Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Evde bakılan hayvanlardan en zararsızı balık bence kım ne derse desın

zararsız olmasına.. haklısında.. her an evde kalıyor aklın.. elektrik giderse havasız en fazla 1 bilemedin 2 saat yaşıyorlar.. çok balık kaybettik.. en sonunda eşim UPS bağladı motora da.. temizlik olayı çıkınca benim tepem atıyordu :) banyodan sular taşıyor.. taşları temizleniyor bilmem ne.. 100litelik akvaryum anam.. zaten balık bakmaya heves eden 2-3 yıl sonra sıkılıyor.. çevremdekiler hep öyle

hı kızlar keçiboynuzu soğan falan dediniz de.. aklıma geldi.. bu soğan kürünü yapan var mı aranızda.. nefes kokusu olmuyor mu? yapsam mı ki?

kızlar ben bu topicte neyi seviyorum biliyomusunuz?

Seviye çok yüksek burda...konuşulan konular,yapılan espriler bile kaliteli..zeki kadınlar topici olsunmu burası?

cnm galıba hepımızı buraya ceken sebep bu cunku ısyerındekı salaklara esprı yaptıgın zaman anlamıyolar ya anlaıyolar android manyahlar biyonık böcekler.

ben kesin alırım bu albümden..ajların Albümü kadar satar:)))))))))

ama ondan once sıngle yapacam
tarkanla da küvette kılip çekcem
(ben küvette) tarkan da elınde havlularla muhafız gıbı beklıcek ben sarkı soylıcem ikikikikiki

el sıklatcam tarkan gidip kolamı getırcek cıkolatamı oyle şeyler yani ....nasıl? Yönetmen kim olsun? :)

hı kızlar keçiboynuzu soğan falan dediniz de.. Aklıma geldi.. Bu soğan kürünü yapan var mı aranızda.. Nefes kokusu olmuyor mu? Yapsam mı ki?
ben yapmadım

yönetmen elmakurdu ve crafty olsun..bende setin çaycısı oluyum...şimdi yönetmen olursam millete mum tuttururum.çok disiplinliyimdir yazık benim öğrencilere....

hamilelikte ağız sağlığı çok önemli bi faktör şekerim.
sen mutlaka dişlerini hallet dr a hamile kalma ihtimalim var de o dikkat eder zaten

Zeyno dişçi işini hallet regli olunca hemen koş dişçiye,bende öle yapcam.
Yoksam olmaz,geri kalan sorularla ilgili fikrim yok

sağolun canlar yımırtlamadan hemen yaptırmam lazım dişlerimi inş. bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…