Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

2dk duşa gittim geldim herkesler gitmişş seviyorum sizi ben yaa hepiniziii ayrıı ayrıı CRAFTYnin araştırmaları doğrultusunda hsg çekilebileceğim bir yer bulmuş hemde acısızzz çok mutluyum çok kıycammm parayaa gitcem orayaa yuppii seviyoruumm seniii Craftymmmmm canımj benimm çok sağoll

slm canim,bugün hic giremedim,kizlar neler kaynatmis onlari okuyodum,ayrica kocise sinirlendim,uyku tutmuyo sinirden,sen napiyosun,agrin varmis gectimi ,simdi nasilsin

yok canım ya benide ağrı uyutmadı yatınca daha kötü oluyo yarın doktora gidicem ama ne doktoruna gıdıcem bılmıyorum sence kadın dogummu genel cerrahimi

bu sartlarda iki secenegin var ya hamilesin,yada üsüttün adetin agrili gececek,ama insallah hamilesindir canim

bunun adet ağrısı olmadığını anlayabiliyorum çünkü normalde benim adetten önce hafif olur kasık karın ağrım adetim geldiğinde 1. ve 2. gün artar 2. günün sonunda geçer çok uşütmüş olsam bile böyle sncım olmazdı başka bişey olmasından korkuyorum resmen alt karın bölgem yırtılacak gibi geriliyo ve ağrıyo yatamıyorum bile

allah allah kist falanmi oldu allah muhafaza.insallah kötü bisey degildir

heyyyy
bebikimin teyzeleri
karar verildi.
Şişli Memorial da tüpe başlıorum :)
yarın arayıp süreci başlatacağımmmmmmmmmmm
dualarınız bekliorum :)

Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin yeğenimizi,
bugündü yarındı yumurtladım çatladı çatlamadı stresine girmicen
herşey gözünün önünde ooohh misss...

şaka yaptımmmmmmmmmm
nassın amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiniz yidinizzzzzzzzzz

hiçte bilene
demiştim ben ceee der gelir demiştim:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…