- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.641
ayy sen bursadamısın yoksa?
bebeğini görmeye gelirim valla
ayy cnm ankaraya mı gelmek istiyosun?
ben ankaradayım benide bursaya gönderen olsa
sizlerle eşimle aramızdaki bir sırrı paylaşayım mı?kimsenin haberi yok henüz..
eşimin tayininin bursaya çıkma ihtimali var.bursa bölge müdürü eşimi bursaya istiyomuştabi benim sayemde ben eşimin müdürünün yanında çok dert yanıyodum bursada olsak keşke falan diye,adamcağızda bursaya ihtiyaç olunca eşimi tavsiye etmiş. eşimde eğer olursa gelirim demiş..haber bekliyoruz bakarsınız artık bursadan katılırım aranıza
EVETTTTTTTT
HADİ İNŞALLAH CANIM
ayy cnm ankaraya mı gelmek istiyosun?
ben ankaradayım benide bursaya gönderen olsa
sizlerle eşimle aramızdaki bir sırrı paylaşayım mı?kimsenin haberi yok henüz..
eşimin tayininin bursaya çıkma ihtimali var.bursa bölge müdürü eşimi bursaya istiyomuştabi benim sayemde ben eşimin müdürünün yanında çok dert yanıyodum bursada olsak keşke falan diye,adamcağızda bursaya ihtiyaç olunca eşimi tavsiye etmiş. eşimde eğer olursa gelirim demiş..haber bekliyoruz bakarsınız artık bursadan katılırım aranıza
olleyyyyyyyyyy
işi de bırakçan ohhhhhh
milletin derdi geride kalcak ohhhh
annenin yanında olcan ohhhhh
SÜPERRRRRRR
bide bursa da iş bulsalar sana
OHHHHHHHHHHHHHHHHHh
bursada hangi doktora yada hastaneye gidiyosun?
bursalımısın ve son sorum nerde oturuyosun..
ben şimdiden nerde otursak diye düşünmeye başladımda..
benim ailem gemlikte oturuyo..
hamile kalcam ya zaten ben
evde geçiririm o dönemi..
yada zaten bursada benim asıl çevrem iş bulmam daha kolay yani
tabi inşallah olur
Katılamıyorum
arada yazılanları okuyup kaçayım bari
kızlar şimdi kayınvalidem tel actııı dediki yarın gel çatalcadan ilk giden kafileye yazılcakmışız ayyy çok heyecanlandım ben yaaaaaaaaaaaaa allah herkese nasip etsinnn
ayyy canom ya bi de orada olurmuş bi düşünsene yaa süper olur
geçiktirici falan kullanmayacan dimi
en çok onu düşünüyorum napsam kiiii eşimde diyoki ordada hayat varben umreyi haccı kafamda o kadar kutsal yer olarak canlandırıyorum ki orda kimse adet olamaz kimse hırsızlık yapamaz hiç bir kötülük yok herşey temiz günahsız hadi bakam akıl verin napayım adet olmamak için:26:
eee boşuna dememişler her başarılı erkeğin arkasında kulis yapan ondan daha akıllı bir kadın vardır diye
valla ne desem bilmiyorum, oraya gitmek nasip olduğu için -ki 2. kez gideceğimi kimse garanti edemez- dolu dolu ibadet etmek isterdim, adet olmak istemezdim ama bi yandan da bebek için o kadar uğraşırken hormonlarımı zıplatmak da istemezdim
ne diyim bilmiyorum:26:
ya kızlar kasıklarımda inanılmaz bi ağrı var sanki damarlarım geriliyo dün gece ölüyodum hastaneye gıtcektım ama korktum ya hamileysem die napıcam ben bu agrıyla ya hala devam ediyo
ya kızlar kasıklarımda inanılmaz bi ağrı var sanki damarlarım geriliyo dün gece ölüyodum hastaneye gıtcektım ama korktum ya hamileysem die napıcam ben bu agrıyla ya hala devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?