Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bayoya girerken bilee kapımı kitliyorum benn

yok artıkk ciddimisin canom... gıı sende kır zincirlerini beraber girin bi kere banyoya bak ozaman değil kapıyı kitlemek gelse diye dua edecen ne kadar romantik orda birbirini sabunlamak sevdiğinin saçlarını şampuanlıcan sonrada çıkınca beraber kurulancaksınız ayyy çok hoş yaaa

ya inandııcı gelmiyo belki ama ben daha alışamadım evlendik ilk gece sarılıp yattık ben vajinismusdan şüphelenmiştim değilmişim nasıl yenicem bilmiyoumbi gün medi babydollerden bahsetmişti ondan gazı aldım gecelikle karşılamıştım eşimi bidaha cesaret edemedim

forum + 18 olmuş :26:
2 dakkada romantizm doruklarına çıkılmış bakıorum

anlamdımmm:26::26: sen eşinle düzenli ilişki yaşayaıyomusunn
bide canım benimm aklıma geldi ne kadar eşindenn utnasanda sakın banyoda kitleme kapıyı Allah korusun ayağın kayar düşersin falan adam delirir

pek düzenli denemez yani ben istesem söyleyemem eşim isterse yani benim bir an önce bu utangaçlıgı yenmem lazım eşimde üzülüyoo kızıyo bana hep ben isteyince oluyo diye karanlıkta kovalama oynar gibiyiz
nasıl yendiniz siz bana akıl verin nolurrrrrrr

bende kaçacak göz varmı???
Ben kurtulacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz...
:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88:
çık dışarıııııııııııııııııııııııııııııııııı
ay bunu unıversıtede derse gec kalana yapardık biz
hep bir agızdan
hocadan musade alırdık
bağırırdık cık dısarı diye:::::::::::::::::::::::: ah o günlerrrrrr

hırsız o benım sarkım

HİHİ

forum + 18 olmuş :26:
2 dakkada romantizm doruklarına çıkılmış bakıorum
BDA BİŞEYMİ
GURBET ABLA BURDA OLSA SEN GÖR OZAMAN:)

kız mediiiiiiii hayatımda yapmam dediğimi senin sayende yaptım sağol
cesaret geliyooo fıssss diye sönüyo sonrabugun alışverişe çıkcaktım bişi alcaktım vazgeçtimmmm ayy biri bana tokat atsın kendime gelemmmmmmmmmm

aşkolsun
Paylaşalım
ikimizin olsun

hep eksik diyorum ya o bile az...
hemsende bebek var eksik olan biziz bizim bebıkımız yok sen kendıne baska sarkı bulmalısın:) ne eğlenceli şarkılar var demi ya

benseni fişfikliyim limango diye site var orda gene babydoller vucut corpları flan var
bence vücut corabı al süper olur yarın için :)
25-30 lira arası

medicim havıçın yımırtalara bi etkisi var mı?
:79:

var tabisiiiiiiiiiiiii
geliştiriyooo tombullaştırıyoooooooo çatlattırıyoooooooooooooooooooo
ooo beko

medicim havıçın yımırtalara bi etkisi var mı?
:79:

(dikkat %70 iğrenç ileti içerir)
ya bir de yumurtladığınız gün o yumurta akı kıvamındaki sıvı gün boyu mu geliyor yoksa 1 kereye mahsus mu,
benim 14. günüm bugün sabah o yumurta akı kıvamlı şey geldi ama sadece sabah şimdi lavaboya giriyorum çıkıyorum yok bişi :84:

medi gaza getireceksen bende varım burda..
bende çok tutucuyum malesef..belli tabuları aşamadım hala kendimde..
yani banyo falan yok benim kitabımda
garibim eşimde sesini çıkaramıyo..ilk zamanlar şikayet ediyodu artık alıştım sana diyo..beni hiç şaşırtamayacaksın diyo

benseni fişfikliyim limango diye site var orda gene babydoller vucut corpları flan var
bence vücut corabı al süper olur yarın için :)
25-30 lira arası

kız gecelikle çıkamıyomuş vücut çoraplarını
nasıl giysin canoomm :18:
adam da şaşırır birden
yavaş yavaş alıştırmak lazım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…