- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.601
peki ben niye yokum...:26::26::26:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:seni gidi ukala dümbeleq
ocakta lıste olmıycakkkkkkkkkkkkkkkk tanselcim burdan herkese duyuyrayımboşverin öbür ay olursunuz...............
ewlenmeden önce utangaç olup ayy bunu hayatta yapmam deyip evlenince buda bişeymi diyen ve utangaçlıgını yenenler varmı aranızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen sonradan geldin ya
bazıları bıkere gelıp kaçıyo
sende kaçarsın dıye yazılmamıştır:)
demi bu sitenin sabitüyeleri var.7 gün 24 saat burda:))))))))mesela ben....başka topiklere gitmiyom.....
bende seni kızdırmaya korkuyom vallaaaaaya senı kızdırmaya bayılıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçok alem kızsın sennnnn:87:
ocakta lıste olmıycakkkkkkkkkkkkkkkk tanselcim burdan herkese duyuyrayım
ocak topicinde liste yapılmıycaaaaaaaaaaaaaaaaak
duyurulurrrrrr
ne gibiiiiii
ben evlendim düğün bitmesin diye dua ediyodum daa ögrenmek istediğim şey bir adamla evleniyosun onunla aynı evi aynı yatagı paylaşıyosun bu konuda utanıp sonradan açılan varmı ben hala utanıyom daaaaaaaaaaaaaaageçermi buuuuuuu
sen sonradan geldin ya
bazıları bıkere gelıp kaçıyo
sende kaçarsın dıye yazılmamıştır:)
ben evlendim düğün bitmesin diye dua ediyodum daa ögrenmek istediğim şey bir adamla evleniyosun onunla aynı evi aynı yatagı paylaşıyosun bu konuda utanıp sonradan açılan varmı ben hala utanıyom daaaaaaaaaaaaaaageçermi buuuuuuu
ewlenmeden önce utangaç olup ayy bunu hayatta yapmam deyip evlenince buda bişeymi diyen ve utangaçlıgını yenenler varmı aranızdaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende seni kızdırmaya korkuyom vallaaaaayolarsın saçımı başımııı
utanma canom
bir daha özlü şarkımı yazayım
GEÇERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER
Bunlarda geçer
neler gördük biz
Neler çektik biz
ne derlerse desinler
bunlar da geçer :)
bende evlenmeden önce asla kocamla banyoya girmem iğrenç diyodum.. Akıl bu ya sanki yatakda çıplak görüyorsun iğrenç değilde banyoda iğrenç tabi evlendikden sonra arsızlaşıyorsun ne banyo ne yatak odası fark etmiyo..
eveeeettttttttttttttttttttttttben kardeşlerimin yanında bile soyunamam öyleydimm.. evlendikten sonra nasıl olcak diye düşünürdüm utanırdım.. ama evlenince ne kadar farklı ha kendi vucudun ha onunkii süper bi özgürlük evde istediğin gibi dolaşş
bayoya girerken bilee kapımı kitliyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?