- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.281
nasılsınız kızlarr
selamlar bayanlar.. hayırdır kimde kist var... bende de var aynı sorun... o yüzden sordum... yeni laparoskopi olmuştum ama şimdi tekrar bi kistim varhamile kalman gerek dio dr.. 6 ay beklicez... he ayrıca 10 cm çikolata kisti oup hamile kjalanlar gördüm ded....
canım ne kisti bu.tekrarlıyomu yani.bende miyom vardı.açık ameliyat olmuştum geçen mart ayında.nerdeyse 1 sene olacak.Ama hala çocuk yokk
çikolata kisti dedi dr. ve yumyurtalıkların durduğu sürece tekrarlar dedi... ayrıca endometriosisim hemde son 4. evreymiş.. çok fazla yapışıklıklarım var ti tüpüm tamamen kapalı bilmiyorum nasıl olcak bi çocuğum var 5 yaşında çok şükür ama tek olmaz... rabbim nasip eder inş. 2011 uğurlu gelir..
selamlar bayanlar.. hayırdır kimde kist var... bende de var aynı sorun... o yüzden sordum... yeni laparoskopi olmuştum ama şimdi tekrar bi kistim varhamile kalman gerek dio dr.. 6 ay beklicez... he ayrıca 10 cm çikolata kisti oup hamile kjalanlar gördüm ded....
cazi senin kistin kaç cm ağrı yapıyormu
çikolata kisti dedi dr. ve yumyurtalıkların durduğu sürece tekrarlar dedi... ayrıca endometriosisim hemde son 4. evreymiş.. çok fazla yapışıklıklarım var ti tüpüm tamamen kapalı bilmiyorum nasıl olcak bi çocuğum var 5 yaşında çok şükür ama tek olmaz... rabbim nasip eder inş. 2011 uğurlu gelir..
kızlar help hhelpppppp
bugun 21. gunum ve ovulasyon testımde hala ıkıncı cızgı var
bozuktur dıe bıtane daha yapptım onda da var
18 gunde net cızgım vardı
hala da ikinci çizgi var ama çok net değil
çok ta silik değil rahatlıkla görünüyo kızlar
noluyoooooo
biriniz bişi deyın nolurrrr
çatlatma iğnesi yapıldığında genelde lh kolay düşmediği için olabiliyo.bide bazılarında lh yükselip hemen düşmüyor bide ovulasyon testin hassas ise hala pozitif verebiliyordur.bende yaptığımda 2-3 gün pozitif kalıyodu test.özellikle benim gibi labaquick marka kullanıyorsan uzun bir süre pozitif verir.çünkü o test çok hassas canım.
selam bende var kist bugün öğrendim sağ yumurtalığımda 3 cm doktor gebelige engel dedi banade bu nasıl iş anlamadım engelmi değilmi
canım çok geçmiş olsun kist mi çıktı
cazi senin kistin kaç cm ağrı yapıyormu
bende de hemen hemen 1 buçuk senedir var bu kist. 2 taneydi biri tam yumurtalığımdaymış küçüktü zaten onu almamışlardı.. biri 4 cm. di. bende yapışıklık çok ve tek tüpüm tıkalı beklemededim işte gebelik için ama bir kist daha çıktı.. laparoskopiden sonra....... dr olmaz demiyorum dedi ama gel de bana anlat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?