- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.521
olur ben şarkı sözü yaziiim
senden bebeğim olsun istiyorum
istiyorum istiyorum
olmuyor diyorum ağlıyorum
ağlıyorum ağlıyorum
kedisi olmadığı için bağıran sezan aksuya
kızıyorum kızıyorum
kızıyorum
el ver sperm el ver
sen olmadan olmuyor
garip kaldı yumurtalarım
senden ışık bekliyor
berbat neden ben mavi diilim sil beni listeden sil çabuuuuknasıııııııııııııııııııııııllll işte özlenen tablooo
nasıııııııııııııııııııııııllll işte özlenen tablooo
canı sıkılan muhabbet kuşu alsın, çok rahatlatıyotemizlemesi biraz sorun ama.. hele evde yalnız duranlar için çok güzel bişi
benim kuşum vardı çok şekerdi bir pazar sabahıı... Canım kocişimm ben uyurken kalkmışşş kahvaltı hazırlamak için... Sonra yatak odasına geldi... Beni öyle bi kaldırıyoki yataktan aşkım çabuk kalk çok kötü bişey olduu benim tabi kalbim ağzımdan çıkıcak öyle bi hali varki dokunsam ağlayacak dedim bizimkilerden birine bişey oldu galiba... Noldu diyebildim sadece... Cevap kuşun kafesi açıkmışş bende balkonun kapısını açınca kaçtıı... Ben kocamaaannn bir oohh çektim.. Tabi üzüldüm ama onun o tavrına başka bişey olmadığı içinde sevindim yaniicanı sıkılan muhabbet kuşu alsın, çok rahatlatıyoTemizlemesi biraz sorun ama.. Hele evde yalnız duranlar için çok güzel bişi
KIZ VALLAAA BCECERİKSİZİLĞİMDEN OLDUU YAAA... medicalsecreterberbat neden ben mavi diilim sil beni listeden sil çabuuuuk
bu lıstede olmak ıstemıyorum totem yaptım ben sıl benı sıl benı
amiiiinnnaminnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhmavi mavi masmavi olalım
canı sıkılan muhabbet kuşu alsın, çok rahatlatıyotemizlemesi biraz sorun ama.. hele evde yalnız duranlar için çok güzel bişi
benim de balıklarım var şeker.. acaip huzur veriyo.. bi oturuyom seyretmeye kalk kalkabilirsen.. akvaryumum da büyük bayaa.. dinlendiriyo insanı tam anlamıyla
Allahım önce bize akıl versin.
Bu gün hepten çizdik kafayı
bizim vardı bir tane.birgün eve geldik ölmüş.2 ay bile bakamadık kuşa. çok üzüldük.kafesi hala boş duruyo.eşim yine istiyo ama ben gene ölürse diye istemiyorum.
ne muhabbet kuşu yahu
biz olmuşuz fik fik muhabbet kuşu :)
annem evine gelmem demese ben bir köpek almak istiorumm yaa
sitede izin verirlermi bilmem emme istiorum
anneme duygu sömürüsü yapçam
bebeğim olmuo köpeğim de mi olmasın die :)
anam sen üzülme bizim boncuhlar buraya sıgmaz deyyu koymamıslardırama ben tabloyu şimdi gördüm.bendede mavi boncuk yok neden hı soruyorum neden
Medi sana hak veriyorum cnm..bu topicte ayrımcılık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?