Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalıgımda 3 cmlik kist ve rahimde yara varmış ve kistim gebeliğe engelmiş moralim çok bozuk ağlaya ağlaya şiştim ağrımda cabası
çok geçmiş olsun canımm
ahanda içime dogdu ocak ayında bizi bırakıp gitcennnnnnnnnnnnnnn

Canım sende sıkıntılı dönem geçirmişsin..işte ne yapalım buda bizim imtihanımız..sabırlı olmak gerek...Allah dermansz dert vermesin ne yapalım..

aman kızım mutlu olsunda...sen ona gözün gibi bakarsın...neris ve denizin düğün töreni:))))

sana da en sıcak deniz geldi dimi
bak o kadar alternetiften o kalmış aklındaaa

Pişt bu arada yorum yapmak istemiorum ama
medinin ovulasyonu hala iki çizik ne dersin :))))))))))))))))))))))))

yav varya en sonunda şu yapışıklıkları gderen ilacı ben icad edicem bu kadar insan bu dertten müzdaripken nasıl bilmezler neden nasıl olduğunu ve tedavi edemezler anlamıyorum...

sana da en sıcak deniz geldi dimi
bak o kadar alternetiften o kalmış aklındaaa

Pişt bu arada yorum yapmak istemiorum ama
medinin ovulasyonu hala iki çizik ne dersin :))))))))))))))))))))))))

ben yaptım vallahi, hatta ovulasyon testi ile ilgii bilgiler topiğine yönlendirdim...ayyyyy hamile olsun ya ne olur..............

yav varya en sonunda şu yapışıklıkları gderen ilacı ben icad edicem bu kadar insan bu dertten müzdaripken nasıl bilmezler neden nasıl olduğunu ve tedavi edemezler anlamıyorum...

benle cratycimde şu şpermlere çare bulam istiyoruz..aa malesef zor........cazicim sende belki tüp bebek denersin...

serum hortumları var ya bacım
alıosun yumurtalığa kadan itiosun
üflüosun sona
aaaaaaa çok kolay bunu da ben mi öretiim sana aşkolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…