Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yok cnm daha 2-3 ay oldu deneyeli de.. en son ihtimal olarak düşüncelerim bunlar

neden sevmiyorsun kız :)

Kimsecikler yok bugün
çok sessiz topikimizz

ben burdayım ve patrona sinir olmakla meşgulüm.
bütün sinirlerimi hoplatıyo bu adam..
hiçbirşeyden memnun olmazmı bir insan ya.. bıktırdı valla beni vanımdan.severk yaptığım mesleğimden nefret ettim valla.istifa edeyimde görsün gününü salak herif.

irm83 ne yaptın adet oldunmu?Acep hamilemisin diye merak etmiştim...

tannselcim evet malesyedim kırmızıyı gecikmeli olarak..yazdım dün akşam ama kimse görmedi heralde..
hiç böyle gecikme olmazdı..bişey sorucam ben bu ay doktora gitmiştim ymuta takibi yaptı iki gün aın13 ünde gttiğimde yumurta çatlamış dedi..ayın 10 unda gittiğimde 17 mm idi..bugün ve yarın çatlamaz dedi yani ya 12sinde ya 13 ünde çatladı..üstüne 14 gün koyuyorum daha erken olmam gerekiyodu ama gecikti sizce bu gecikme neden olur??

et kız et. Insanı sinir eder deli eder öyleleri.
Zaten çalışmaya istek bırakmıyorlar insanda.

canım 2-3 gün geç gelebilirmiş normalmiş.
Yani tam 14 olmayabiliyor.

canım benim.. Bende o konuyu çözemedim... Normalde adet döngüm 32 gün ve benim 8ocakta adet olmam lazımdı... Amaa ben yumurta takibi ilaç doktor falan olduğu için erken yumurtladım 16 aralıkta çatladı üzerine 14 ekliyorum 30 aralık yapıyor... Kafam karıştı ben kaçında adet olcam ne zaman test yapsammm bilemedimm:26:

Ya bide kızlar bişi sorsamm... Daha önce hani bahsetmiştim ben adet olmadan ortalama5-6 gün boyunca önce kahverengi leke gelir sonra adet olurum demiştim... Bu ay nokta kadar bile leke gelmedi:26:
Allaaahımmm inşallaah hamileyimdirrr

Burayı biliorum Leventte eski iş yerinin orda. Ekmeği çanak gibi oyup içine koyuyolardı hımmmmm nefisti

bende serettim kız :)

de get 2 ay öncede ben doğmuştum içine :)
sen bi beni rahatlat bakem
Memorial doğru karar dimi mediii
içim pır pır

Evet crafty bence doğru karar verdın
oraya gıttıgınde sana nekadar kibar davrandıklarını görünce şok olucaksınnnnnnnnn
nedediydin dersin
sen şindi ne zaman başlıcan şeker
hangi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…