Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet canım 250.000.000 milyon/ml referans: 60-120milyon/ml yazıyo

cazicim bizim tüp bebek sebebimiz erkek infertitilitesi...aslında ben boş gebelikten kürtaj olmuştum.boş gebeliğede kalitesiz spermlerin sebep olabileceğini söylediler..tüp bebek yöntemi önerdiler..bende girdim bu yola...

tek tek yazacağız merak etmeyin
ama tannselim le duamız bu yola girmemeniz canlarımmmm

hmm.. üzücü.... ben eşime test falan gereklimi dedim dr dediki bi çocuğun var dedi sperm sayısı okadar değişken deildir gerek yok dedii... arıza bende yani.... dr bekle dio deli ediyo beni çok zor beklemek... ne ilaç içebiliyorum ne bişi yapabiliyorum.. her ay ya ollursa die..

benimde duam nur topu gibi ikizlerinizin olması :) çok zor evet crafty cim ama en azından durup belki olur die beklemiyosun bi çaba gösteriyosun zaman kaybetmicen... bak bana özelden yaz hee kaçırmıyım bişi...

öyle Allahı sizlere en güzel yöntem olan doğal yolla bebiş nasip etsin...crafty bizimkiler laboratuvar çoçuğu olacak inşallah.canım iyi cumartesi gidiyorsun doktora hadi bakalım...

dostaneciğim
neyle beslion kocayı yahu de de bizde yapalım :)
tannselim kocaya daya keçiboynuzunu ben başlıcam yine bu akşamdan
en kalitelisinden olsun :)

benimde duam nur topu gibi ikizlerinizin olması :) çok zor evet crafty cim ama en azından durup belki olur die beklemiyosun bi çaba gösteriyosun zaman kaybetmicen... bak bana özelden yaz hee kaçırmıyım bişi...

ayyy cazicim bu ikiz bebi olayını ben çok isterim tabiki sağlıkla..

dostaneciğim
neyle beslion kocayı yahu de de bizde yapalım :)
tannselim kocaya daya keçiboynuzunu ben başlıcam yine bu akşamdan
en kalitelisinden olsun :)

biz devam ediyoz hem keçiboynuzu kürüne hemde ilaca hemde bala:)))bide paçalı bol donlardan giyiyor

öyle Allahı sizlere en güzel yöntem olan doğal yolla bebiş nasip etsin...crafty bizimkiler laboratuvar çoçuğu olacak inşallah.canım iyi cumartesi gidiyorsun doktora hadi bakalım...
hadi hayırlısı allahım noolur 2011 bol bebekli bir yıl olsun tüm isteyenler için....
sağol canım,iyiyim bende napalım uğraşıyoruz bebikle.. çok sevindim ya burası ıssız olunca üzülüyorum..

iyi oluyo insanın kafası dağalıyo.. bebik nası.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…