- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.521
dizi film gibi valla, sonuna kadar okudum ama sonu yok merak ettim şimdi test yapmışmı acaba ne çıkmış
canım biraz alakasız bi konu olacak ama ben bişeye karar verdim....tüp bebek tedavisinde kullanılacak ilaçların kesinlikle prospektüsünü okumayacağım..yan etkilerini felan okumak istemiyorum..ben ilaçların yan etkisini okuyunca hepsini hissediyorum..tuhafım yani:))))))
selam canım ben canı gönülden inanıyorum dua ediyorum senin ve craftnin bebeği olcak inş bu süreci inş kolaylıkla atlatcaksınız
pko yüzünden... ne yumurtlama akıntısı var ne bişey
yumurtlama olmayınca doğal olarak umutda olmuyor
dün tüp bebek sayfalarına baktım yaa abartıyormuyum ne artık
neyse ben en iyisi önümüzdei ay klomene başlayayım böyle kendiliğinden olacağı yok
ben örgü bilmiom kızımmmmm
örersin yeğenine artık :)
bende bilmiyom kii hamile olakta bebikimizi kucagımıza alalımda en büyük dedimiz patik örmek olsunben örgü bilmiom kızımmmmm
örersin yeğenine artık :)
burnum yaniyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yani genzim banada geliyo gribal eyvahh
hemen paroliçmeliyim
bişi olmaz heralllllllllll demi kızlar
pko yüzünden... ne yumurtlama akıntısı var ne bişey
yumurtlama olmayınca doğal olarak umutda olmuyor
dün tüp bebek sayfalarına baktım yaa abartıyormuyum ne artık
neyse ben en iyisi önümüzdei ay klomene başlayayım böyle kendiliğinden olacağı yok
bende bilmiyom kii hamile olakta bebikimizi kucagımıza alalımda en büyük dedimiz patik örmek olsun
heehhh hemen ilaca yapış içeyim deme sakın fururum portakal mandalina yeeeeeeeeee limonlu çay içççç çok kötü olmadıkça ilaca yönelmee bize yönell:94::94::94::94::94:
ben hepimizin birgün anne olacağına inanıyorum.
canım bukadar umutsuz olma dün bi programda izledim kadının hamile kalma ihtimali sıfır kist var yumurtalarında ama hamile kaldı her gece izliyorum moralim düzeliyo valla umudumuzu kaybetmeyelim dua edelim rabbim bizede nasip etsin
canım bende pkoluyum.2 aydır klomenle yumurtalarım gelişiyo ama yinede olmuyo.çok kötüyüm.bu ay son şansım.klomen 3 ay kullanılıyo.sonra aşılamaaşılama için de eşim 1-2 yıl daha bekliyelim diyo.insan niye ben demekten alamıyo kendini.etrafta herkesin çocuğu var.herkes mutlu sanki.bi mutsuz benmişim gibi.
ayyy kıyamam benim eşim grip olunca yanında yatmam kesinlikle çünkü başıma geleni bilirim o nun hastalık geçe benimki başlar sonra hadi annemlere gidelim diye tutturuyookocadan bulastı heralde cano
gece sarılıp duriiidi
bende sarılma bana hastasn demişim:) ama hatırlamıyorum
hep gebeolcaz psıkolojısı işte...
yaktın benı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?