Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

4izmirlim zuzum ne yapıyon?bu ay umutluyum senden:)

iyidir canımmm sen nasılsın... inşallaaahhh bekliyorumm ne zaman test yapıcam bilmiyorum kafam karışık... akşam eşimin bakışlarını memişlerimdeyken yakaladımm ne bakıyosun dedim gülüştük ya aşkım çok büyük görünüyolar hava basmış gibi dedi bende fark ediyorum memişler lpg tankı gibiler Allahım inşallah olurr :26:

ben 2.düşügümü aileme söylemedim(yani annemle kardeşim fln biliyo) kimse üsüşmesin başıma diye dün teyzemizin yanına gittik ayyy kadın bebek aldınızmı dedi bende yok ellerinde kalmamış dedim saka olsun sussun diye sonra sıkıştırdı beni yok dedim sonra ne kadar hamile kalan kalamayan yeni olan hamileleri saydı bana bi bagırdım kadına ayy yeter istemiyoruz biz bebek diyee düşükten sonrada kısır gibi bakıyolar insana bi sus dimii insanın üstüne çok geliyolarrr

medicim haklısın çok günahmış hatta bebek bile utanırmış bende çok kızıyorum daracık giyiyolar yazık ya kıyamam

yapma bittir et:)

hihihihi
sana petek dinçözden okşa okşa adlı şarkıyı armapan ediyorum

ah canım sende onları baska yerdenvur ozaman
bul bi arızalı mevzu
seni unutsunlar
ben oyle yapıyorummmmmm

Son düzenleme:

insanlar malesef bazen çok kırıcı ve düşüncesiz oluyolar..duymayın söylenenleri boşverin gitsin.

ben hiç üzülmedim açıkcası çocugum olmuyo diye birliktelik yaşamış tamam yaşamış olabilir ama korunmanın yöntemleri var günah minicik bebege kıymış bunun acısı çok kötü sen ben hepimiz çocuk için yırtınıyoruz bense yine ölmesin diyee hamile kalmamak için ilişkiden kaçıyorum korunuyorum okuyunca bebege üzüldüm ayyy moralim bozuldu valla

benim çevremdeki iki kadında 5 aylık hamile kız
anam
biz bi matrix de mi yaşıoruz
biz biz değil miyiz
etrafımızdaki 5 aylık gebeler ne
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

insanlar malesef bazen çok kırıcı ve düşüncesiz oluyolar..duymayın söylenenleri boşverin gitsin.
öyle olmuyo iştee
ah canım sende onları baska yerdenvur ozaman
bul bi arızalı mevzu
seni unutsunlar
ben oyle yapıyorummmmmm

kız neresinden vurcam kadının , kadın 60 yaşında bööö desem ruhu çekilir söylenenden sonra mutfaga kaçtım bütün gece geliniyle konuştukprotesto ettim

inşşşşşş
günaydin kizlar,nasilsiniz bakalim
günaydın poticikkkk
anam
biz biz değil miyiz

len hepsi aynı günmü çalışmışlarr

anam
biz biz değil miyiz

bende şaşırdım yaa:26:
tamam etraf zaten hamile dolu da, bizim yakınlarda niye hep 5 aylık var:26:

potim ben ve craftycim tüp bebiş işine giriyoruz..canım tecrübelerini paylaşırmısın...ne yapalım veya yapmayalım?ne yiyelim felan

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakim
Potim özledim kız seni göremiyom kaç gündür
Sen gece vardiyasındasın bu ara

bende özledim valla,burda kac gündür noel tatili var,oglan evde,kocis evde,malum gec yatiyoruz gec kalkiyoruz,sabahlari pek giremiyorum,gece oturuyorum yazdiklarinizi okuyorum bende

bende özledim valla,burda kac gündür noel tatili var,oglan evde,kocis evde,malum gec yatiyoruz gec kalkiyoruz,sabahlari pek giremiyorum,gece oturuyorum yazdiklarinizi okuyorum bende

Oh ne güzel ya
Vallahi özendim bende şöyle gecemi gündüümü
karıştırarak evde keyif yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…