- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.401
çok geçmiş olsun canımmselam kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalıgımda 3 cmlik kist ve rahimde yara varmış ve kistim gebeliğe engelmiş moralim çok bozuk ağlaya ağlaya şiştim ağrımda cabası
ahanda içime dogdu ocak ayında bizi bırakıp gitcennnnnnnnnnnnnnnkızlar help hhelpppppp
bugun 21. gunum ve ovulasyon testımde hala ıkıncı cızgı var
bozuktur dıe bıtane daha yapptım onda da var
18 gunde net cızgım vardı
hala da ikinci çizgi var ama çok net değil
çok ta silik değil rahatlıkla görünüyo kızlar
noluyoooooo
biriniz bişi deyın nolurrrr
Canım gerçekten ben sizlere dua ederken bunu hissettim.Allahım hayırlısını versin ikinizede kolaylık versin bu yolda.Bu arada banada yardımcı olduğunuz için teşekkürler.iyiki varsınız ya...
bende sorun şöle canım miyom vardı bende 8 cm.açık ameliyat oldum ve apandisimde alındı.karnımda kocaman bir dikiş var.aynı sezeryan doğum yapmış gibi yani.1 hafta önce doktora gittim ultrasonla baktı temiz dedi.eşimden test istedi.adetin 3.günü gel tekrar bakalım.sonra duruma göre rahişm filmi çekecez dedi.ameliyattan dolayı tüplerde tıkanıklık ve yapışıklık olma riski çook yüksek.ben bundan şüpheleniyorum doktorda dedi zaten.Bakalım bekleyip görecez.Onun için sorun bende dedim.Ayyy ne çook yazmışım...
regl bitsin benim bende okurummm
hemde seve seveeeeeee
Canım benimmmm
nereye dünürrrrr
bak ii bak gelinime heeee
ayrıcaaaa
erkek annesiyim ben
gelini istanbula alırım
kız annesi de dayanamaz istanbul a gelir :)
ohh süper olur
aman kızım mutlu olsunda...sen ona gözün gibi bakarsın...neris ve denizin düğün töreni:))))
Canım sende sıkıntılı dönem geçirmişsin..işte ne yapalım buda bizim imtihanımız..sabırlı olmak gerek...Allah dermansz dert vermesin ne yapalım..
çok geçmiş olsun canımm
ahanda içime dogdu ocak ayında bizi bırakıp gitcennnnnnnnnnnnnnn
sana da en sıcak deniz geldi dimi
bak o kadar alternetiften o kalmış aklındaaa
Pişt bu arada yorum yapmak istemiorum ama
medinin ovulasyonu hala iki çizik ne dersin :))))))))))))))))))))))))
hayırlısı bebeğim bakalım bizim Müstecep Bey ne dicek (anam adamın ismini bulana kadan canım çıktı bundan sonra kendisine iştecep diyeceğim)
yav varya en sonunda şu yapışıklıkları gderen ilacı ben icad edicem bu kadar insan bu dertten müzdaripken nasıl bilmezler neden nasıl olduğunu ve tedavi edemezler anlamıyorum...
MÜSTECEP de fena isim sayılmaz hanii
sağol canım,iyiyim bende napalım uğraşıyoruz bebikle.. çok sevindim ya burası ıssız olunca üzülüyorum..
MÜSTECEP de fena isim sayılmaz hanii
ben yaptım vallahi, hatta ovulasyon testi ile ilgii bilgiler topiğine yönlendirdim...ayyyyy hamile olsun ya ne olur..............
bişi dicem şu ovu test nedir ne işe yarar bi deyiverin bakem bende aliimmm bu ay olmazsa...
benle cratycimde şu şpermlere çare bulam istiyoruz..aa malesef zor........cazicim sende belki tüp bebek denersin...
yav varya en sonunda şu yapışıklıkları gderen ilacı ben icad edicem bu kadar insan bu dertten müzdaripken nasıl bilmezler neden nasıl olduğunu ve tedavi edemezler anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?