama şimdiden ağrım var.. Offffffffffff bu ayda olmayacak. Sabahtan beri ağlıyorum yine..

Son düzenleme:
ağlama canım ... herşeyin bir zamanı var demekki.. bende 2-3 aydır uğraşıyorum ama bende de prolaktin sıkıntısı çıktı.. şimdi de onun için tedavi görecem.. daha kötü durumda olanlar da var.. takma kafana

ya kızlar benim regl 13 aralık ama şimdiden göğüs hassasiyetim başladı,acaba bu ay olmayacak mı yoksa???çok erken başladı,,,:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…