- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.601
diğer topicler çekiliş yapmış ya
bende diorum ki biz aşağı mı kalcaz
asla olmazzzz
yaptım çekilişi
hepinize CRAFTY çıktı
ben adresini yolluorum size :)
alın hediyesini postalayın hemen tamam mı
sinirden deliririm tabii kiisize trajikomik bişi anlatayım eşimle FBbasket maçına gitmiştik eşim fanatiktir ölsen maç bitince farkederşimdi biz gittik eşim kuruyemiş yiyodu arkamızada 2 genç geldi bir tanesi arkama otıurdu sırt çantasını yanındaki sandalyeye koyarken çantanın ipini boynuma doladı çekiyoo nasıl çırpınıyorum varya eşim farketmedi çocukta sandalyeye sıkıştı sanıp habire çekiyo yanındaki arkadaşı farkettide çırpınışlarım son buldu eşimse noldu dedi bana yaaaaaaaa gülermisin aglarmısın
asla olmazzzz
yaptım çekilişi
hepinize CRAFTY çıktı
size trajikomik bişi anlatayım eşimle FBbasket maçına gitmiştik eşim fanatiktir ölsen maç bitince farkederşimdi biz gittik eşim kuruyemiş yiyodu arkamızada 2 genç geldi bir tanesi arkama otıurdu sırt çantasını yanındaki sandalyeye koyarken çantanın ipini boynuma doladı çekiyoo nasıl çırpınıyorum varya eşim farketmedi çocukta sandalyeye sıkıştı sanıp habire çekiyo yanındaki arkadaşı farkettide çırpınışlarım son buldu eşimse noldu dedi bana yaaaaaaaa gülermisin aglarmısın
asla olmazzzz
yaptım çekilişi
hepinize CRAFTY çıktı
size trajikomik bişi anlatayım eşimle FBbasket maçına gitmiştik eşim fanatiktir ölsen maç bitince farkederşimdi biz gittik eşim kuruyemiş yiyodu arkamızada 2 genç geldi bir tanesi arkama otıurdu sırt çantasını yanındaki sandalyeye koyarken çantanın ipini boynuma doladı çekiyoo nasıl çırpınıyorum varya eşim farketmedi çocukta sandalyeye sıkıştı sanıp habire çekiyo yanındaki arkadaşı farkettide çırpınışlarım son buldu eşimse noldu dedi bana yaaaaaaaa gülermisin aglarmısın
ahhh bu adamlar maç felan dedinmi acayip konsantre haldeler..benimkide film manyağı..hergün film alaır gelir.film izlerken kopar dünyadan....
ben senin basküle pil alıcam....gönder adresi:))))))
sorma yaaa esime diyorum ki beni alıp gitseler umrunda olmaz
Allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geçmiş olsun bacım
asla olmazzzz
yaptım çekilişi
hepinize crafty çıktı
ben bayılırım film izlemeyeeeeeeeeeeeee keske eşimdede öyle olsaaofffffffffff aynen
ben bıktım artık film, tv izlemekten
ben senin basküle pil alıcam....gönder adresi:))))))
darılma ama çok güldüm cnm...nasıl şanssız bir olay yaşamışsın öyle..eşinde bir alem yani..o kadarda kaptırırmı insan kendini maça.kızdım eşinede.
bu arada crafty istediğin hediye olsun.yolla adresini yeter
sorma yaaa esime diyorum ki beni alıp gitseler umrunda olmaz
ben bayılırım film izlemeyeeeeeeeeeeeee keske eşimdede öyle olsaa
medi buna yorum yazmadıysa kesin çok yogun kıyamamm kızzzzzzzz yardıma gelekmiiiii
merhaba kızlar nasılsınız keyifler yerindemi?ben malesef bugün regl oldum ay içinde ikinci reglim...yine başka bahara kaldı... Kısmet...
Elma şekerim al kanlara boya beni......
bi karı var basmda deli ediyo benı ama onu da şutladım evelallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
salah hiçbipoktan çakmıyo kafa verecene mevlam basının oldugu yerede toto vreydı bari işe yarardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?