- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.561
4izmirlim zuzum ne yapıyon?bu ay umutluyum senden:)
ay biz hamile avcısı gibi olsuk
ay ben ham,le olsam bosbol giyerım kımse nın gözü değmesin diye
ay bızde coık nazar alırız kızlar
bide şöyle koca gobeklerıne sımsıkı seyler gıyıyolar ya cok gunah yaaaaaaaaaa
ay ay ay :):):)
benim iş arkadaşımda 5 aylık hamile
niye etrafımızdaki herkes 5 aylık hamile acaba:44:
yapma bittir et:)dudaamın solu şiş zonkluo
uçuk çıkıo :)
tırstım iştecepten zannumca :)
kız saçmalama yaaaaaaaaaaa
bukadar gerılme cnm
gercı ıslemlere baslandıgınde
cok rahatlıycaksın
sana cok ıyı davranacaklar orda
bizim süzme okadar pimpirikli oldugu halde cok cok memnundu
sen bunca tecrubeden sonra
ohooooooooooooooooo
gebesin bil.
sıkılıom çok ya offfffffff
işim çok yapasım yok
iyidir canımmm sen nasılsın... inşallaaahhh bekliyorumm ne zaman test yapıcam bilmiyorum kafam karışık... akşam eşimin bakışlarını memişlerimdeyken yakaladımmne bakıyosun dedim gülüştük ya aşkım çok büyük görünüyolar hava basmış gibi dedi bende fark ediyorum memişler lpg tankı gibiler Allahım inşallah olurr :26:
ben 2.düşügümü aileme söylemedim(yani annemle kardeşim fln biliyo) kimse üsüşmesin başıma diye dün teyzemizin yanına gittik ayyy kadın bebek aldınızmı dedi bende yok ellerinde kalmamış dedim saka olsun sussun diye sonra sıkıştırdı beni yok dedim sonra ne kadar hamile kalan kalamayan yeni olan hamileleri saydı bana bi bagırdım kadına ayy yeter istemiyoruz biz bebek diyee düşükten sonrada kısır gibi bakıyolar insana bi sus dimiiinsanın üstüne çok geliyolarrr
ben 2.düşügümü aileme söylemedim(yani annemle kardeşim fln biliyo) kimse üsüşmesin başıma diye dün teyzemizin yanına gittik ayyy kadın bebek aldınızmı dedi bende yok ellerinde kalmamış dedim saka olsun sussun diye sonra sıkıştırdı beni yok dedim sonra ne kadar hamile kalan kalamayan yeni olan hamileleri saydı bana bi bagırdım kadına ayy yeter istemiyoruz biz bebek diyee düşükten sonrada kısır gibi bakıyolar insana bi sus dimiiinsanın üstüne çok geliyolarrr
çok kafam karıştı yaa hem kızdım hemde kıza üzüldüm.. ama yaptığı hata akıl almaz sen fik fiki evlenmeden yapabilecek özgür ve modernsinde bi adama lafını dinletemeycek kadarmı acizsin yazk çok yazık..
gg den core canm
öyle olmuyo işteeinsanlar malesef bazen çok kırıcı ve düşüncesiz oluyolar..duymayın söylenenleri boşverin gitsin.
ah canım sende onları baska yerdenvur ozaman
bul bi arızalı mevzu
seni unutsunlar
ben oyle yapıyorummmmmm
iyidir canımmm sen nasılsın... inşallaaahhh bekliyorumm ne zaman test yapıcam bilmiyorum kafam karışık... akşam eşimin bakışlarını memişlerimdeyken yakaladımmne bakıyosun dedim gülüştük ya aşkım çok büyük görünüyolar hava basmış gibi dedi bende fark ediyorum memişler lpg tankı gibiler Allahım inşallah olurr :26:
günaydın poticikkkkgünaydin kizlar,nasilsiniz bakalim
benim çevremdeki iki kadında 5 aylık hamile kız
anam
biz bi matrix de mi yaşıoruz
biz biz değil miyiz
etrafımızdaki 5 aylık gebeler ne
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
benim çevremdeki iki kadında 5 aylık hamile kız
anam
biz bi matrix de mi yaşıoruz
biz biz değil miyiz
etrafımızdaki 5 aylık gebeler ne
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakim
Potim özledim kız seni göremiyom kaç gündür
Sen gece vardiyasındasın bu ara
günaydın nasılsın asıl seni hiç göremiyoruız sen hangi vardiyadasın bakim
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakim
Potim özledim kız seni göremiyom kaç gündür
Sen gece vardiyasındasın bu ara
bende özledim valla,burda kac gündür noel tatili var,oglan evde,kocis evde,malum gec yatiyoruz gec kalkiyoruz,sabahlari pek giremiyorum,gece oturuyorum yazdiklarinizi okuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?