Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

öyle Allahı sizlere en güzel yöntem olan doğal yolla bebiş nasip etsin...crafty bizimkiler laboratuvar çoçuğu olacak inşallah.canım iyi cumartesi gidiyorsun doktora hadi bakalım...

anlatsan ya sen bugünkü maceranı bana :) gelir gelmez açtım yolda kocaya diom hadi hızlı git tannseli kaçırmiim :)

Labr olayına kocanın yorum ilginç
o kadar para sayıyorum doğsun diye
seçsinler en kalitelisini baksınlar bulsunlar en akıllısını
bide özel okul parası vermeyelim :)
manyak yaaaa

kızlar bende kaçıyorum..ağrım var biraz..yatayım dinleneyim..öpüyorum sizleri..
kendine ii bak cnm ii gclr...

hahahahahahaha süper yaaaaaa :):):):):):):)

şöyle oldu bitanem...gittk hocaya hoca bizi çok kibar karşıladı...sonuçlara baktı, bide boş gebeliği söyldim..sonuçlar çok kötü değil dedi..tabi tekrar doğal yolla olabilir ama yine düşük olabilir dedi.ben size aşılama yapayım dedi.tüp bebek daha zor bir aşama dedi..ama ben pek aşılamaya sıcak bakmadım..yaşın genç diyor..3 aşılama yapacakmışım.sonra eurofertile karar verdik...

dostaneciğim
neyle beslion kocayı yahu de de bizde yapalım :)
tannselim kocaya daya keçiboynuzunu ben başlıcam yine bu akşamdan
en kalitelisinden olsun :)

ilahi crafty çok hoşsun ya.aksine kendine hiç dikkat etmez kociş.günde 1paket sigara içer.sebze yemez.valla bende anlamadım.Allahın işi işte.Bu seferde sorun bende.hepimizin hikayesifarklı.HAA bu arada seninde oğlun olacak inşallahh dediydi dersin bana...

benim kızı craftynin oğluna verelim:)crafty ie dünür oluruz...torunlarımza tanışma hikayemizi anlatırız...

nolcak şimdi aşılamam mı tüp mü?

sende srun olduğunu nerden biliyon...kaç aydır deniyordunuz..

hayırlısı bebeğim bakalım bizim Müstecep Bey ne dicek (anam adamın ismini bulana kadan canım çıktı bundan sonra kendisine iştecep diyeceğim)

hayırlısı bebeğim bakalım bizim Müstecep Bey ne dicek (anam adamın ismini bulana kadan canım çıktı bundan sonra kendisine iştecep diyeceğim)

ada bak ya ne zor söylemesi..hadi bakalım ne diyecek..biz tüp diye yola çıktık artık..haydi bakalım ALLAH SONUMUZU HAYIRLI KILSIN...

benim kızı craftynin oğluna verelim:)crafty ie dünür oluruz...torunlarımza tanışma hikayemizi anlatırız...

Canım gerçekten ben sizlere dua ederken bunu hissettim.Allahım hayırlısını versin ikinizede kolaylık versin bu yolda.Bu arada banada yardımcı olduğunuz için teşekkürler.iyiki varsınız ya...

bende sorun şöle canım miyom vardı bende 8 cm.açık ameliyat oldum ve apandisimde alındı.karnımda kocaman bir dikiş var.aynı sezeryan doğum yapmış gibi yani.1 hafta önce doktora gittim ultrasonla baktı temiz dedi.eşimden test istedi.adetin 3.günü gel tekrar bakalım.sonra duruma göre rahişm filmi çekecez dedi.ameliyattan dolayı tüplerde tıkanıklık ve yapışıklık olma riski çook yüksek.ben bundan şüpheleniyorum doktorda dedi zaten.Bakalım bekleyip görecez.Onun için sorun bende dedim.Ayyy ne çook yazmışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…