Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben anama gidiorumm
menüü
mercimek çorbasııı
anne köftesiii
püreee
pilavvv
salata

hımmmmmmm
çok açım çokkk

ohhh afıyet olsun keske benım annemden burda olsaaabende de kıymalı pirinçli soganlı sallamasyon bı yemek bıde kremalı hazır tavuk corbası bugun tembellığım ustumde

evet canım pek giremedim ümidim yoktu hiç ama bu ay erken kırmızıları gördüm bi şansım daha var artık.inşallah bu kez olurr yaa .Sen ne yaptın canım

benim bu ay çok garip bişi başıma geldi.adetken yumurtladım inanmazsınız ama öyle ve on gün önce kırmızılar geldi.yımırtlama akıntısı adetle birlikteydi.Garip ama gerçek!hani bazıları hastayken bile hamile kalıyor ya bu nedenle oluyor galibaaa :26: biri gitti hemen yenisi geldi çok ilginç ya

Selam...Birşey merak ettim. Adetliyken yumurtladığınızda o ay boşa gemiş olmuyor mu? Hamile kalma olasılığı olmuyor yani sonuçta...

Selam...Birşey merak ettim. Adetliyken yumurtladığınızda o ay boşa gemiş olmuyor mu? Hamile kalma olasılığı olmuyor yani sonuçta...

boşa geçmiş olmaz hamile kalma şansı var.çünkü o yeni bir yumurta ve dışarı atılan eskisi.yani bazı kadınlarda birden çok yumurtlama olabiliyor ve değişik zamanlarda oluyor bu.olgunlaşıyormudur bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…