Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalıgımda 3 cmlik kist ve rahimde yara varmış ve kistim gebeliğe engelmiş moralim çok bozuk ağlaya ağlaya şiştim ağrımda cabası

canım ya kıyamam sana bozma moralini hastalığı veren Rabbim inşallah şifasını da verir.

selam kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalıgımda 3 cmlik kist ve rahimde yara varmış ve kistim gebeliğe engelmiş moralim çok bozuk ağlaya ağlaya şiştim ağrımda cabası

cnm ağlama...bak rahatsızlığının ne olduğunu öğrenmiş oldun.. kist için tedavi olursun bebeişinde gelir kucağına. Rabbim dermansız dert vermesin..topla kendini biraz.

beklemede şekerim
kist ve yaranın tedavisi var neden üzülüyorsun.
Bak sebep belli oldu hiç değilse
dert etme
anlat bakalım nasılmış tedavisi?
Ne kadar sürermiş?

ah canım benim ... geçmiş olsun... sıkma canını.. herşey düzzelir derdine dert katma.. rahatla biraz.. bol bol bitki çayları iç (mümkünse poşet çaylardan olmasın)

canım üzülme o kadar tedavisi olan bişey en azından.
dua et hayırlısıyla tedavi olup atlatırsın inşallah.
sonra geliverir bebişşş
zaten küççücükmüş yaaaaaaa..

saolun kızlar desteğiniz için şimdilik ilaç verdi onları kullanıcam vajinal tablet tabiki onsuz olmaz adetin
3. ya da 4. gün tekrar gel dedi belki adetle atılabilirmiş atılmazsa detaylı ultrasonda bakılcakmış ama hala çok ağrım var soly umurtalığım temizmiş

atılır canım inşallah.
benim eltimde de kist vardı
ilaç falan kullandı bi ara.
doktor hamile kalamazsın demiş.
hamile kaldı bu dış gebelik mi boş gebelik mi ne oldu.
sonra tekrar gitmiş doktora kist yok olmuş.
şimdi tekrar haöile.
yani Allahtan ümit kesilmez canım.
ne olacağı hiç belli olmaz.
sen içini rahat tut,moralini yüksek tut önemli olan o

inşallah atılır canım Allah büyüktür

ivet ya şaşıyoruz bizde
öyle mi böyle mi
Allah ol dedi mi oluyor işte
daha da ötesi yok

ya kızlar bende nolcak bu akıntılar yaa cok oldu bu ay akıntımm bıde kasıgımda hafıfımtrak bı agrı oluo bole ama hafıfyanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…