- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.621
bu tokat benden ona getsin gel kaçıram seni bu diyarlardan
merhaba kızlar nasılsınız keyifler yerindemi?ben malesef bugün regl oldum ay içinde ikinci reglim...yine başka bahara kaldı... KISMET...
ELMA ŞEKERİM al kanlara boya beni......
kaçır beni
hani burkarıya mal dıyorum ya o bile azzzzzzzzzzzz
ben yemege gıdıyom gız komsular...................
isyanım topikdekilerin hepsine....
günaydın dedim kimsecikler günaydın dimedi zaten yoğun bi gün bide ilginizi esirgiyorsunuz bende çok kötüsünüz...
ayyy ayyy kıyamammmmmm kızzzzzzzzzzzz günaydın tünaydın hepiciği sana gelsinnnnnnnnn
kelin ilacı olsaaaaaaaaa benide biri bi zahmet izmire postalasın kargodada gideim bilginize arz ederimkuzum sende olmasan ben ne yaparım... bugün çok duygusallığım üzerimde.. ailemi özledim biri beni ankaraya göndersiiinnn....
isyanım topikdekilerin hepsine....
günaydın dedim kimsecikler günaydın dimedi zaten yoğun bi gün bide ilginizi esirgiyorsunuz bende çok kötüsünüz...
hassasım dokanma bee bana..
bende hassasım
dr un bi kafasını sokmadığı kalan yerlerim çok ağriiii
bende hassasım
dr un bi kafasını sokmadığı kalan yerlerim çok ağriiii
kuzum sende olmasan ben ne yaparım... bugün çok duygusallığım üzerimde.. ailemi özledim biri beni ankaraya göndersiiinnn....
ayy cnm ankaraya mı gelmek istiyosun?
Ben ankaradayım benide bursaya gönderen olsa
Sizlerle eşimle aramızdaki bir sırrı paylaşayım mı?kimsenin haberi yok henüz..
Eşimin tayininin bursaya çıkma ihtimali var.bursa bölge müdürü eşimi bursaya istiyomuşTabi benim sayemde ben eşimin müdürünün yanında çok dert yanıyodum bursada olsak keşke falan diye,adamcağızda bursaya ihtiyaç olunca eşimi tavsiye etmiş. Eşimde eğer olursa gelirim demiş..haber bekliyoruz bakarsınız artık bursadan katılırım aranıza
ayy cnm ankaraya mı gelmek istiyosun?
ben ankaradayım benide bursaya gönderen olsa
sizlerle eşimle aramızdaki bir sırrı paylaşayım mı?kimsenin haberi yok henüz..
eşimin tayininin bursaya çıkma ihtimali var.bursa bölge müdürü eşimi bursaya istiyomuştabi benim sayemde ben eşimin müdürünün yanında çok dert yanıyodum bursada olsak keşke falan diye,adamcağızda bursaya ihtiyaç olunca eşimi tavsiye etmiş. eşimde eğer olursa gelirim demiş..haber bekliyoruz bakarsınız artık bursadan katılırım aranıza
Hadi inşallah olur canım
hem yakıncacık
sen de benim yanıma gelmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?