Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kocayı tepikledim serederken baarıom bi yandan
boşanırsak ölsem vermem çocuumu die
anam şimdiden anlaşma mı yapsam bunla
bebek benim olacak die

komiksiniz kızlar dizinin tartışmasını mı yapıyorsunuz :)

o atlı manyak ayline göz koydu galiba ilerki bölümde
kaçırır o zengin adam kurtarır

osman gitmez umarım :) bunlar da bende olsun

kızlar başka bir topikte yazıyordu lazım olur diye kopyala yapıştır yaptım :=)

Çok iddalı gür ve saç uzatan bir kür okudum burda ne düşünüyorsunuz uygulayan oldumu

Hint kadınlarının mucizevi saç ve kirpik uzatan formülleri:uygula!
Merhaba arkadaşlar..Gülden Çimen'in kitabından bizzat uyguladığım bu muhteşem formülü sizlerle paylaşmak istedim.mutlaka deneyin.Mucizevi bir formül...

10 gr. entele otunu - aktardan bulabilirsiniz, 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsunuz, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca içerisine 1 bardak da ısırgan otu çayı koyup banyodan en az 1.5-2 önce evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsunuz.Bu formülü haftada 2-3 kez yaparsanız 1 ay içinde inanılmaz gür,parlak ve uzun saçlara sahip olduğunuza inanamayacaksınız!

Ayrıca gün de 1 bardak kırkkilit otu çayı içiyoruz.Dökülmeleri önleyip saç ve kirpikleri inanılmaz uzatıyor.

NOT:Bu formülü kullanan 30 yaşlarında şaçları dökülmüş arkadaşımın 1 ay sonra saçlarının inanılmaz bir şekilde uzadığına şahit oldum...

Bu kürü bir arkadaş yazmış burdan hadi inşAllah

berbat bir gündü kırmızıyı yedim sabah..2 gün sonra falan kendime gelirim heralde..şimdi sinirim bozuk her ay ki gibi,görüşürüz kızlar..

tannselll
msj kutun dolu bebek
msn e gelsene 2 dk
bah bahhh msn de takılıyolarrrrrrrrr
şaka yaptımmmmmmmmmm
nassın amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiniz yidinizzzzzzzzzz
ben yimedim
varya şu pislik ALİ ölsün istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende neler saydım varya mikrop herifff kaka adam
karolın osmanı ıstemıyooooooooooooooo
osman gıtmezz
karolın yosmasıııı kısır ol ınsallahhhhhh
aminnn
ne demek ne demek
LPG min teyzesiiii

gız ne etmesin allah senii o zaman biz benzinlimi oluyoz

slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin

canım hoşgeldin bence bekle boşuna üzülmemiş olursun inş en kısa zamanda anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…