Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aaaaa bu arada beim adet günümmüş bugün şimdi gördümm günümden haberim yokk ayy hemen olsammmdaa kurtulsammmmm üff sıkıntıdan başka bişey değil :97::97::97:

hadi yalancı keşke bende unutsam adet gunumu
gercekten unuttuysan guzel bi duygu olmalı
bak lıste olmasa relax olcaktın ne guzel olcaktı:26:

beni de kenan imirzalıoğlu aramıştı ben de sıratına kapatmıştım
hatları değişek beni o arasınnnn
benimde hep 1 kere yumurtlama akıntım oluyordu ilk kez oldu ikis şansını kaçırdım sanmıyom bidaha olsun:2:
heeee demekki neymiş benı de araması için turksele geçmeliymişim
taf sen onu bana yonlendırseneeeeeee

zaten her ay çift yumurtlıycan dıye bişey yok canım tek yumurtlanır genelde
hiç yumurtlanmayan aylar bılem vardır.

herkeşşşlereeee selammm kızlarrr gecmısı okumuyorum o yuzden ne oldu bılmıomm ama hamiş varsa yenı yenı onlara nazar boncugu yolluyorumm ıns bu boncuktann bızde bı tane alırızz hade bakem duayla gırıs yaptımmm bıdeeeeee
crafty cımmm senın ıcın yasın toplanıomuss ben okudumm sekerr allahım kabul etsın ıns. ama kıme ozelden mesaj atıoduk unuttum ben:2: bıdeee kombıye morelım bozuldu yaa su derecesıne kendı kendıne 65 e kadar yukseltıoo bende dıom bu su nıye sıcakk pff öle işteee bıde bugun pazar var acık gıdeyım bı dolaşayım dıom sağanım bıttı de

ben cok kararsizim kizlar,bebikle ugrasasim yok artikin yoruldum ya

sıkıldıysan 1 ay ara ver canım benim ben bi yerde okumuştum bebek yapmak için ugraşanlar zevk alarak yapmıyorlarsa o işi olacak bebekte zeka geriligi gibi engeller oluyomuş dur bakayım dergiyi bulayımda dogrusunu yazayım

inanma canom
yurdum ınsanı sankı hep zevk alarakmı yapıyo
köyde bayırda kocasının kölesi olan kadınlar (genelde doğu ıllerde)
bişeyden habersız10 cocuk doğuruyolar hepsi de muhendıs oluyo doktor luyo hiçbişi olmasa

tüp bebik yaptirdigimiz zaman bakilmisti spermlere,cok kötü boyutlarda degildi ama,suan kendine bakiyo,polen ve bal iciyo her gün,sigarayida birakti,hafta sonlari arada alkol kullaniyo,onu da icme diyorum,her zaman icmiyorumki diyo,ama o bile yeter spermlerin zarar görmesine,bilmiyorum ya,pofur pofur sigara icipte alkol kullananlar var,onlarin sip diye oluyo ama,

esimin spermlerinde sorun oldugunu düsünüyorum,cünkü baska sebeb yok,3 senedir bi insan hamile kalamazmi ya
sen gıttın mı doktora sende sorun yoksa o zaman esındedır tabeee 3 sene cok beklemısınız yahuuu hemen bı spermıyogram bu işi çözecektırr yakındaa proff olacagız heee bu ne bılgı kardesımmm

hopppalaaa bunuda yenı duydumm yenı yenı ıcatlar cıkarmaa canooo duymadık bunu bızz okumadıkkk kızzz ben varyaa ne zamandırr bibekklee ugrasmaktan adam akılı zevk aldıgımı hatırlamıom ee nasıl alayım hersey planlıı bugun yapılcak bugun yapılmıcak daha zamanı deıl sperm kalıtesı dusmesın zart zurt sonra gelde bu işten zevk aal hoşş sonucta bebekte yok zevkte

:26:haklısın galiba ne bilim elle dergisinde yazıyodu bulamadım dergiyii ben onun yalançısıyım

ama bence buda bi kanıt işte. köydekiler zevkden anlamadıkları için ve zevk almadıkları için mühendis olmuyo onların çocukları...
düzeltiyorum yanlış okumuşum.. :)))
ama her köylüünün kaç çocuğu mühendis doktor oluyoki...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…