Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet canım sen daha önce söylemiştin sperm olayını eşinizi mutlaka götürün demiştin..eşimi de bu cumartesi götürücem test için..bende de ultrasonda herşey normaldi..yarın adetimin 3.günü onları dayaptırıyım de tam anlamıyla kontrol olmuş olalım diye düşündüm,sonra ikimizin sonuçlarıyla doktora diye düşündüm..

dar beyinli olduklarından, kendi hayatlarında kayda, konuşmaya değer bişi olmadığından başkalarıyla ilgileniolar işte

anladım cnm,bakalım ben de gidiyim de bari içim rahat etsin.fsh lh ve prolaktin yeterli mi peki biliyomusun bir de e2 mi ne var sanırım

yaptır cnm yaptır
aklında soru işareti kalmasın
aç git ama erken sona aç olması lazım fln derler 1 ay kaçırma boş yere

yaptır cnm yaptır
aklında soru işareti kalmasın
aç git ama erken sona aç olması lazım fln derler 1 ay kaçırma boş yere

evet sabah erken gidip yaptırıcam sonuçları paylaşırım..ben de öyle düşündüm tekrar doktora git ordan labaratuara olmasın,zaman kaybetmeyim,valla bizler bilinçli insanlarız ya internetten ne çok şey öğreniliyo,belki bu da çok iyi değil ya tabi stres açısından ama napalım işte

evet canım şimdi gördüm,sanırım sadece 2 sinde yükseklik var,tiroid için bakılanlar normal çıkmış,prolaktin ve estradiol yüksek di mi tam anlamadım ama

folicular faza bakılıyor, estradiol da sınırların içinde normal yani sadece prolaktin uçmuş...

folicular faza bakılıyor, estradiol da sınırların içinde normal yani sadece prolaktin uçmuş...

hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu,ben de değerlendirirken dikkat ederim doktora gitmeden önce,sen de sıkma canını sakın onun için bir ilaç veriyor sanırım doktor düşüyo hemen..eşin gitti mi doktora hiç bence onu da götür bir an önce tabi bilmiyorum ne kadardır korunmuyosunuz?

canım biz 2 aydır başladık.. ama ben prolaktin sorununu çözmeden eşimi srese sokmak istemiyorum.. aşırı yüksek çünkü bende, hem hamile kalmayı engelliyor yüksek olunca.. ben kendimi temize çıkarayım da, ondan sonra koçişe bakarız , gerek kalmaz inşallah :95:

daha çok yeni canım 3-4 ay zaman tanı tabi..hiç gerek yok strese..gerçi bizim de belki daha çok geç sayılmaz 5 aydır korunmuyoruz..eşime kalsa o yeni senede giderim sperm testi için dedi,ama ben işte acaba bişey mi var diye stres olmak istemiyorum öğrenelim de rahat edelim dedim cnm..işte böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…