Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam canım ben canı gönülden inanıyorum dua ediyorum senin ve craftnin bebeği olcak inş bu süreci inş kolaylıkla atlatcaksınız

canım bende pkoluyum.2 aydır klomenle yumurtalarım gelişiyo ama yinede olmuyo.çok kötüyüm.bu ay son şansım.klomen 3 ay kullanılıyo.sonra aşılamaaşılama için de eşim 1-2 yıl daha bekliyelim diyo.insan niye ben demekten alamıyo kendini.etrafta herkesin çocuğu var.herkes mutlu sanki.bi mutsuz benmişim gibi.

ben örgü bilmiom kızımmmmm
örersin yeğenine artık :)
bende bilmiyom kii hamile olakta bebikimizi kucagımıza alalımda en büyük dedimiz patik örmek olsun
burnum yaniyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yani genzim banada geliyo gribal eyvahh
hemen paroliçmeliyim
bişi olmaz heralllllllllll demi kızlar

heehhh hemen ilaca yapış içeyim deme sakın fururum portakal mandalina yeeeeeeeeee limonlu çay içççç çok kötü olmadıkça ilaca yönelmee bize yönell:94::94::94::94::94:

canım bukadar umutsuz olma dün bi programda izledim kadının hamile kalma ihtimali sıfır kist var yumurtalarında ama hamile kaldı her gece izliyorum moralim düzeliyo valla umudumuzu kaybetmeyelim dua edelim rabbim bizede nasip etsin

kocadan bulastı heralde cano
gece sarılıp duriiidi
bende sarılma bana hastasn demişim:) ama hatırlamıyorum
hep gebeolcaz psıkolojısı işte...
yaktın benı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben niye ben demiyorum, Rabbim herkese bi dert veriyor, ben gerçekten şükrediyorum tek derdim bu olduğu için, sadece çok sabırsızım bir an önce olsun istiyorum, bende önümüzdeki ay klomene başlıyacam,inşalaah olur. seninde inşallah aşılamaya gerek kalmaz, ama 1-2 sene bekelmek çok zor değilmi

kocadan bulastı heralde cano
gece sarılıp duriiidi
bende sarılma bana hastasn demişim:) ama hatırlamıyorum
hep gebeolcaz psıkolojısı işte...
yaktın benı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy kıyamam benim eşim grip olunca yanında yatmam kesinlikle çünkü başıma geleni bilirim o nun hastalık geçe benimki başlar sonra hadi annemlere gidelim diye tutturuyoobide annemlere gidip yemekti bulaşıktı kaldıramam
ben hepimizin birgün anne olacağına inanıyorum.

işte buuuuuu pozitif kadınnnn

kızlar biraz önce sekreterimizin yanına çıktım..5 aylık hamile..bi güzel giyinmiş,kendine araöğün getirmiş bi iştahla yiyordu...çok özendim ne yapayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…