- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.001
karolın osmanı ıstemıyooooooooooooooo
osman gıtmezz
karolın yosmasıııı kısır ol ınsallahhhhhh
anmmm ne cabukkk barıstı bunlr ev ne cabuk olduuu aha ıstedıı osmanıı pis carolinn
hayvannn
köpekkkkkk
keşke benim olsa osman
kızlar ben cıkıyorum haydın b yeeeeeeeeeeeee
hey bebikler
nasılsınız ne yapıosunuzzz
tuğbammm
sen nerde oturuosun bi de bakem bene
hey bebikler
nasılsınız ne yapıosunuzzz
tuğbammm
sen nerde oturuosun bi de bakem bene
Canımsınnn yaa çok tşk ederim bende böyle birşey istiyordum benim ailem istanbuldaa ve ağrısız bir yer bulamamıştımm sen anladın onu çok tşk ederimmmmmm
bah bahhh msn de takılıyolarrrrrrrrrtannselll
msj kutun dolu bebek
msn e gelsene 2 dk
ben yimedimşaka yaptımmmmmmmmmm
nassın amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiniz yidinizzzzzzzzzz
bende neler saydım varya mikrop herifff kaka adamvarya şu pislik ALİ ölsün istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aminnnkarolın osmanı ıstemıyooooooooooooooo
osman gıtmezz
karolın yosmasıııı kısır ol ınsallahhhhhh
ne demek ne demek
LPG min teyzesiiii
slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?