- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.441
33 oldum ama ben hala 32 diyorumdüşükten sonra hemen oluyo bildiğim kadarıyla inş allah sağlıkla yine nasip etsin en azından hamile kalabiliyosun
ne zaman canım adet günün
evet o konuda haklısın hamile kalabildiğimi anlamış oldum..
birde ben çok yanılmışım..hemen hamile kalırım sanıyodum sadece korunmayı bırakmıştım.başka hiç birey yapmadım..yumurtlama günümüde takip etmiyordum.daha neler neler..
evet ya bende burda bisürü şey öğrendim kızlar ne çok şey biliyolar bende korunmayı bırakmadan önce dr gittim problem yok dedi benim 3 ayım denemeye başlayalı olmazsa tekrar gitcem
evet bende doktora gitmiştim eylül ayında.doktor bana sen çabuk hamşle kalırsın yumurtlama dönemlerini takip et demişti..burdan kızlardan öğrendim nasıl takip edeceğimi denedim oldu.ama eğer bu ayda olmazsa eşim doktora gidecek..o da telaşlanıyo acaba bendemi birşey var diyo.
sende ihmal etme cnm..eşinde bir gözüksün belki birşeyler söyler doktor.
banada hamile kalırsın dedi sorun yok şimdilik bu ayda yumurta takibi yapıcam bende hipertroit var belkide ondan hemen olmayabilir senin eşin niye gitcekki canım zaten sizin olmuş bebek
işte bir sıkıntısı varmı diye..belki tesadüfen olmuştur diyo. aklına çok taktı bu bebek meselesini.birde erkekde spermde sıkıntı olduğunda da düşük oluyomuş.bebek sağlıklı olamıyomuş..onuda duydu gidicem diyo.
varr ben varımm ama kımse benım sorma cevap vermemıssss
canım merhaba; ne sormuştun, yardımcı olursam sevinirim..
ya bende su ıkı gundru beyaz bı akıntı oluyo bıldıgın beyaz renk reglım de 7 ocak yanı neden acaba bu akıntı
canım yumurtlama dönemin geçmiş olmalı, bence üşütmüş olabilirsin...bolca su felan iç...
haykolikcim sen ne zamndır bebiş çalışmaları içindesin:)yaşın kaç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?