- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.361
canım benim eşimde ileri hareketllik bir teste sıfır çıktı, birinde %5...sperm sonuçlarında sayı, ilri hareketlilik ve morfoloji çok önemliymiş..ileri hareketlilik sizde %10 çok kötü değil...sperm sayısı kaç onu anlamdım...250.000.000 yaıyor bu değer miliitredekimi öyleyse çok iyi..benim eşiminki 15 milyon civarında......
cazimmmmm
tannselime ederken beni de sıkıştır araya
bende başlıorum memorial de
ctesi randevum varrrr
HELECANLIYIMMMM
hayırlı olsun canım..benim dr.umda ist.memorial öneriyo..ist.da kalma problemi olduğu için ankara düşünüyodum ama eğer memnun kalırsan bende düşünebilirim..
her aklıma geldiğinde kendimi her düşündüğüm an senin için dua edicem..... inş. başarılı bi süreç olur... nerde başladın yani neler istediler bak teekk tekk anlat olur mu hem müjde ni alalım hem bilgilenelim ama ben kaçırırım özelden de yaz bna olur mu :) bak heycan yaptım şimdi senden çok :) hadi hayırlısı...
craftyyyyy yedın mı kıss koftelerııı nasıl bogazındannn gectıı bızzsızzz haınnnn tuhhh sanaaa
yedimmm
misdi misss
gözlerim kan çanaa oldu ağlamaktannn
ay seretmicam dizi mizi yaaa
içim şişio
ay allahıııımmmm nasıl sevindim anlatamam yaaaaaaaetmem mi tatlım yaaa olcak bak görün benim içime doğdu 2 niden de müjdeli hbr alıcam sonunda.. yav bende normali beklemesem de sizle başlasammı :) ay bakarsın normalden bu ay bende de bişiler vardır ne güzel olur hep beraber :) bnm zor da nesse kendime zaman verdim 4 ay olmadı beklemiycem... bak bütün detaylarıyla öğrenmek istiyorum...
cazicim bizim tüp bebek sebebimiz erkek infertitilitesi...aslında ben boş gebelikten kürtaj olmuştum.boş gebeliğede kalitesiz spermlerin sebep olabileceğini söylediler..tüp bebek yöntemi önerdiler..bende girdim bu yola...
evet canım 250.000.000 milyon/ml referans: 60-120milyon/ml yazıyo
tek tek yazacağız merak etmeyin
ama tannselim le duamız bu yola girmemeniz canlarımmmm
ben kaçar kızlar iyi geceler
tek tek yazacağız merak etmeyin
ama tannselim le duamız bu yola girmemeniz canlarımmmm
iyi olmaya çalışıyoruz cnm sen nasılsın.. evet şenlendi burası bu akşam...
iyi geceler cnm üzme kendini yenicez bu kistleri :)
benimde duam nur topu gibi ikizlerinizin olması :) çok zor evet crafty cim ama en azından durup belki olur die beklemiyosun bi çaba gösteriyosun zaman kaybetmicen... bak bana özelden yaz hee kaçırmıyım bişi...
dostaneciğim
neyle beslion kocayı yahu de de bizde yapalım :)
tannselim kocaya daya keçiboynuzunu ben başlıcam yine bu akşamdan
en kalitelisinden olsun :)
hadi hayırlısı allahım noolur 2011 bol bebekli bir yıl olsun tüm isteyenler için....öyle Allahı sizlere en güzel yöntem olan doğal yolla bebiş nasip etsin...crafty bizimkiler laboratuvar çoçuğu olacak inşallah.canım iyi cumartesi gidiyorsun doktora hadi bakalım...
sağol canım,iyiyim bende napalım uğraşıyoruz bebikle.. çok sevindim ya burası ıssız olunca üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?