- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.721
için rahat edecekse baktır şekerim ne zarar gelir ki
ama doktoruna söylemeden git yaptır kendin :)
kendim gidip bir labaratuvarda şunu şunu yaptırmak istiyorum diyip yaptırabilirim di mi,doktor isteği falan sormazlar di mi?
yarın yapsam cıkmaz ben ille de cumartesı yapacam
bu sefer alman takvımını dınleyecem
eger 27 kasımda ımplantasyon oldıuysa
bugune cıkar
ama olmayabılır cunku adetımde sekmeler oluyo
2-3 gun öyle yaniii
yapıcam canım ıyıce azıtmadan ıcıyım1 yemek kaşığı bal, 3-5 damla limon ve az karabiberi ısıt cezvede akıt boğazından ,
bide bol limonlu ıhlamur
ii gelir
çalış çalış ısleyen demir ışıldarmedical senin test günün geldimi yaa? vay arkadaş zaman ne hızlı geçiyo ama bana geçmiyo bi türlü ben şuara riskli günlerdeyim
evet 2 gun var cnm
tam gaz çalışıyorum günaşırı
ebeeeeeeeeeetbenden önce davrandın bacım :) ilaçlar halt etmiş ... bitkilerle sağlıklı bir hayata
ahududu sevmirem balam ye derleeer yeemiiremmm:)bugün bir dergide okudum ahududu enfeksiyona iyi geliyomuş..reçelini al marketten güvendiğin bi marka oda işe yarar sanırım
progesterona baktırdım bacım sormadılar
sağlık ocağı fln soruo da özel hastane sormuo
para neticede nie sorsun demi :)
hııı iyi o zaman özel laratuvar hastane değil ama sormazlar heralde,yarın gidip yaptırıyım içim rahat etsin,sen hiç yaptırdın mı bu dediklerimi sonuçların nasıldı
taam ne kızıon bugün sordumdu cvp vermedin ne bilem
demez inşalllaaahhh
varikosel dersee ameliyata hemen karar vermeyin he
bazılarınınki ameliyat sonası daha da düşüomuş Allah korusunnnn
Şu Fatmagülün yengesini biri boğsun yoksa ben daha beter edecem
cadıı kızmadım:)
evet onu ben de duydum cnm
hafif varıkoselse amelıyat onerılmıyo hem tekrar etme rıskı var hemde senın dedıgın mevzu
eşim salı gunu doppler cektırcek
umarım bişiler cıkmazzzzzzz
cok korkuyorum crafty
kımseye de soylemek ıstemıyorıum amelıyat durumu olursa ıkımız de calısıyoruz zor olucak yaa ben evde olsam ona bakardım yada hastanede kalıcaz bişekılde ayarlıcaz ınsallah gerek kalmaz bak gene panık oldum
ayrıca gunduz de sormussun valla gormedım cnm cok kalabalıktık kaçmış arada demekk kı
malum kişiler sordu dun aksam sızde yapın bebek fılan nezaman dsnysnz
valla ben evden once dusunuyıdum ama sımdı erteledık dedım
onlar da ypın bence sonra bızım gıbı olmayın bızde ılk basta yapmadık sonra bu hale geldık fılan dedıler
yok dedım kendımı hazır hıssetmıyorum
olur olur fılan dıe ısrar edıyo
olamaz dedım aradaçin seddi var:):)
canım sen sanırım hormonlara baktırmıştın,doktor mu istedi,sen mi gittin baktırdın,ben kendim gidip baktırıyım diyorum problem olur mu acaba?
o malum kişi de ii galiba kız :)
bu sorular benim de o kadar canımı acıtıo ki anlatamam
ama ne demişlerrr
acı uzadıkça anlamsızlaşıyor. sonra bir gün öylece asılı kaldığı yerde unutuyorsun acıyı da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?