- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.741
cnm
bizim sperm sorunumuz var o nedenle sadece yumurtluyomuyum ona baktırdım ve ultrasonla bakıldı bi soru yok dendi.
erkek kaynaklı sorun yaşandığından çok incelemedim kendimi
2. test sonuçlarımız ii çıkar ve tüpe gerek yok derlerse iice kontrol test vs yaptırırım.
ama bildiğim bu testler adetin 3. günü yapılıor o dönemdemisin sen
zaten sulalede bı kısıye korunuyoz ımasında bulunsam herkese yayılır cok yorulmadan herkese yaydım say:) toplu mail gıbı oldu..
olursa da bıtek kendı anneme dıcem bıde sızler bılıceksınız cınsıyetını ogrenene kadann
işyerınde de mıllet takmıs kafayı bana hamılemısın dıyo
dıılım dıorum saklama saklama karnın nıe öyle oaman
dıyorum yağdan cipsten abur cuburdan
bende de var göbek ama senınkı gıbı dııl dıyolar
nazar deger dıye saklıyomusum
vur kafasına ölsün
benım oramoı buramı gözetlıyo mıllet
oysa ben kımseyı merak etmıyorum
sorun bendemı dıorum
yoksa onlardamı ıyyyyyy yanı
ya ben geçen ay betahcg için gittim sağlık ocağına 45+gün gecikmem olunca enişteme kan verdim asker hastanesine laborant.. bir geçen ay yaptırdım o da aynı akşam adeet oldum.. sonra da bu ay dedim adet olursam 3.gün vericem.. yani ben hastaneye bile gitmedim :) yan binada oturuyorlar.. sabah erken gittim kan verdim akşamı da sonuçlarımı aldım
bunlara göre de haftaya hastaneye gidicem
evet canım sen daha önce söylemiştin sperm olayını eşinizi mutlaka götürün demiştin..eşimi de bu cumartesi götürücem test için..bende de ultrasonda herşey normaldi..yarın adetimin 3.günü onları dayaptırıyım de tam anlamıyla kontrol olmuş olalım diye düşündüm,sonra ikimizin sonuçlarıyla doktora diye düşündüm..
arkadaşlar ben test sonuçlarımı sizlerle paylaşmak istirem de.. nerden eklicem resim.. onu çözemedim .. oldu galba
Eki Görüntüle 111459
Eki Görüntüle 111461
kızlar sanırım bi önceki sayfada arada kaynadı test sonucum..
irm83 cnm bu benim en son yaptırdığım test..
yaptır cnm yaptır
aklında soru işareti kalmasın
aç git ama erken sona aç olması lazım fln derler 1 ay kaçırma boş yere
evet canım şimdi gördüm,sanırım sadece 2 sinde yükseklik var,tiroid için bakılanlar normal çıkmış,prolaktin ve estradiol yüksek di mi tam anlamadım ama
canlar bişey diyormusunuz
ben cıkayım elllerın bilgisayarını da vereyım kı olur da bıdaha gerekırse ıstemeye yüzüm olsun demi ya
folicular faza bakılıyor, estradiol da sınırların içinde normal yani sadece prolaktin uçmuş...
hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu,ben de değerlendirirken dikkat ederim doktora gitmeden önce,sen de sıkma canını sakın onun için bir ilaç veriyor sanırım doktor düşüyo hemen..eşin gitti mi doktora hiç bence onu da götür bir an önce tabi bilmiyorum ne kadardır korunmuyosunuz?
canım biz 2 aydır başladık.. ama ben prolaktin sorununu çözmeden eşimi srese sokmak istemiyorum.. aşırı yüksek çünkü bende, hem hamile kalmayı engelliyor yüksek olunca.. ben kendimi temize çıkarayım da, ondan sonra koçişe bakarız , gerek kalmaz inşallah :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?