- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.541
canım bukadar umutsuz olma dün bi programda izledim kadının hamile kalma ihtimali sıfır kist var yumurtalarında ama hamile kaldı her gece izliyorum moralim düzeliyo valla umudumuzu kaybetmeyelim dua edelim rabbim bizede nasip etsin
zıçtımının hastanesinde parol yok
zıçtımının hastanesinde parol yok
ben niye ben demiyorum, Rabbim herkese bi dert veriyor, ben gerçekten şükrediyorum tek derdim bu olduğu için, sadece çok sabırsızım bir an önce olsun istiyorum, bende önümüzdeki ay klomene başlıyacam,inşalaah olur. seninde inşallah aşılamaya gerek kalmaz, ama 1-2 sene bekelmek çok zor değilmi
kızlar biraz önce sekreterimizin yanına çıktım..5 aylık hamile..bi güzel giyinmiş,kendine araöğün getirmiş bi iştahla yiyordu...çok özendim ne yapayım..
canım ben de şükür ediyrm tabiki.ama bu çok zor bir süreç.bi yerde tıkanıyrm.eşim bekleyelim diye düşünüyo.bana kalsa direk hemen tüp bebek denerim.artık çok yoruldum çünkü.
canım bende pkoluyum.2 aydır klomenle yumurtalarım gelişiyo ama yinede olmuyo.çok kötüyüm.bu ay son şansım.klomen 3 ay kullanılıyo.sonra aşılamaaşılama için de eşim 1-2 yıl daha bekliyelim diyo.insan niye ben demekten alamıyo kendini.etrafta herkesin çocuğu var.herkes mutlu sanki.bi mutsuz benmişim gibi.
seni anlıyorum canım benimde karşı komsum 5 aylık hamile kız balkona çıkınca gözüm göbüşüne ilişiyooo bigün bizde o mutlulugu yaşıcaz üzülmeeeee
seni anlıyorum canım benimde karşı komsum 5 aylık hamile kız balkona çıkınca gözüm göbüşüne ilişiyooo bigün bizde o mutlulugu yaşıcaz üzülmeeeee
benim eşim hiç sallamıyor valla o kadar rahatki, keşke bende o kadar rahat olabilsem
ben örerim teyzesinin kuzusuna kargoyla yollarım sözüm olsun hele bi gelsin
erkekler rahat ya..bak tüp bebek tedavisine başaldım,onlar için sorun yokki..bi sperm vercekler o kadar..bu dünyada erkek olmak varmış...
umudumuzu kaybetmicez arkadaşım olcak bi gün inş benim etrafımda çok zor bebek sahibi olmuş bi sürü insan var ablam 17 sene sonra tüp bebekle kuzenim biri tüp bebek tedavisine başladığı ay kendiliğinden hamile kaldı rabbim verince oluyo işte bize düşen dua etmek kaç yaşındasın
oyy yyerim seni bebekkk
sağolasın
amin canım yaa
bişey soracam bu yumurtlama akıntısı hepinizde oluyormu?
27 olacam işte 84 doğumluyum.sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?