Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

boşverin öbür ay olursunuz...............
ocakta lıste olmıycakkkkkkkkkkkkkkkk tanselcim burdan herkese duyuyrayım
ocak topicinde liste yapılmıycaaaaaaaaaaaaaaaaak
duyurulurrrrrr

ewlenmeden önce utangaç olup ayy bunu hayatta yapmam deyip evlenince buda bişeymi diyen ve utangaçlıgını yenenler varmı aranızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne gibiiiiii

ya senı kızdırmaya bayılıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok alem kızsın sennnnn:87:
bende seni kızdırmaya korkuyom vallaaaaayolarsın saçımı başımııı
ocakta lıste olmıycakkkkkkkkkkkkkkkk tanselcim burdan herkese duyuyrayım
ocak topicinde liste yapılmıycaaaaaaaaaaaaaaaaak
duyurulurrrrrr

ne gibiiiiii

ben evlendim düğün bitmesin diye dua ediyodum daa ögrenmek istediğim şey bir adamla evleniyosun onunla aynı evi aynı yatagı paylaşıyosun bu konuda utanıp sonradan açılan varmı ben hala utanıyom daaaaaaaaaaaaaaageçermi buuuuuuu

geçer geçer
bende utanıyodum şimdi geçtiiii
utanmaz arlanmaz oldum şimdi

bende evlenmeden önce asla kocamla banyoya girmem iğrenç diyodum.. Akıl bu ya sanki yatakda çıplak görüyorsun iğrenç değilde banyoda iğrenç tabi evlendikden sonra arsızlaşıyorsun ne banyo ne yatak odası fark etmiyo..

utanma canom
bir daha özlü şarkımı yazayım
GEÇERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER
Bunlarda geçer
neler gördük biz
Neler çektik biz
ne derlerse desinler
bunlar da geçer :)

kızlaaaaaaaar.... hanği o topik var ya kadın bebeğini aldırmışş... orda melegim08inde mesajı bar ve demişki

mrb canım....geçmiş olsun..bende 2 hafta önce kürtaj oldum 12 haftalıktı bebeğimin kalp atışı durdu mecbur kürtaj oldum ama o kadar üzgündümki seni çok i anlıyorum....bende kanama oldu ve hala içimden allahım nolur dr alamamış olsun hep böyle diyordum gözyaşlarımla

haberiniz varmıydı sizin yaa ben çok üzüldüm oda ekim ayında bizimleyidiii

valla ben hala utanıyorum.

ben kardeşlerimin yanında bile soyunamam öyleydimm.. evlendikten sonra nasıl olcak diye düşünürdüm utanırdım.. ama evlenince ne kadar farklı ha kendi vucudun ha onunkii süper bi özgürlük evde istediğin gibi dolaşş

utanma canom
bir daha özlü şarkımı yazayım
GEÇERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER
Bunlarda geçer
neler gördük biz
Neler çektik biz
ne derlerse desinler
bunlar da geçer :)

bayoya girerken bilee kapımı kitliyorum benn

eveeeetttttttttttttttttttttttt :92::92:

bayoya girerken bilee kapımı kitliyorum benn

hadiii beeeee :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…