Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Kaçırdıklarına üzülme Zeyno hepsi bunalımdı,daha yeni geldi neşemiz.
Bu crafty,medical ve poti varya bunlarda olmasa hepten ascaz kendimizi

yok yok asmayın gı daha bebik yapicik

şincik size 3 soru sormak istiyorum

birincisi ben geçen ay 6 gün gecikmeli adet oldum ben yumurtlama günümü nasıl takip etcem??

ikincisi bi kaç tane dişime dolgu yaptırıcam pek ümitli değilim ama olduya hamile kaldım bi sorun olabilebülür mü acep

üçüncüsü de yumurtladığımız dönemlerde hani kasık ağrıları akıntı falan oluyoya ozaman kesin yumurtluyoz mu acep? çünkü kadınlarda her

ay yumurtlama olmayabiliyormuş diye duydum yani yumurtlamadığımız dönemlerde de akıntı ve kasık ağrısı oluyo mu

beni aydınlatın gı

anam.. sen dişlerine dolguyu bu ay yaptır.. ocakta devam et çalışmalara.. hem beynin psikolojik olarak dinlenmiş olur.. dişçi sana morfin falan yaparsa o zaman da hamiş isen sıkıntı yaratabilir.. yımırtlamaya gelince adetinin neden gecikmiş olduğunu araştır önce derim.. bende bu aralar prolaktinle savaşıyorum.. :) inş sende öyle bi sıkıntı yoktur da kontrol ettirmekte fayda var

hamilelikte ağız sağlığı çok önemli bi faktör şekerim.
sen mutlaka dişlerini hallet dr a hamile kalma ihtimalim var de o dikkat eder zaten

ivet gizla ben cikiyom,dr gidcez ya,aksamada sarma sariveycem ,gelemem gari ,ben yokken fazla gaynatman,gece okuycen yazdiklarinizi ona göre

Zeyno dişçi işini hallet regli olunca hemen koş dişçiye,bende öle yapcam.
Yoksam olmaz,geri kalan sorularla ilgili fikrim yok

ya kızlr az önce bi tablo gördüm, ben tarih falan vermedim ama.. bende adet düzensizliği var.. ne tarih belirteceğimi bilmiyorum da.. önce tedavim bitsin sonradan bildirsem olur demi :)

26 aralik yapive benide sekeri

ah elmam ne kaçırdın ampul kafalı bebeği kaçırdın
benımkını korkutuyom bak gelmezsen senı böyle yaoarım dıye
vercen ceryanı bu bebek mılletıne hakedıyo canım bunlar

hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vahşileştimm

bebekler olduğunda da beraber olursak eminim zaten bebeğe ne yapsak konusu konuşacağız
hatırlatırım sana bunu mediiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…