- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.121
evet başkasının yumurtayla hamile kaldı kadın bizim inanaışımıza göre o bebek kadının olmuyoki yumurtayı verenin oluyo canım sen ne zamandır istiyosun sorun varmı doğal yolla olmaması için tüp falan yazmışsın da
neden sevmiyorsun kız :)
Kimsecikler yok bugün
çok sessiz topikimizz
irm83 ne yaptın adet oldunmu?Acep hamilemisin diye merak etmiştim...
et kız et. Insanı sinir eder deli eder öyleleri.ben burdayım ve patrona sinir olmakla meşgulüm.
Bütün sinirlerimi hoplatıyo bu adam..
Hiçbirşeyden memnun olmazmı bir insan ya.. Bıktırdı valla beni vanımdan.severk yaptığım mesleğimden nefret ettim valla.istifa edeyimde görsün gününü salak herif.
tannselcim evet malesyedim kırmızıyı gecikmeli olarak..yazdım dün akşam ama kimse görmedi heralde..
Hiç böyle gecikme olmazdı..bişey sorucam ben bu ay doktora gitmiştim ymuta takibi yaptı iki gün aın13 ünde gttiğimde yumurta çatlamış dedi..ayın 10 unda gittiğimde 17 mm idi..bugün ve yarın çatlamaz dedi yani ya 12sinde ya 13 ünde çatladı..üstüne 14 gün koyuyorum daha erken olmam gerekiyodu ama gecikti sizce bu gecikme neden olur??
tannselcim evet malesyedim kırmızıyı gecikmeli olarak..yazdım dün akşam ama kimse görmedi heralde..
Hiç böyle gecikme olmazdı..bişey sorucam ben bu ay doktora gitmiştim ymuta takibi yaptı iki gün aın13 ünde gttiğimde yumurta çatlamış dedi..ayın 10 unda gittiğimde 17 mm idi..bugün ve yarın çatlamaz dedi yani ya 12sinde ya 13 ünde çatladı..üstüne 14 gün koyuyorum daha erken olmam gerekiyodu ama gecikti sizce bu gecikme neden olur??
herkese selam kızlardün akşam b bi program izledim kadın 57 yaşında menopoza girmiş rusyada dönör yumurtayla tüp bebek yaptılar 3 cenin yerleştidiler sonra düşük yaptı ama bi tanesi kalmış rahminde düşmemiş kadında mide bulantısı belirti falan yok 29 haftada anlıyolarki hamile izlerken inanamadım yani biz boşuna takıyoruz galiba rabbim verince oluyo işte
ya bide kızlar bişi sorsamm... Daha önce hani bahsetmiştim ben adet olmadan ortalama5-6 gün boyunca önce kahverengi leke gelir sonra adet olurum demiştim... Bu ay nokta kadar bile leke gelmedi:26:
Allaaahımmm inşallaah hamileyimdirrr
bişey dicem ama uçma
bu ayda içime sen doğuyosun kız
de get 2 ay öncede ben doğmuştum içine :)
sen bi beni rahatlat bakem
Memorial doğru karar dimi mediii
içim pır pır
de get 2 ay öncede ben doğmuştum içine :)
sen bi beni rahatlat bakem
Memorial doğru karar dimi mediii
içim pır pır
bişey dicem ama uçma
bu ayda içime sen doğuyosun kız
yanlış doğabilir uyuz crafty
kızlar İstanbul da olanlar :) güzel yılbaşı organizasyonları olan clupler mekanlar bileniniz varsa bilgi verin ok...
Evet crafty bence doğru karar verdın
oraya gıttıgınde sana nekadar kibar davrandıklarını görünce şok olucaksınnnnnnnnn
nedediydin dersin
sen şindi ne zaman başlıcan şeker
hangi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?