Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yeni yılda eskı yılı y ad edeceğim cnm
cunku bu yıl sızlerle tanıstım
guzel bı yıldı genelde
ocak ayı harıc

evet katılıyorum
benim de sizlerle tanıştıktan sonra ki günlerim aylarım
çok güzel geçti.
iş yerinde bile vakit çabukça geçmeye başladı.
bazen konuşmaktan işlere vakit kalmadı
en önemlisi sizlerle tanıştıktan sonra hamile kaldımm
güzel kapatacağım yani eski yılı

tanselcigim insallah bebislerine kavusursun,sanada aytel kürsi toplaniyormus,tugbaya bende mesaj attim okumak icin,allah yardimcin olsun bu sürecte canim,insallah ilk denemende ikizlerin olur

potim cok sağol canım, sende geçtin bu yollardan.Allah sabrımı ve gücümü artırsın..İkiz konusuna gelince sağlıkla olsun çok isterim..

kızlar herkese merhaba,

Yeni yılda ne yapıyosunuz???

yeni yıl için özel bir planım yok..evdeyim yine..
ama 2010 yılının bitmesine seviniyorum.2010 yılı benim için çok zor bir yıldı..çok gözyaşımı aldı bu yıl benim.2011 yılı için büyük beklentilerim hayallerim yok açıkcası..sağlık ve huzur istiyorum sadece.

tanselcigim insallah bebislerine kavusursun,sanada aytel kürsi toplaniyormus,tugbaya bende mesaj attim okumak icin,allah yardimcin olsun bu sürecte canim,insallah ilk denemende ikizlerin olur
sağol bitanem...
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım?
günaydın tatlım, ben iyiyim sen nasılsın?
kötü değil ya benden iyi boşverrrr
ıhlamur neyine yetmiyo
canım bencede antibiyotik kullanmasın eğer çok kötü değilse..tabii erkekler ufak bişey bile olsa hemen yatak döşek yatarlar:)
bende bişeylerin bunda etken olduğunu düşünmüorum şekerim yazıyı bende yazmadım
alıntıdır...
yok canımcım senin yazmadığını biliyorum..böyle bazı insanlar var televizyondada görüyorum,günahların bedeliymiş gibi çektiğimiz sıkıntılar..buna hiç inanmıyorum..Hatta Allahın sevdiği kullarına sıkıntı verdiğini söyleyen ayetler var....canımcım seninde benimde inşallah hayırlısı ile bebişlerimiz olacak...

ayy canım yaaa ne çok üzmüşler seni..gitme bidaha boşver...
Offf çok yorgunum ve birsürü işim var
Ya bende muhabbet etmek istiyorum ya
Banane ya offfff
Kızlar
ya seni çok az görüyoz...olmuyor bak küsücem:)

her yıl evde olurduk, bu yıl eşim bana bir süpriz yapmış..tüp bebek tedavisinede başaldıkya bana ayrı bir özel davranıyor...moral olsun diye süpriz yapmış...arkadaşlarla 5 yıldızlı bir otelin yılbaşı balosuna katılacağız, gecede otelde kalıp sabah geç kahvaltı yapıp, kapalı havuza girelim diyoruz...bakalım dünde çok güzel bir elbise aldım..böyle pembe.bugünde bi ayakkabı alyım..sefam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…