- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.301
aaaaa bu arada beim adet günümmüş bugün şimdi gördümmgünümden haberim yokk ayy hemen olsammmdaa kurtulsammmmm üff sıkıntıdan başka bişey değil :97::97::97:
hatları değişek beni o arasınnnnbeni de kenan imirzalıoğlu aramıştı ben de sıratına kapatmıştım
benimde hep 1 kere yumurtlama akıntım oluyordu ilk kez oldu ikis şansını kaçırdım sanmıyom bidaha olsun:2:ya kızlar ben bu 2 yumurta olayından hiç birşey anlamadım nasıl yani şimdii benim hep tek yumurtam oluyor doktorda 1 taneden fazla oluşmaz o dediğin tüp bebekte oluyor falan dedii.Benim niye tek yumurtam oluşuyor her ay
heeee demekki neymiş benı de araması için turksele geçmeliymişim
taf sen onu bana yonlendırseneeeeeee
ya kızlar ben bu 2 yumurta olayından hiç birşey anlamadım nasıl yani şimdii benim hep tek yumurtam oluyor doktorda 1 taneden fazla oluşmaz o dediğin tüp bebekte oluyor falan dedii.Benim niye tek yumurtam oluşuyor her ay
heeee demekki neymiş benı de araması için turksele geçmeliymişim
taf sen onu bana yonlendırseneeeeeee
ben cok kararsizim kizlar,bebikle ugrasasim yok artikin yoruldum ya
esimin spermlerinde sorun oldugunu düsünüyorum,cünkü baska sebeb yok,3 senedir bi insan hamile kalamazmi ya
ben cok kararsizim kizlar,bebikle ugrasasim yok artikin yoruldum ya
sıkıldıysan 1 ay ara ver canım benim ben bi yerde okumuştum bebek yapmak için ugraşanlar zevk alarak yapmıyorlarsa o işi olacak bebekte zeka geriligi gibi engeller oluyomuş dur bakayım dergiyi bulayımda dogrusunu yazayım
sen gıttın mı doktora sende sorun yoksa o zaman esındedır tabeee 3 sene cok beklemısınız yahuuu hemen bı spermıyogram bu işi çözecektırr yakındaa proff olacagız heee bu ne bılgı kardesımmmesimin spermlerinde sorun oldugunu düsünüyorum,cünkü baska sebeb yok,3 senedir bi insan hamile kalamazmi ya
sıkıldıysan 1 ay ara ver canım benim ben bi yerde okumuştum bebek yapmak için ugraşanlar zevk alarak yapmıyorlarsa o işi olacak bebekte zeka geriligi gibi engeller oluyomuş dur bakayım dergiyi bulayımda dogrusunu yazayım
inanma canom
yurdum ınsanı sankı hep zevk alarakmı yapıyo
köyde bayırda kocasının kölesi olan kadınlar (genelde doğu ıllerde)
bişeyden habersız10 cocuk doğuruyolar hepsi de muhendıs oluyo doktor luyo hiçbişi olmasa
inanma canom
yurdum ınsanı sankı hep zevk alarakmı yapıyo
köyde bayırda kocasının kölesi olan kadınlar (genelde doğu ıllerde)
bişeyden habersız10 cocuk doğuruyolar hepsi de muhendıs oluyo doktor luyo hiçbişi olmasa
:
hopppalaaa bunuda yenı duydumm yenı yenı ıcatlar cıkarmaa canooo duymadık bunu bızz okumadıkkkkızzz ben varyaa ne zamandırr bibekklee ugrasmaktan adam akılı zevk aldıgımı hatırlamıom ee nasıl alayım hersey planlıı bugun yapılcak bugun yapılmıcak daha zamanı deıl sperm kalıtesı dusmesın zart zurt sonra gelde bu işten zevk aal hoşş sonucta bebekte yok zevkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?