- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.381
öyle Allahı sizlere en güzel yöntem olan doğal yolla bebiş nasip etsin...crafty bizimkiler laboratuvar çoçuğu olacak inşallah.canım iyi cumartesi gidiyorsun doktora hadi bakalım...
kızlar bende kaçıyorum..ağrım var biraz..yatayım dinleneyim..öpüyorum sizleri..
kendine ii bak cnm ii gclr...kızlar bende kaçıyorum..ağrım var biraz..yatayım dinleneyim..öpüyorum sizleri..
anlatsan ya sen bugünkü maceranı bana :) gelir gelmez açtım yolda kocaya diom hadi hızlı git tannseli kaçırmiim :)
Labr olayına kocanın yorum ilginç
o kadar para sayıyorum doğsun diye
seçsinler en kalitelisini baksınlar bulsunlar en akıllısını
bide özel okul parası vermeyelim :)
manyak yaaaa
anlatsan ya sen bugünkü maceranı bana :) gelir gelmez açtım yolda kocaya diom hadi hızlı git tannseli kaçırmiim :)
Labr olayına kocanın yorum ilginç
o kadar para sayıyorum doğsun diye
seçsinler en kalitelisini baksınlar bulsunlar en akıllısını
bide özel okul parası vermeyelim :)
manyak yaaaa
dostaneciğim
neyle beslion kocayı yahu de de bizde yapalım :)
tannselim kocaya daya keçiboynuzunu ben başlıcam yine bu akşamdan
en kalitelisinden olsun :)
kızlar bende kaçıyorum..ağrım var biraz..yatayım dinleneyim..öpüyorum sizleri..
ilahi crafty çok hoşsun ya.aksine kendine hiç dikkat etmez kociş.günde 1paket sigara içer.sebze yemez.valla bende anlamadım.Allahın işi işte.Bu seferde sorun bende.hepimizin hikayesifarklı.HAA bu arada seninde oğlun olacak inşallahh dediydi dersin bana...
şöyle oldu bitanem...gittk hocaya hoca bizi çok kibar karşıladı...sonuçlara baktı, bide boş gebeliği söyldim..sonuçlar çok kötü değil dedi..tabi tekrar doğal yolla olabilir ama yine düşük olabilir dedi.ben size aşılama yapayım dedi.tüp bebek daha zor bir aşama dedi..ama ben pek aşılamaya sıcak bakmadım..yaşın genç diyor..3 aşılama yapacakmışım.sonra eurofertile karar verdik...
ilahi crafty çok hoşsun ya.aksine kendine hiç dikkat etmez kociş.günde 1paket sigara içer.sebze yemez.valla bende anlamadım.Allahın işi işte.Bu seferde sorun bende.hepimizin hikayesifarklı.HAA bu arada seninde oğlun olacak inşallahh dediydi dersin bana...
şöyle oldu bitanem...gittk hocaya hoca bizi çok kibar karşıladı...sonuçlara baktı, bide boş gebeliği söyldim..sonuçlar çok kötü değil dedi..tabi tekrar doğal yolla olabilir ama yine düşük olabilir dedi.ben size aşılama yapayım dedi.tüp bebek daha zor bir aşama dedi..ama ben pek aşılamaya sıcak bakmadım..yaşın genç diyor..3 aşılama yapacakmışım.sonra eurofertile karar verdik...
kızlar avcı içinde dua edelim.yasin veya ayetel kursi.önce ben başlatayım ben 2 yasin 30 ayetel kursi benden bacıma ..
benim kızı craftynin oğluna verelim:)crafty ie dünür oluruz...torunlarımza tanışma hikayemizi anlatırız...
kızlar avcı içinde dua edelim.yasin veya ayetel kursi.önce ben başlatayım ben 2 yasin 30 ayetel kursi benden bacıma ..
hayırlısı bebeğim bakalım bizim Müstecep Bey ne dicek (anam adamın ismini bulana kadan canım çıktı bundan sonra kendisine iştecep diyeceğim)
nolcak şimdi aşılamam mı tüp mü?
benim kızı craftynin oğluna verelim:)crafty ie dünür oluruz...torunlarımza tanışma hikayemizi anlatırız...
Kızlar iyi geceler...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?