Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım bu belirtiler kişiden kişye göre değişiyor.çoğu regl belirtisiyle aynı.göğüs ağrısı regl belirtisi de oluyor.benim 5.haftada başladı ağrı ve şişlik. o yüzden belirti arama canım bence. kafayı yersin
düzenli ilişkine devam et.istersen yumurtlama gününü takip, ateş ölç ama belirti arama

can canlar
arkadaşlarım
desteğiniz için çok teşekkür ederim
ben gidiyorum evime
erken çıkayım beynim patlıyor
çok öpüorum hepinizi

kendine iyi bak cnm.. dinlen biraz iyi gelir..unutma bugünlerde geçecek.

kırılmadın dimi canım üzülürüm valla bugün hiç keyfim yoktu valla iyi geldin bana

yok cnm...ne mutlu bana seni tebessüm ettirdiysem..ama cümle hakkaten öle olmuş

canım eklediğin yazının ilk cümlesini okudum ve sonrasını okumadım.. "Kısırlığa sebep olan en büyük etkenlerden birisi günahlarımızdır..." buna kesinlikle inanmıyorum...ne günahkar insanalr vardır çoçuğu olan....

benim mesai hiiiç bitmiyo evde yumurta takibini biliyomusun canım sen benim malesef hiç bilgim yok

yumurtlama dönemini mi soruyosun yumurta takibi diyerek...
ben adetimden itibaren 10 gün sayıyorum..zaten o dönemde kasıklarımda ağrı oluyo..yumurtladığım günde sümükümsü bir akıntı geliyo.oradan anlıyorum.

yani onuncu günden itiberen yumurtlama oluyo bu ay takip etmeye çalışcam bakalım nolcak bende korunmayı bırakınca hemen hamile kalcam zannediyodum

yani onuncu günden itiberen yumurtlama oluyo bu ay takip etmeye çalışcam bakalım nolcak bende korunmayı bırakınca hemen hamile kalcam zannediyodum

onuncu gününden sonrasında oluyo yani..
senin ilk bebekmi cnm..bende öle sanıyodum hemen olur diyordum bekliyoruz hala ...

benim 15 yaşında kızım var ama tedavi dr falan gerekmemişti olmuştu hemen seninde düşüğün vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam

oo maşallah..genç annelerdensin ne güzel..
benimde düşüğüm var evet
kurban bayramı arifesinde düşük yaptım.bekliyorum bakalım şimdide.inşallah çok beklemem

oo maşallah..genç annelerdensin ne güzel..
benimde düşüğüm var evet
kurban bayramı arifesinde düşük yaptım.bekliyorum bakalım şimdide.inşallah çok beklemem

33 oldum ama ben hala 32 diyorumdüşükten sonra hemen oluyo bildiğim kadarıyla inş allah sağlıkla yine nasip etsin en azından hamile kalabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…