Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

keşke kocamında öyle bir ihtimali olsa herşeye razıyım ankaraya gidelim yeterki ailemi çooook özledim...

olleyyyyyyyyyy
işi de bırakçan ohhhhhh
milletin derdi geride kalcak ohhhh
annenin yanında olcan ohhhhh
SÜPERRRRRRR
bide bursa da iş bulsalar sana
OHHHHHHHHHHHHHHHHHh

olleyyyyyyyyyy
işi de bırakçan ohhhhhh
milletin derdi geride kalcak ohhhh
annenin yanında olcan ohhhhh
SÜPERRRRRRR
bide bursa da iş bulsalar sana
OHHHHHHHHHHHHHHHHHh

hamile kalcam ya zaten ben
evde geçiririm o dönemi..
yada zaten bursada benim asıl çevrem iş bulmam daha kolay yani
tabi inşallah olur

bursada hangi doktora yada hastaneye gidiyosun?
bursalımısın ve son sorum nerde oturuyosun..
ben şimdiden nerde otursak diye düşünmeye başladımda..
benim ailem gemlikte oturuyo..

DR.FARUK DİNÇŞAHİN canım belki duymuşsundur.
sen gel buraya git doğru ona.süper bi doktor
ben bursa merkez de oturuyorum canım.
gemlik epey uzak buraya

kızlar şimdi kayınvalidem tel actııı dediki yarın gel çatalcadan ilk giden kafileye yazılcakmışız ayyy çok heyecanlandım ben yaaaaaaaaaaaaa allah herkese nasip etsinnn

ayyy canom ya bi de orada olurmuş bi düşünsene yaa süper olur
geçiktirici falan kullanmayacan dimi

en çok onu düşünüyorum napsam kiiii eşimde diyoki ordada hayat var ben umreyi haccı kafamda o kadar kutsal yer olarak canlandırıyorum ki orda kimse adet olamaz kimse hırsızlık yapamaz hiç bir kötülük yok herşey temiz günahsız hadi bakam akıl verin napayım adet olmamak için:26:

valla ne desem bilmiyorum, oraya gitmek nasip olduğu için -ki 2. kez gideceğimi kimse garanti edemez- dolu dolu ibadet etmek isterdim, adet olmak istemezdim ama bi yandan da bebek için o kadar uğraşırken hormonlarımı zıplatmak da istemezdim
ne diyim bilmiyorum:26:

ya kızlar kasıklarımda inanılmaz bi ağrı var sanki damarlarım geriliyo dün gece ölüyodum hastaneye gıtcektım ama korktum ya hamileysem die napıcam ben bu agrıyla ya hala devam ediyo

selam kızlarrrr.. nasılsınız? artık dükkanda kavuştum internetime.. eşim olmadığı sürece laflaşırız :) o burda olunca bilgisayarda da.. yakalanmamak için de o gelince pak diye kapatıyorum :) yoksa meraktan çatlar.. e sonuçta kız kıza takılıyoruz burda.. erkeklerimizin bilmemesi gerekir.. tek dertleştiğim yer bura benim... mucux herkese

eee boşuna dememişler her başarılı erkeğin arkasında kulis yapan ondan daha akıllı bir kadın vardır diye

çok haklısın ..
iyi kulis yapmışım ama demi

canom bende olsam adet olmak istemezdim oraya gittiğimde her anı değerlendirmek isterdim.geciktiricinin yan etkileri nelerdir bilmiyorum açıkcası..ama çok ağır etkileri yoksa ben kullan derim.

hesapladım 6 ocak ta adet oluyoum 3 subattada oluyorum 15 günlügüne gitcem 31 martta olurum diye düşünüyorum yani hesaplama böle nassıııııııı

ya kızlar kasıklarımda inanılmaz bi ağrı var sanki damarlarım geriliyo dün gece ölüyodum hastaneye gıtcektım ama korktum ya hamileysem die napıcam ben bu agrıyla ya hala devam ediyo

canım 31aralık diye yazdırmışsın gününü... adet oluyorsundur belki.. papatya çayı rahatlatır tatlım.. en zararsız o dur! bir de bu ay biraz üşüttüysen ondandır ağrıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…