- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.081
nesini özlüyorsun kız kuru Ankaranın :) ama istanbulu sevmemeni de anlayabiliyorum.. buranın sakinliğini özlemişsindir :))
aaa dualara başlamışsınız kaç gündür girmiyorum hiç haberim yok. Bende okurum yasin, ne zaman okuyacaz? 1 tanemi? Crafty için mi?
ben de ankarayı sevmiyorum elimde olsa bursada yaşamak isterim
geçen yıl gezme niyetiyle gitmiştim çoookkk beğendim
ama bursada akraba tanıdık çevre sıfır
ankaradan çok farklı ama taksi dolmuşlar belediye otobüsünden daha ucuz en basitinden
Allah tan kabedeydik yoksa sıkmıştım boğazını:95::95:
Selam Kızlar ben geldimmmm
Dün gece çokk uzun bir rüya gördüm cano dan mı etkilendim ne ..Hacca gidiyodum.Hatta kabenin içine girmişim.Tepemizde altın kuş kümesi uçuyo..
Bir de eşimi gördüm oda biriyle eski kız arkadaşı hakkında konuşuyodu,böyledi şöyle yaprdı falan .Çıldırıyorum..
canım senin bi yerlerin açıkda kalmış...
Dün gece çokk uzun bir rüya gördüm cano dan mı etkilendim ne ..Hacca gidiyodum.Hatta kabenin içine girmişim.Tepemizde altın kuş kümesi uçuyo..
Bir de eşimi gördüm oda biriyle eski kız arkadaşı hakkında konuşuyodu,böyledi şöyle yaprdı falan .Çıldırıyorum..
Yok valla açıkta kalmadım ama takarım ben böyle rüyaları..Senin aklına kim düştü yoksa eskilerimi özledin diye bindim sabah sabah tepesine
Kızlar dün fik fik günümüzdü ..Biliyosunuz salı akşamları kanal d ye bağlanıyoruz.Tam osmanı götürürken annesi ben başladım zırlamaya tabi.Kociş te ağlamamk için kaçtı odadan gitti yattı...
Sabah kızdım tam gününde uyudun diye...O ruh haliye yapsaydım küçük emrah gibi bebeğimiz olurdu sonra dedi
Koptum vallaaaaa
pek te haksız sayılmaz
OYY OYYY negüzell bir rüya böylee kabede altın kümess kızz içini dolduracak bebişte yakında gelmesinn hadi hayırlısıııı inşallahhhh bende öyle bir rüya görsemm kocam naparsa yapsınn ben kabedeyimm daha ne isterimmm
bacım yapma etme :) rüya sonuçta.. rüyalarda bilinçaltında düşündüklerimizi rüyada görürmüşüz.. yani kendi kendimize kuruyoruz.. çocuğun ne suçu var :) bende bir kez öyle bişi yaptıydım :) rüyamda Bahar diye birini gördüm güya eşimin eskisi.. eskiyi bırak eşimin bahar diye tanıdığı bile yok :) sabah çullandım kafasına.. 1 hafta konuşmadım.. sonracıma kendimden utandum.. çocuksu hareketti benimki
ee başka başka kızlar
bende ıkı gundur rıyamda fare kedi
vs görüyom
bugun boş geçti hayret )
ee başka başka kızlar
bende ıkı gundur rıyamda fare kedi
vs görüyom
bugun boş geçti hayret )
Valla sabah biraz şaplattım sinirim geçsin diye...Sonra geçti tabiii,,,sonuçta benım oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?