Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ay ne güzellllllllllll
bende istiyorum çift yumuytaaaaaaaaaaaa ohhhhhh pek de tatlu olula gız
ewet yaa çok dadlu oluyolarrr ama bakımıda çok zorrr allah isteyenlere ikis nasip etsinnn
bende eşim sabah gittiğinde yayılıp yatıyorum çünkü o yanımdayken sarıla sarıla beni yatağın ucuna itiyo bende öyle yatıyorum sabah o gidince ohhhhhhhhh yayılıyorum yatakta

yok gıı ben yatamıyom gece sarılıp yatıyoruz kollarını hissetmeyince uyanıyorum

canım öyle vallahi..ben tüp bebek için yaklaşık 4500 YTL vericem..eşime hocası gelsin tıp fakültesinde yapalım demiş, çok az miktar ödeyecektik..tıptaki çoğu kişiyide eşim tanımasına rağmen hayatta gitmem..alık alık hemşireler var..çalışanlar bi tuhaf..canım sen gir memorila işini yap boşver ...

ya kızlar ben bu 2 yumurta olayından hiç birşey anlamadım nasıl yani şimdii benim hep tek yumurtam oluyor doktorda 1 taneden fazla oluşmaz o dediğin tüp bebekte oluyor falan dedii.Benim niye tek yumurtam oluşuyor her ay

aaaaa bu arada beim adet günümmüş bugün şimdi gördümm günümden haberim yokk ayy hemen olsammmdaa kurtulsammmmm üff sıkıntıdan başka bişey değil :97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…