- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.321
canım kaç tane okudun okunanları ben yazıyorum :)Çok sağol canımmmherkeşşşlereeee selammm kızlarrr gecmısı okumuyorum o yuzden ne oldu bılmıomm ama hamiş varsa yenı yenı onlara nazar boncugu yolluyorummıns bu boncuktann bızde bı tane alırızz hade bakem duayla gırıs yaptımmm bıdeeeeee
crafty cımmm senın ıcın yasın toplanıomuss ben okudumm sekerr allahım kabul etsın ıns. ama kıme ozelden mesaj atıoduk unuttum ben:2: bıdeee kombıye morelım bozuldu yaa su derecesıne kendı kendıne 65 e kadar yukseltıoo bende dıom bu su nıye sıcakk pff öle işteee bıde bugun pazar var acık gıdeyım bı dolaşayım dıom sağanım bıttı de
hadi yalancı keşke bende unutsam adet gunumu
gercekten unuttuysan guzel bi duygu olmalı
bak lıste olmasa relax olcaktın ne guzel olcaktı:26:
sende kocasına şipermmen testi baktıranlar arasına katıl o zaman beybi
:26:haklısın galiba ne bilim elle dergisinde yazıyodu bulamadım dergiyii ben onun yalançısıyım
cok zor,esime kalsa istemiyo bile,benim cocugum var diyo,tüp bebik icin bile zor ikna etmistim,tekrar gidipte hayatta yaptirmaz test felan
elle melle okuma kızımm gıt turk işi bişi oku
elle de öle yazar adamlar heerrseyı zevk ıcın yaptıgı ıcınn
valla doğudaki ailelere yardım çok oldugu ıcın maddı olarak genelde hep ordan cıkıyo yanıcogunluga ulasıldı .. bızım hastanede ckdoktor var d. bakır tuncelı van kars bıtlıs vs abısı de ablası da doktor olan hendıs av-vukat olan oyuzden dedımdıama bence buda bi kanıt işte. köydekiler zevkden anlamadıkları için ve zevk almadıkları için mühendis olmuyo onların çocukları...
düzeltiyorum yanlış okumuşum.. :)))
ama her köylüünün kaç çocuğu mühendis doktor oluyoki...
he sen ıkıncı cocuk ıcın mı ugrsıonnn
kızzz tubişşş bi tane okudumm şekerr allah kabul etsın
herseyy crafttttyy içinnnnnn lellelelelelee ooooooooooooo craftyyyy
evet canim benim 8 yasinda,oglum var,asa yukari oglum bir yasindaydi ikinci bebik icin ugrasmalara basladigimda,7 senedir ugrasiyorum iste
valla doğudaki ailelere yardım çok oldugu ıcın maddı olarak genelde hep ordan cıkıyo yanıcogunluga ulasıldı .. bızım hastanede ckdoktor var d. bakır tuncelı van kars bıtlıs vs abısı de ablası da doktor olan hendıs av-vukat olan oyuzden dedımdı
Allah oğluna sağlık sıhat versin canım benim
hayırlısıyla olur 2. de merak etme
ya bende hukuk bürosunda yönetici asistanım mesela bnm patronumda elazığlı eski patronumda öyle elazığlıydı ama bunlar bence devede kulak derecede kişiler amaan banane karı zevk alsın almasın yapıo ya ona bakın siz biz zevk alsakda yapamıoz almasakda...
kızzz tubişşş bi tane okudumm şekerr allah kabul etsın
herseyy crafttttyy içinnnnnn lellelelelelee ooooooooooooo craftyyyy
ya bende hukuk bürosunda yönetici asistanım mesela bnm patronumda elazığlı eski patronumda öyle elazığlıydı ama bunlar bence devede kulak derecede kişiler amaan banane karı zevk alsın almasın yapıo ya ona bakın siz biz zevk alsakda yapamıoz almasakda...
ama benım ayetelkursılerın 3 tanesıı de craftyeydı canımCRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
haykolik=1 Yasin
toplam=29 yasini şerif
Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
eslem=10
DOSTHANE=100
medicalsecreter=6
sevdalinka=20
toplam=206Ayetel kürsi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?