- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.241
selam kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalıgımda 3 cmlik kist ve rahimde yara varmış ve kistim gebeliğe engelmiş moralim çok bozuk ağlaya ağlaya şiştim ağrımda cabası
selam kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalıgımda 3 cmlik kist ve rahimde yara varmış ve kistim gebeliğe engelmiş moralim çok bozuk ağlaya ağlaya şiştim ağrımda cabası
canım ya kıyamam sana bozma moralini hastalığı veren Rabbim inşallah şifasını da verir.
amin inşallah canım
saolun kızlar desteğiniz için şimdilik ilaç verdi onları kullanıcam vajinal tablet tabiki onsuz olmaz adetin
3. ya da 4. gün tekrar gel dedi belki adetle atılabilirmiş atılmazsa detaylı ultrasonda bakılcakmış ama hala çok ağrım var soly umurtalığım temizmiş
atılır canım inşallah.
benim eltimde de kist vardı
ilaç falan kullandı bi ara.
doktor hamile kalamazsın demiş.
hamile kaldı bu dış gebelik mi boş gebelik mi ne oldu.
sonra tekrar gitmiş doktora kist yok olmuş.
şimdi tekrar haöile.
yani Allahtan ümit kesilmez canım.
ne olacağı hiç belli olmaz.
sen içini rahat tut,moralini yüksek tut önemli olan o
beklemede canim yaa ban dr,um kist hamislige engel degil dedi nasil oluyor yaaa
ah ablam yaaa
dr ların hepsi garip ki
benim kuzene de kist sorun olur bebek olmaz dedi o da ii olmasın dedi
hamile kaldı o kistle doğurdu
15 aylık canavarı var
kistte kaybolmuş
bünyeden bünyeye değişio heral
ivet ya şaşıyoruz bizde
öyle mi böyle mi
Allah ol dedi mi oluyor işte
daha da ötesi yok
torpilim olsa sence kpss ıle ugrasırmıyım gülüm
bağlarım başımı
her yerde iş bulurum
bunların kıcının kokusunu cekmem demi ama
hoşgeldin canımselam kızlr ben geldımm nolmus beklemeye gıtmıs mı doktora gecmısı okumadımm
sızler napıonus bakemm
evet çok haklısın
ya kızlar bende nolcak bu akıntılar yaa cok oldu bu ay akıntımm bıde kasıgımda hafıfımtrak bı agrı oluo bole ama hafıfyanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?