- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.581
her yıl evde olurduk, bu yıl eşim bana bir süpriz yapmış..tüp bebek tedavisinede başaldıkya bana ayrı bir özel davranıyor...moral olsun diye süpriz yapmış...arkadaşlarla 5 yıldızlı bir otelin yılbaşı balosuna katılacağız, gecede otelde kalıp sabah geç kahvaltı yapıp, kapalı havuza girelim diyoruz...bakalım dünde çok güzel bir elbise aldım..böyle pembe.bugünde bi ayakkabı alyım..sefam olsun
her yıl evde olurduk, bu yıl eşim bana bir süpriz yapmış..tüp bebek tedavisinede başaldıkya bana ayrı bir özel davranıyor...moral olsun diye süpriz yapmış...arkadaşlarla 5 yıldızlı bir otelin yılbaşı balosuna katılacağız, gecede otelde kalıp sabah geç kahvaltı yapıp, kapalı havuza girelim diyoruz...bakalım dünde çok güzel bir elbise aldım..böyle pembe.bugünde bi ayakkabı alyım..sefam olsun
ya aslında yılbaşı benim için çok özel bir gün değildir..ama değişiklik iyi olacak..rixos oteline gideceğiz..2 kişi 350 YTL aslında boşe verilen bi para ama biraz stres atmamda iyi olabilir..
bizde dışarı çıkacaktık amaa uçuk fiyat 4 kişiyiz ve 400 tl 1 geceye yazık olur diyee evde oturmaya karar verdik:) Kızlarrr yakında keman dersi almaya başlıyorummmm :))
ya aslında yılbaşı benim için çok özel bir gün değildir..ama değişiklik iyi olacak..rixos oteline gideceğiz..2 kişi 350 YTL aslında boşe verilen bi para ama biraz stres atmamda iyi olabilir..
hem 1 yıl daha yaşlanıyosun bi de üstüne para mı vercen
junior farid farjad geliyor desene
çok sevindim keman çok güzel bir seçim,
özel ve asil...
yaa kızlar irm83 isimli arkadaş vardı, hamilemi acaba?
ya kızlar şimdi ben bebik için ara verdimyaaaaaa ocak ayına da gelsem olurmuuu alırmısınız beni yanınızaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26:
evet canım inaşallah 7+2 deyizaaaa
tıp tıpını mı duycaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah canım benimgüle güle canım güzel haberlerle dön inşallah
aminn hepiniz inşallah kucağında çifter çifterbacımmm
hayırla git hayırla gel emi
tıp tıpı kulağını acıtsın inşallahhhhhhh
nisanda başlıcaksın dimi canım sen ? olsun bak ben de geliyorum kovana kadar da burdayımya kızlar şimdi ben bebik için ara verdimyaaaaaa ocak ayına da gelsem olurmuuu alırmısınız beni yanınızaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26:
gitme tabisii. ordan burdan alırız bilgileri konuşuruz burda da .. konu sınırlaması yok burdagel bebikim..bende hiç tüp bebek topiğine gitmek felan istemiyorum.inşallah burdayım
ara verenler topiği diye bi yer var mı gııya kızlar şimdi ben bebik için ara verdimyaaaaaa ocak ayına da gelsem olurmuuu alırmısınız beni yanınızaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26:
algıda seçicilik işte hemen gidip o sihirli kelimeye yapışıyo insan
geçen eray mı demişti yolda gebelik testi gördüm diye
ben de gördüm dün çöpün kenarında baktım hemen o da tek çizgiydi
hiçbiyerde çift çizgi göremicek miyim yauuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?