- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.281
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hamiş oldugu anlasılmıyodur kiiiiii
vah yazık oylesı de zor be
zaten 3 aylik su anda,pek bisey belli degil
iyiyim canım nasıl olsun başladık gene pazartesi işte..iyiyiz canım hoşgeldin
sen nasılsın
biri beni durdursuuuuunn alın elimden bu çekirdeğii nolurrr duramıyommm
cerenimoo hoşgeldin bacımmmm
ewet yaa çok dadlu oluyolarrr ama bakımıda çok zorrr allah isteyenlere ikis nasip etsinnnay ne güzellllllllllll
bende istiyorum çift yumuytaaaaaaaaaaaa ohhhhhh pek de tatlu olula gız
bende eşim sabah gittiğinde yayılıp yatıyorum çünkü o yanımdayken sarıla sarıla beni yatağın ucuna itiyo bende öyle yatıyorum sabah o gidince ohhhhhhhhh yayılıyorum yatakta
iyiyim canım nasıl olsun başladık gene pazartesi işte..
hoşbulduk canım benim
var mı havadis haber ?
geldim
berbattı
ASLA ASLA gitmeyin devlet hastanesine
ben hayatımda ilk defa gittim bidaha töbe!
yerim çocuğunu da tüpünü de parasını da
yemin ederim.
biri gitmek istio du seboş sen miydin? aman aman sakınnnn
1 - direkt eğitim yerlerde bir toplulukla sıra bekliyorsunuz
2- herkes lank diye odaya giriyor
3- Intorn Dr lar var. Muayene olurken 4 tanesi bakıodu dr a direkt kovdum sinir oldular bana da (+ O kadar canım yandı ki anlatamam)
4- Eşimin&Benim tetkiklere bakmadı bile. Diyorum ki bunlar testlerimiz, alakası yokki diyor
5- Mal geri zekalının verdiği testler elimizdekilerin aynısı ve sorun olmasın diye devlette yapılmış testler bakmadı bile
6- Rahim filmi istedi. Dedim ne gerek var rahimde sorun yok ayrıca bizim erkek sorunu. Gerek varmış efendim
7-kan testleri verdi bana, buraya kadar sabır sabır sabır dedim ama kan için önümde 300 kişi vardı. görünce ben deli gibi ağlamaya başladım. Sinirler laçka oldu tabi eşimde beni hızla uzaklaştırdı ordan.
Kıssadan hisse ;
Ben daha devlete gitmem
Bebek&Dr işini bunu kafamdan atana kadar ertelerim
Daha da kurcalamam bundan sona Memorial ya da Umut da yaparım bebeği istersem. Ondan öncede başka dr a fln gitmem
heee anladm pöticim
sen neler yapiysin
iyileştinmi bakem
ya benim adetime 3 gün kaldı ama hala tık yok bitek ateş basıyo ne ayak anlamadım iyice sapıttı vücudum yaa
donkomıney donkomuneym ali ali handıro
tıktık kapı çaldı kimdiroooo
ali alihandıro ali ali handırooo
telefonum çaldı kızlar bilin bakayım kim aradıııııııı??????
tülin şahin bana diyoki güzel görünmek için neler yapıyon bende suratına kapattım
sende şuan yumurtluyorum ve kendımı cok guzel hıssedıyorum deseydın tavus kuşu gıbı görkemliyim kanatlarımı açtım seni beklıyom tülinim
iyilestim canim sagol,benimde cumadan beri adetim dün aksam üstü geldi,takildi yine kalles
sende şuan yumurtluyorum ve kendımı cok guzel hıssedıyorum deseydın tavus kuşu gıbı görkemliyim kanatlarımı açtım seni beklıyom tülinim
beni de kenan imirzalıoğlu aramıştı ben de sıratına kapatmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?