Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

33 oldum ama ben hala 32 diyorumdüşükten sonra hemen oluyo bildiğim kadarıyla inş allah sağlıkla yine nasip etsin en azından hamile kalabiliyosun

evet o konuda haklısın hamile kalabildiğimi anlamış oldum..
birde ben çok yanılmışım..hemen hamile kalırım sanıyodum sadece korunmayı bırakmıştım.başka hiç birey yapmadım..yumurtlama günümüde takip etmiyordum.daha neler neler..

evet ya bende burda bisürü şey öğrendim kızlar ne çok şey biliyolar bende korunmayı bırakmadan önce dr gittim problem yok dedi benim 3 ayım denemeye başlayalı olmazsa tekrar gitcem

evet ya bende burda bisürü şey öğrendim kızlar ne çok şey biliyolar bende korunmayı bırakmadan önce dr gittim problem yok dedi benim 3 ayım denemeye başlayalı olmazsa tekrar gitcem

evet bende doktora gitmiştim eylül ayında.doktor bana sen çabuk hamşle kalırsın yumurtlama dönemlerini takip et demişti..burdan kızlardan öğrendim nasıl takip edeceğimi denedim oldu.ama eğer bu ayda olmazsa eşim doktora gidecek..o da telaşlanıyo acaba bendemi birşey var diyo.
sende ihmal etme cnm..eşinde bir gözüksün belki birşeyler söyler doktor.

banada hamile kalırsın dedi sorun yok şimdilik bu ayda yumurta takibi yapıcam bende hipertroit var belkide ondan hemen olmayabilir senin eşin niye gitcekki canım zaten sizin olmuş bebek

banada hamile kalırsın dedi sorun yok şimdilik bu ayda yumurta takibi yapıcam bende hipertroit var belkide ondan hemen olmayabilir senin eşin niye gitcekki canım zaten sizin olmuş bebek

işte bir sıkıntısı varmı diye..belki tesadüfen olmuştur diyo. aklına çok taktı bu bebek meselesini.birde erkekde spermde sıkıntı olduğunda da düşük oluyomuş.bebek sağlıklı olamıyomuş..onuda duydu gidicem diyo.

anladım canım en azından aklınızdan çıkar acaba sorun varmı diye düşünmezsiniz benim eşim gitmez heralde dr hele 6ay bi geçsin olmazsa belki zorla götürürüm

merhaba kızlar eşimde soğuk algınlığı var doktor antibiyotik verdi
acep bu antibiyotik (agumentin 1000 mg) bizim şipermenleri etkiler mi?
nette birçok yerde araştırdım kimi etkiler diyor kimi etkilemez birebir doktora sorup öğrenen var mı aramısda??
daha açmadık kutuyu kara kara düşünüp duruyoz napcaz diye

sela kızlarr bısı sorucamm bende bu gunlerde beyaz akıntıı oluyooo neden acaba yaaa yumurtlama gunumde gectı 7 ocak regl gunum yanı

SeLam canoLar..
Çok yOrguNum yarın günüm var patatesLi pohaça,mercimekLi köfte,eLmaLı kurabiye,havuçLu kreMaLı tatLı,makarnaLı bezeLyeLi yoğurtLu saLata yaptm..
YazMası ne kadar koLay geLdi yapMası saatLEr sürdü..
SizLEr nabiOnus bakaLım bnm memişLer haLa şişKin inş erken adet oLmam :18:

Son düzenleme:
haykolikcim sen ne zamndır bebiş çalışmaları içindesin:)yaşın kaç..

yasım 25 yaklasık 1 yıldır calısma yapıoruz ama bunun 8 ayı duzenlı olarak esım spermıyogram yaptı sonuc gusel ben hap map kullandım yumurta takıbı yaptım sonuc normal beklıoz ıste nasıpp bu arada mayısta ıkı yıllık evlı olucamm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…