Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

oh ne güzel yarasın tabii
Kafanı dağat eğlen biraz iyi gelir canım

ohh valla gerçekten sefan olsun..
ankaradydın demi sen? hangi otele gidiyosunuz?
biz yılbaşını kutlamayız.yani özel birşeyler yapmayız.büyük bir ihtimal annemler ve kayınvalidemler hep bir araya gelir yemek yeriz,daha sonrada 12 olmadan evlerimize dağılırız ...işte yılbaşı bu kadar..

oooh ooh maşallah,
güzel bi stres at, sauna fin hamamı falan da yap iyice bi gevşe..
gitsin bütün toksinleri...üzüntüler...kaygılar
1 ocak süper bi başlangıç olsun

ohhhh sefan olsun anacım güzel vatit gecir bizim içinde eglen

bizde dışarı çıkacaktık amaa uçuk fiyat 4 kişiyiz ve 400 tl 1 geceye yazık olur diyee evde oturmaya karar verdik:) Kızlarrr yakında keman dersi almaya başlıyorummmm :))

ya aslında yılbaşı benim için çok özel bir gün değildir..ama değişiklik iyi olacak..rixos oteline gideceğiz..2 kişi 350 YTL aslında boşe verilen bi para ama biraz stres atmamda iyi olabilir..

ya aslında yılbaşı benim için çok özel bir gün değildir..ama değişiklik iyi olacak..rixos oteline gideceğiz..2 kişi 350 YTL aslında boşe verilen bi para ama biraz stres atmamda iyi olabilir..

rıxos da bengü var demi yılbaşında..
ben işe gidip gelirken hep önünden geçiyorum rıxos un.çok güzel süslemişler. ışıl ışıl...

bizde dışarı çıkacaktık amaa uçuk fiyat 4 kişiyiz ve 400 tl 1 geceye yazık olur diyee evde oturmaya karar verdik:) Kızlarrr yakında keman dersi almaya başlıyorummmm :))

hem 1 yıl daha yaşlanıyosun bi de üstüne para mı vercen
junior farid farjad geliyor desene
çok sevindim keman çok güzel bir seçim,
özel ve asil...

Canım aslındaa stres için iyii hemde senin için çok çok iyi olur amaa burda mekan çok kötü ve fazla seçenek yok evdee daha iyi olur kendi kendimize güler eğleniriz hiç olmazsa:)
hem 1 yıl daha yaşlanıyosun bi de üstüne para mı vercen
junior farid farjad geliyor desene
çok sevindim keman çok güzel bir seçim,
özel ve asil...

içimden geliyor keman ilk defaa öğrenmeye karar verdim yoksa kendime göre bağlama org falan çalıyorum.Tam anlamıyla olmasada kendi kendime öğrenmiştim enstrüman çalmayı:) Artıkk ruh halime göre oturur çalarımm her birini

Aslında ben de evde olmak istiyorum
kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz
evde olursam rahat bırakmazlar gelin gelin diye

(taa ne zman yazdım bu cevabı anca yolluyorum)

ya kızlar şimdi ben bebik için ara verdimyaaaaaa ocak ayına da gelsem olurmuuu alırmısınız beni yanınızaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26:

aaaa
tıp tıpını mı duycaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet canım inaşallah 7+2 deyiz
güle güle canım güzel haberlerle dön inşallah
inşallah canım benim
bacımmm
hayırla git hayırla gel emi
tıp tıpı kulağını acıtsın inşallahhhhhhh
aminn hepiniz inşallah kucağında çifter çifter
ya kızlar şimdi ben bebik için ara verdimyaaaaaa ocak ayına da gelsem olurmuuu alırmısınız beni yanınızaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26:
nisanda başlıcaksın dimi canım sen ? olsun bak ben de geliyorum kovana kadar da burdayım

gel bebikim..bende hiç tüp bebek topiğine gitmek felan istemiyorum.inşallah burdayım
gitme tabisii. ordan burdan alırız bilgileri konuşuruz burda da .. konu sınırlaması yok burda
ara verenler topiği diye bi yer var mı gıı
burdan başka nereye gitcenn
yaa kızlar irm83 isimli arkadaş vardı, hamilemi acaba?

ben de değil diye biliyorummmmmm

diğer topicler çekiliş yapmış ya
bende diorum ki biz aşağı mı kalcaz
asla olmazzzz
yaptım çekilişi
hepinize CRAFTY çıktı
ben adresini yolluorum size :)
alın hediyesini postalayın hemen tamam mı

size trajikomik bişi anlatayım eşimle FBbasket maçına gitmiştik eşim fanatiktir ölsen maç bitince farkeder şimdi biz gittik eşim kuruyemiş yiyodu arkamızada 2 genç geldi bir tanesi arkama otıurdu sırt çantasını yanındaki sandalyeye koyarken çantanın ipini boynuma doladı çekiyoo nasıl çırpınıyorum varya eşim farketmedi çocukta sandalyeye sıkıştı sanıp habire çekiyo yanındaki arkadaşı farkettide çırpınışlarım son buldu eşimse noldu dedi bana yaaaaaaaa gülermisin aglarmısın

günaydın günaydınnnn herkese evet malesef yolda bile tek çizgi görüyoruz ya nasıl sinir olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…