Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ooy oy kıyamam ben sana..
bizde de durum farklı değil merak etme.. eşimin sağ olsun ablaları yeğenleri falan bizden habersiz plan yapmışlar bize toplanacaklarmış.. geçen akşam bozdum vallahi.. dedim bizim neden haberimiz yok bunlardan belki biryere gidecektik kocamla dedim.. hepsi sustu.. nasıl olsa gelin herşeyi hazırlıcak.. yedirecek içirecek temizlicek.. eşimle birbirimize zaten vakit kalmıyor sülalesinden.. bir de yılbaşında onlarla olucaz.. peeh

herkese selam kızlardün akşam b bi program izledim kadın 57 yaşında menopoza girmiş rusyada dönör yumurtayla tüp bebek yaptılar 3 cenin yerleştidiler sonra düşük yaptı ama bi tanesi kalmış rahminde düşmemiş kadında mide bulantısı belirti falan yok 29 haftada anlıyolarki hamile izlerken inanamadım yani biz boşuna takıyoruz galiba rabbim verince oluyo işte

Maşallah.. maaşallah.. Allahın işi işte..
ama o yaşta ne bebeği istiyor o kadın, bakabilecek mi ona? yazık bir yandan.. bence yani..
cocuk gelecek 20 yaşına annesi 68 yaşında.. pööff.. bu çocuğun psikolojisi nasıl olur acaba?!

ay yazık sana kıyamam pınarıma bennn

nedemek ya senden habersız senın evınde toplanmaya nasıl plan yapıyorlar. aaaa en çok kızdgım sey
yz rezervasyon yaptırdıysan belkım kocanla uludaga abanta biyere gidecennn
kız bunları kaynar kazana atmalı:88:

bende izlerken oöye düşündüm ama hamile kalması ilginç geldi bana bide kocası 44 yaşındaydı kadının

:) abant mabant geçtim.. belki bir restorana bir eğlenceye gidecektik veya bir arkadaşımızla toplanacaktık falan da.. neyse.. kaynar kazana gerek kalmadı.. ben yaktım dillerini :) ama sanırım bu toplantı kaçınılmaz.. gitti 200tl :) hangi birini yedircen

bende izlerken oöye düşündüm ama hamile kalması ilginç geldi bana bide kocası 44 yaşındaydı kadının

genç kocayı nerde bulmuş :) yumurta yok nasılsa.. ama adamda iş var.. benim kafa karıştı.. :) bu yımırtalar başkasının dimi yanlış anlamadıysam.. yaw ne insanlar var.. güzel bişey de
ben şahsen düşünüyorum doğal gebelik olmazsa tüp denerim o da olmazsa evlatlık alırım.. tabi herkes kendi çocuğunun olmasını isterde.. allah vermeyince de taaa okadar zorlamam başkasının yumurtasıyla.. (yine de büyük konuşmayım)

ay nası uyuz oldummmmmmmm haşlamışsan eline ağzına sağlık
bu ailelerde görgüsüzlük oranı nıye bukadar yüksek ya.
benımkıler de her an manevra yapablr
o yuzden düşünüyorum ne yapsam dıye aaaaaaaa buldum galıba

evet başkasının yumurtayla hamile kaldı kadın bizim inanaışımıza göre o bebek kadının olmuyoki yumurtayı verenin oluyo canım sen ne zamandır istiyosun sorun varmı doğal yolla olmaması için tüp falan yazmışsın da

Eray gida_pinar seb_bosh Cerenimo SSBULUTUM+ koprina87 drgks medicalsecreter+ mistrall akillibidik+

merhaba kızlar nasılsınız. Bende gece cok kötü rüya gördüm bebeğim oluyordu ama sonra birden yüzü kayboluyordu ben ne oldu neden gitti senmi bişey yaptın diye eşime kızıyordum. Of ya son zamanlarda gözlerimi kapadığım anda bebek görüyorum kafama cok taktığım için yine bir aksilik olacak diye çok korkuyorum.

Bende uyuz olurum emrivaki lere..

Geçen eşimin dgm gününü kutladık bizde yemekler hazırladım bi güzel ablası annesini çağırdım.benim kaynana yalnız kalıyo.ama bu özel gün kocişle başbaşa kalalım diye yatılı davet etmedim.Baktım eşimde çağırmadı zaten bana sormadan çağıramazda. .Ablası kalktı valide ben kalıcam demezmi..

Eee seni kim çağırdı belki biz sabaha daha eğlenize kendi çapımızda
uyuz oldum .Sonra görümcem çok anlayışlıdır allahtan yokyok olmaz bize gel ozaman dedi aldı götürdü.

selam canım ben iyiyim çok şükür rüyalara takılmayalım en azından kötü olanları unutalım aklımızda ya bebek bilinç altımız bize oyun oynuyo bence üzülme canım iyi şeyler düşünelim iyi olsun

Hoşgeldin cnm..Bende görüyorum abuk sabuk rüyalar..Bilinç altı gerçekten birçoğu...

Takma kafana ...Ben bıraktım valla bebek düşüncesini.Aklıma bile gelmiyo.Hayat devam ediyo sağlıklıyız çok şükür.Rabbim istediği zaman olur..

evet iyi şeyler düşünmek için farklı şeyler yapmaya karar verdim.Beni oyalayacak Kursa falan yazılmayı düşünüyorum ama kafamda netleştiremedim. Stilistlik kursuna gitmeyi düşüyorum gerçi benimle çok alakasız olacak ama hayatımda değişiklik yapmam gerekiyor.

evet canım bende kursa gidicem mefruşat el işleri falan çok severim ben tam benlik hem evdende biraz çıkmam lazım

tugbacım selam canım tansel için bende 28 ayetel kürsi okudum sayı tamamlandı heralde crafty içinde sayıyı tamamlayamazsak kalanlarıda okuyabilirim sana özel mesaj atmayı denedim ama beceremedim

kızlar çok sağolun,dualarınız gücüm oluyor..Allah hepimize bebiş nasip etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…