Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

craftycım
tek dişi çıkmış canavarım
malıyet toplm kaca cıkıcak acep
bende param yok dıye uzuluodum
eger sana ekstra vısey cıkmazsa
benım de olmazsa en son çare tüp
az biraz biriktirip kenara koyıyım kötü gunler için
havuç almasam da olur :)

ii medişşş senden naber hem osmanı ızlıom hem yazıom bı yandan da patık oruom parmagında marıfett aplasııı sen napıon sen bu saatlerde gırermıydın nete kıss

arada giriyom çalışma olmadıı zaman
kocisim grip oluyo galiba yaaaaaaaaaaaa
uyuyo şu anda
sesi fılan değişti
burnu da tıkalı
bısuru vıtamın alıyo meyvesını eksık etmıyorum
üşütmüyorum,kaptı bıyerden şifayı

ayyy bebikim...senin inşallah olucak doğal yolla, keçiboynuzuna devam.................

bacım şimcik 1900 euro tedaviymiş
1000-2500 TL arası ilaçmış. illaç kişiye göre değişio ya o bakımdan
bu kadan işte
sen biriktir tüpe die niyetlenme bebeke oda alcem de içten içten :)

ayyy calısma demeyın bana sınırlerım tavan yapıo ilişkinin adı cıktı calısma oldu pfff rabbım yardım et.. ya beende cımrılık ettım kombıyı kıstım accık kocişim hapsurdu aman aman dur gıdeyım acayım sonra doktor parası yetmes ınan kııı aldıgımız ılaclarda caabasıı ne calısma fayda eder ne bişi

bacım şimcik 1900 euro tedaviymiş
1000-2500 TL arası ilaçmış. illaç kişiye göre değişio ya o bakımdan
bu kadan işte
sen biriktir tüpe die niyetlenme bebeke oda alcem de içten içten :)

kısmet canım olmadıkca korkuyorum işte kendı kendıme
siz de olmasanız neypardım kımseyle bukadar acık konusamam ben asla annemle bıle

o aliye ayar oldum aaaaaaaaaaaaa onun bıyıklarını cımbızla tek tek yolasım var cemilede onu kandırsın mete kurtulunca vermesın osmanı

herkese hayırlı aksamlarrr.az kaldı.aralıgın bitmesine.son 3 gün kala hamile hamerleri duyarız işalalh.benimki 2 ocakta ama umudum yok.cünkü yine regil rüyası gördümm

ayy inşallah ama insan hamile olsa poposumu acırki ya sanki gaz dolu içim o kadar yani tuvalette bile canım yanıyo

yaa iyi dusunelım ıyıye yoralım ki o olsunn bılıom belkıde burdakı herkesın aklıından o gecıodur ılk olarak ama kımse soleyıp daha fazla umut vermek ıstemıoo ama olsun bız solemesekte sen yapıosundur zaten yanı ben yapıorum da o yuzden sızde yapıosunuzdur dıye dusunuom.. amannn ne cumle kurdum bee

herkesın beklentısı o yönde az önce ablamla telde konuştum dedim böyle böyle ağrım var adet olcaksan ondandır ama kasıkların agrıyosa adet olmayabilirsinde belki dedi bide dioki adet olmassan haber ver napcaksa

herkese hayırlı aksamlarrr.az kaldı.aralıgın bitmesine.son 3 gün kala hamile hamerleri duyarız işalalh.benimki 2 ocakta ama umudum yok.cünkü yine regil rüyası gördümm

rüyaların psikolojikte olabilir bende hep hamile rüyaları görüyorum adet olmuşum görüyorum hamile rüyası gördüğümde hiç hamile olamıyorum yani bilinçaltın seni kandırıyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…