Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
haykolik=1 Yasin
medical secreter=3ayetel kürsi
Koprina87=2
mistral=1
toplam=32 yasini şerif
KALAN=9

sağolasın mistrallimmm :))

o konuda haklısın canım.. melih baba bizi soyuyor anca.. hem yapıyor hem yiyor.. bana kalsa bende ankarada oturmak istemiyorum da .. :) evlendik işte.. yoksa herhalde bende istanbulda olurdum ya da memlekette.. (ama ankarayı tercih ediyorum istanbula) ii kötü başkent sonuçta

Selam Kızlar ben geldimmmm
Dün gece çokk uzun bir rüya gördüm cano dan mı etkilendim ne ..Hacca gidiyodum.Hatta kabenin içine girmişim.Tepemizde altın kuş kümesi uçuyo..

Bir de eşimi gördüm oda biriyle eski kız arkadaşı hakkında konuşuyodu,böyledi şöyle yaprdı falan .Çıldırıyorum..

Allah tan kabedeydik yoksa sıkmıştım boğazını:95::95:

Allah hayıra götürsün canım.. kabeyi görmüşsün çok güzel birşey.. geri kalanları takıntı yapma..
ona bakarsan bende sabaha karşı dedemi gördüm rüyamda.. sana hisselerimi vermicem diyordu :) bişiyi yok reelde.. rüya işte..

Kızlar dün fik fik günümüzdü ..Biliyosunuz salı akşamları kanal d ye bağlanıyoruz.Tam osmanı götürürken annesi ben başladım zırlamaya tabi.Kociş te ağlamamk için kaçtı odadan gitti yattı...

Sabah kızdım tam gününde uyudun diye...O ruh haliye yapsaydım küçük emrah gibi bebeğimiz olurdu sonra dedi

Koptum vallaaaaa
pek te haksız sayılmaz

OYY OYYY negüzell bir rüya böylee kabede altın kümess kızz içini dolduracak bebişte yakında gelmesinn hadi hayırlısıııı inşallahhhh bende öyle bir rüya görsemm kocam naparsa yapsınn ben kabedeyimm daha ne isterimmm

Yok valla açıkta kalmadım ama takarım ben böyle rüyaları..Senin aklına kim düştü yoksa eskilerimi özledin diye bindim sabah sabah tepesine

bacım yapma etme :) rüya sonuçta.. rüyalarda bilinçaltında düşündüklerimizi rüyada görürmüşüz.. yani kendi kendimize kuruyoruz.. çocuğun ne suçu var :) bende bir kez öyle bişi yaptıydım :) rüyamda Bahar diye birini gördüm güya eşimin eskisi.. eskiyi bırak eşimin bahar diye tanıdığı bile yok :) sabah çullandım kafasına.. 1 hafta konuşmadım.. sonracıma kendimden utandum.. çocuksu hareketti benimki

Öyle valla çok etkilendim.KAbeye trenle gidiyomuşuz..İçerideki herkes beyaz giyinmiş beyaz başörtü.Trende hepbirlikte namaz kılıyoruz...

Allah hayırlara çıkarsın.Bu ara ramzandan kalan borçlarımı tutuyorum biraz da ondan galiba.

ilginç

Valla sabah biraz şaplattım sinirim geçsin diye...Sonra geçti tabiii,,,sonuçta benım oldu artık

ee başka başka kızlar
bende ıkı gundur rıyamda fare kedi
vs görüyom
bugun boş geçti hayret )

valla yılbaşı tatili sardı herbir yanımı ...
Hiç çalışasım yokkkk...
Bi de oruçluyum ,
Bi de kızgınlık dönemindeyim,
Bi de bu gece validede kalıcaz,
Bi de yılbaşında da annemlerdeyiz kırmızı donun hiçbir anlamı kalmadı artık benmim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…