aralik ayında çalışalım yeni yıl hediyelerimizi alalım inşallah :)

Arkadaşlar ben bu aydan çok umutluydum 14 ve 16. günler arasında yumurtluyorum normalde ama bu ay yumurtlamadım galiba. Çünkü ateşim hep sabit hiç yükselme olmadı Neden yumurtlama olmadı ki bu ay

bennim de bat 24 aralık ve inş bu yoğun çalışmanın sonucunu alırız bu ay :)
yeni yıl hediyesi hamilelik haberimiz olur inş hepimizin :)

Merhaba bende bu ay çalışanlardanım klomen + çatlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptırdım.
Sat 26 kasım.

İnşallah hepimiz en güzel hediyeyi aliriz kızlar ayin sonuna

Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim bizde 3 aydir calisioruz tedbir amacla doktora gttim hersey yolunda dedi ama olmuo nedense sanirim bu ayda olmucak cunku yumurta gunumu kacirdim galiba normalde dunu gosteriodu belirti falan yok yinede calismalara devam☺

Ben belirtilerden hiç anlamıyorumcanim ama ilk hamileligimde yakalayamadigimi düşündüğüm halde hamile kalmistim. Olacagi varsa oluyor yani ümitsiz olma.

ben 10 aydır bekliyorum kızlar, eylül ayında bi boş gebelik sebebiyle kürtajım oldı
dinlenme süremiz bitti hemen çalışmalara başladık bu ay :)
allah tez vakitte nasip eder inş bebişlerimizi bizlere

Bende gecen yıl yine ocak ayında öğrenmiştim hamile olduğumu 2015 eylül annesi olacaktim ama martta bebişin kalp atışları durdu kürtaj oldum

Simdi yine ayni zamanda bekliyorum mucizemi. İnşallah bu sefer olur.

Reactions: vkt
burda benim gibi sorun yaşayaları görünce bi tek ben değilim diyorum
nerde hata yaptımda oldu diye çok ağladım ama üzülme allah bizlere nasip edecek hayırlı sağlıklı evlatlar inş
umudunu kaybetme sakın

Aynen canim bende sadece benim basima geldi saniyordum ama burada öyle çok arkadasimizin basina gelmiş ki. Hayirlisi boyleymis demekki

2-3 gündür akıntım vardı. onun dışında hiç belirtim yok açıkçası hergün kasığım ağrıyo mu diye kalkıyorum ama tık yok henüz. erken heralde. önceki gebeliğimi tam hatırlamıyorum ne zaman başlamıştı kasık ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…