Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selamlar bayanlar.. hayırdır kimde kist var... bende de var aynı sorun... o yüzden sordum... yeni laparoskopi olmuştum ama şimdi tekrar bi kistim var hamile kalman gerek dio dr.. 6 ay beklicez... he ayrıca 10 cm çikolata kisti oup hamile kjalanlar gördüm ded....

canım ne kisti bu.tekrarlıyomu yani.bende miyom vardı.açık ameliyat olmuştum geçen mart ayında.nerdeyse 1 sene olacak.Ama hala çocuk yokk

canım ne kisti bu.tekrarlıyomu yani.bende miyom vardı.açık ameliyat olmuştum geçen mart ayında.nerdeyse 1 sene olacak.Ama hala çocuk yokk

çikolata kisti dedi dr. ve yumyurtalıkların durduğu sürece tekrarlar dedi... ayrıca endometriosisim hemde son 4. evreymiş.. çok fazla yapışıklıklarım var ti tüpüm tamamen kapalı bilmiyorum nasıl olcak bi çocuğum var 5 yaşında çok şükür ama tek olmaz... rabbim nasip eder inş. 2011 uğurlu gelir..

İnşallah canım herşeyin hayırlısı olsun..

selam bende var kist bugün öğrendim sağ yumurtalığımda 3 cm doktor gebelige engel dedi banade bu nasıl iş anlamadım engelmi değilmi

kızlar help hhelpppppp
bugun 21. gunum ve ovulasyon testımde hala ıkıncı cızgı var
bozuktur dıe bıtane daha yapptım onda da var
18 gunde net cızgım vardı
hala da ikinci çizgi var ama çok net değil
çok ta silik değil rahatlıkla görünüyo kızlar
noluyoooooo
biriniz bişi deyın nolurrrr

canım bende 4.evre endometriozisten ameliyat oldum 6 tane kist temizlendi bendede yapışıklıklar çoktu ama allahtan tüpler açık.tekrarlama ihtimali çok yüksek tabi.ben bide geçen sene 2010 martta laparoskopi oldum.endometriozis kalıntıları yine vardı ve doktor yine lazerle yaktı onları.kistleşmesede siyah noktalar şeklinde tekrarlayabilio.tabi hala hamile kalamadım malesef.sen ameliyat olmadınmı?

çatlatma iğnesi yapıldığında genelde lh kolay düşmediği için olabiliyo.bide bazılarında lh yükselip hemen düşmüyor bide ovulasyon testin hassas ise hala pozitif verebiliyordur.bende yaptığımda 2-3 gün pozitif kalıyodu test.özellikle benim gibi labaquick marka kullanıyorsan uzun bir süre pozitif verir.çünkü o test çok hassas canım.

çatlatma iğnesi kullanmıyorum cnm ve herhangı bı ek bısey
evet benım de laboquıck marka bıozardcım
ama gecen ay böyle olmamıştı çok şaşırdım doğrusu

selam bende var kist bugün öğrendim sağ yumurtalığımda 3 cm doktor gebelige engel dedi banade bu nasıl iş anlamadım engelmi değilmi

nasıl direk engel diyebilir ki yani tüplerin açıksa yumurtlayabiliyorsan bence engel falan deildir.. bende de var ve bu şekilde hamile kalmamı beklio dr. ayrıca dedim ya 10 cm kistle hamile olanlar gördüm dio...devamlı kontrol ettir bi kaç dr dr git derim ben...

canım çok geçmiş olsun kist mi çıktı

bende de hemen hemen 1 buçuk senedir var bu kist. 2 taneydi biri tam yumurtalığımdaymış küçüktü zaten onu almamışlardı.. biri 4 cm. di. bende yapışıklık çok ve tek tüpüm tıkalı beklemededim işte gebelik için ama bir kist daha çıktı.. laparoskopiden sonra....... dr olmaz demiyorum dedi ama gel de bana anlat....

kızlar sızdekı bişeymi bende 2 yıl önce 10 cm evet yanlıs duymadınız milimetre değil santımetre 10 cm çikolata kisti vardı sol yumurtalığımda
ağrım fılan da yoktu duzenlı adet oluyodum hersey normaldi
tesadufen ultrasonda farkettı doktor
sadece karnımda şişlik vardı.
laparoskopi oldum tüplerim açık hersey normal patolojisi selim gelmişti.yani trekrar eden cınsten degıldı
Allah sızın de şifanızı versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…