Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim bizde 3 aydir calisioruz tedbir amacla doktora gttim hersey yolunda dedi ama olmuo nedense sanirim bu ayda olmucak cunku yumurta gunumu kacirdim galiba normalde dunu gosteriodu belirti falan yok yinede calismalara devam☺
Insallah canim hayirlisi olsun umudumu kesmedim calismalara devamBen belirtilerden hiç anlamıyorumcanim ama ilk hamileligimde yakalayamadigimi düşündüğüm halde hamile kalmistim. Olacagi varsa oluyor yani ümitsiz olma.
burda benim gibi sorun yaşayaları görünce bi tek ben değilim diyorumBende gecen yıl yine ocak ayında öğrenmiştim hamile olduğumu 2015 eylül annesi olacaktim ama martta bebişin kalp atışları durdu kürtaj oldum
Simdi yine ayni zamanda bekliyorum mucizemi. İnşallah bu sefer olur.
burda benim gibi sorun yaşayaları görünce bi tek ben değilim diyorum
nerde hata yaptımda oldu diye çok ağladım ama üzülme allah bizlere nasip edecek hayırlı sağlıklı evlatlar inş
umudunu kaybetme sakın
Benimde 10 gun var canim bebis olustumu acaba nedense bi heyecan var icimde ama umut 0Son 10 gün
Rabbim sen güzel haberler almayı nasip et
Benimde 10 gun var canim bebis olustumu acaba nedense bi heyecan var icimde ama umut 0
benimde 12 günüm vaaaar
Mdeim galiba canim o yuzden umudum yok ama oyle kafayadda takmiyorum vardir bi zamani rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insaallahCanim umutsuzluk yok niçin umutsuz olacagiz ki
Rabbim ol deyince ne olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?