- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.761
ii akşamlar kızlar hepinizeeeee
öperim çok
prolaktinin ne meret bişey oldugunu bildiğim için ertelemek istemiyorum bende.. hem bu adet düzensizliği yapıyor.. belki de hiç yumurtlamıyorumdur da.. ben kendimden emin olmak istiyorum.. normal değil çünkü adetin düzensiz olması..
valla ben de merak ediyorum açıkçası,ben hiç adet düzensizliği yaşamadım..ultrasonda da herşey normal gözüküyo,ama 5 aydır neden olmadı belli ki bişeyin etkisi var ya stresten etkileniyo hormonlar ya eşimin spermlerde bişey var ya da denk gelmedi
madem sende sıkıntı yok, eşini de doktora göstermekte fayda var canım.. fazla da erteleme ikinizin de içi rahat.. sen adetinde hormon testini yaptır ot da kendi gereken testlerini yapsın..
biz 1 gün arayla çalıştık 2 ay boyunca.. bukadar çalışmaya da tutmaması insanı ister istemez strese sokuyoçalışmaya devam ama, pes etmek yok
valla bu ay inanılmaz rahattım olursa olur olmazsa olmaz dedim keyfime baktım tatile falan da gittik,yine de tık yok olmadı..kısmet demek ki bi zamanı var..nerdeyse pes edicem ama o kadar sinirim bozuldu bu ay da olmayınca,ama herşeyin hayırlısı diyorum..gün aşırı çalışmakla iyi etmişsin devam:)
kız ne diyosun bi zaman sonra eşime de acıyorum.. :) aklımıza esiyor saate bakmıyoruz.. sonra da üzülüyorum adamcaz sabah kalkıp işe gidiyor ben evde life is life :)
valla evet yazık adamcağızlara ama napalım öyle kolay olmuyor bu işler,ben diyodum daha korunurken kesin olur hemen bırakınca diye sonra etraftan duydum baktım öyle olmuyo bu işler sonra kendim de anladım..o yüzden çalışmak lazım:))
tutturan tutturuyo tatlım, arkadaşım 1 ay içince 1 kez ilişkiye girip hamile kaldı, diğer arkadaşım 6. ayda.. Allahın işi işte
kısmet işte,allahın dediği zamanda oluyor canım bu işler,bu arada bi site buldum ayrıntılı yazıyo ama link verebiliyomuyum acaba
ne ile ilgili canım ?
ilginç vallahi.. siteye daldım... :)
Günaydınkkkkkkk
valla hıcbısey yok cnm belırtı olarak
sadece akıntım var acık sarı renkte yumrtlamadan sonra hiç durmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?