Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

amin canım yaa
bişey soracam bu yumurtlama akıntısı hepinizde oluyormu?

canım ben de şükür ediyrm tabiki.ama bu çok zor bir süreç.bi yerde tıkanıyrm.eşim bekleyelim diye düşünüyo.bana kalsa direk hemen tüp bebek denerim.artık çok yoruldum çünkü.

Son düzenleme:
kızlar biraz önce sekreterimizin yanına çıktım..5 aylık hamile..bi güzel giyinmiş,kendine araöğün getirmiş bi iştahla yiyordu...çok özendim ne yapayım..

seni anlıyorum canım benimde karşı komsum 5 aylık hamile kız balkona çıkınca gözüm göbüşüne ilişiyooo bigün bizde o mutlulugu yaşıcaz üzülmeeeee

canım ben de şükür ediyrm tabiki.ama bu çok zor bir süreç.bi yerde tıkanıyrm.eşim bekleyelim diye düşünüyo.bana kalsa direk hemen tüp bebek denerim.artık çok yoruldum çünkü.

benim eşim hiç sallamıyor valla o kadar rahatki, keşke bende o kadar rahat olabilsem

craftycim bak herkesin önünde söz veriyorum,
hamile kal ve 3 ay geçsin...sana çok güzel örgüden bebiş kıyafeti göndereceğim..inşallah....

umudumuzu kaybetmicez arkadaşım olcak bi gün inş benim etrafımda çok zor bebek sahibi olmuş bi sürü insan var ablam 17 sene sonra tüp bebekle kuzenim biri tüp bebek tedavisine başladığı ay kendiliğinden hamile kaldı rabbim verince oluyo işte bize düşen dua etmek kaç yaşındasın

seni anlıyorum canım benimde karşı komsum 5 aylık hamile kız balkona çıkınca gözüm göbüşüne ilişiyooo bigün bizde o mutlulugu yaşıcaz üzülmeeeee

benim iş arkadaşımda 5 aylık hamile
niye etrafımızdaki herkes 5 aylık hamile acaba:44:

benim de iş yerimde 4 hamile kadın var.öğretmenler odasında hamilelikten başka bişy konuşulmuyo.sokakta her yerde hamile eltilerimin ikisi de yeni doğum yaptı..herşey üstüme üstüme geliyo sanki.

ay biz hamile avcısı gibi olsuk
ay ben ham,le olsam bosbol giyerım kımse nın gözü değmesin diye
ay bızde coık nazar alırız kızlar
bide şöyle koca gobeklerıne sımsıkı seyler gıyıyolar ya cok gunah yaaaaaaaaaa
ay ay ay :):):)

Son düzenleme:

27 olacam işte 84 doğumluyum.sen?

amin canım yaa
bişey soracam bu yumurtlama akıntısı hepinizde oluyormu?

oluyo canım hatta ben onun yumurtlama akıntısı olduğunu burdaki kızlardan öğrendim 33 yaşındayım kızım var ama hiçbişey bilmiyodum bu konuda bazen kendime yuuuuuuuhhh diyorum dünyadan haberim yokmuş benim

dudaamın solu şiş zonkluo
uçuk çıkıo :)
tırstım iştecepten zannumca :)

sıkılıom çok ya offfffffff
işim çok yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…