Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

süper süper süper

müzziğinide ben yaparım..

canı sıkılan muhabbet kuşu alsın, çok rahatlatıyo temizlemesi biraz sorun ama.. hele evde yalnız duranlar için çok güzel bişi

bizim vardı bir tane.birgün eve geldik ölmüş.2 ay bile bakamadık kuşa. çok üzüldük.kafesi hala boş duruyo.eşim yine istiyo ama ben gene ölürse diye istemiyorum.

canı sıkılan muhabbet kuşu alsın, çok rahatlatıyo Temizlemesi biraz sorun ama.. Hele evde yalnız duranlar için çok güzel bişi
benim kuşum vardı çok şekerdi bir pazar sabahıı... Canım kocişimm ben uyurken kalkmışşş kahvaltı hazırlamak için... Sonra yatak odasına geldi... Beni öyle bi kaldırıyoki yataktan aşkım çabuk kalk çok kötü bişey olduu benim tabi kalbim ağzımdan çıkıcak öyle bi hali varki dokunsam ağlayacak dedim bizimkilerden birine bişey oldu galiba... Noldu diyebildim sadece... Cevap kuşun kafesi açıkmışş bende balkonun kapısını açınca kaçtıı... Ben kocamaaannn bir oohh çektim.. Tabi üzüldüm ama onun o tavrına başka bişey olmadığı içinde sevindim yanii

bende bi söz yazayımm

ne süpermen ne himen
en süper kahraman şipermmen

yalnız yumurta yetmiyor yetmez de zaten
şippermmen şipermmen olmak lazım bazennnnn oooov yeeeeeeeeeeeee

azı karar çoğu zarar derler eskileeer
amabunun azı zarar çoğu her işe yararrrr
çal zurnacı zurnayı
kızlar çeksin halayı
ateşlerde yanasın
zurnacı ibo dayı
devamı az sonra

canı sıkılan muhabbet kuşu alsın, çok rahatlatıyo temizlemesi biraz sorun ama.. hele evde yalnız duranlar için çok güzel bişi

benim de balıklarım var şeker.. acaip huzur veriyo.. bi oturuyom seyretmeye kalk kalkabilirsen.. akvaryumum da büyük bayaa.. dinlendiriyo insanı tam anlamıyla

ne muhabbet kuşu yahu
biz olmuşuz fik fik muhabbet kuşu :)
annem evine gelmem demese ben bir köpek almak istiorumm yaa
sitede izin verirlermi bilmem emme istiorum
anneme duygu sömürüsü yapçam
bebeğim olmuo köpeğim de mi olmasın die :)

bizim vardı bir tane.birgün eve geldik ölmüş.2 ay bile bakamadık kuşa. çok üzüldük.kafesi hala boş duruyo.eşim yine istiyo ama ben gene ölürse diye istemiyorum.

seninki yine 2 ay yaşamış :) benim ilk kuşum 2008de 6 gün yaşadı bebişti daha.. haşlanmış patates yedi.. hoşumuza gitti yemesi öte öte... sabah kalktım ki kurmuş ölmüş.. ağladım bile.. dedim kuş muş istemem ben bi daha.. geçen sene eylülde getirdi bir tane eşim.. çok tatlı farklı bişi.. adını tatyana koyduk dişi sanıyoduk.. erkek çıktı.. tatiş kaldı :) sözlüğümüzü de genişletiyoruz gün geçtikçe.. en son geçen hafta kurtlar vadisi izledik eşimle.. bende kuşa silah sesi yaptım güya.. pıçyu pıçyu.. dıkşın dıkşın.. :) şimdi çenesi susmuyo.. eşim de diyo adam akıllı bişe öğretseydin :) hı bir de Allah bir diyo.. başka çok şey düyo da bunlar son öğrendikleri

ama ben tabloyu şimdi gördüm.bendede mavi boncuk yok neden hı soruyorum neden

medi sana hak veriyorum cnm..bu topicte ayrımcılık var.

can can bende öpek seviyom ama evde yazık ya hayvanlara..bi bahçeli evim olsa alırım onada güzel bi bahçede ev yaparım..ama canım biz bide çalışıyoz hayvan yanlız yazık ya haksızlık onlara...sonra bebiş olunca onu vermek için yer ararsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…