aralik ayında çalışalım yeni yıl hediyelerimizi alalım inşallah :)

Rabbim nasip ederse olur canim. Dua edelim hep birlikte bu sevinci yasayalim insallah
Yumurlama gunumu degerlendireMdeim galiba canim o yuzden umudum yok ama oyle kafayadda takmiyorum vardir bi zamani rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insaallah

Benimde tam kuyruk sokumunda agri var klasik agrimda oluyor ama ona pek güvenmiyorum çünküher ay oluyor.

Her ay oolupta bu ay olmayan gogus agrim. Normalde 2 hafta kala göğüs agrim baslardı ama yok bu ay.

Benimde tam kuyruk sokumunda agri var klasik agrimda oluyor ama ona pek güvenmiyorum çünküher ay oluyor.

Her ay oolupta bu ay olmayan gogus agrim. Normalde 2 hafta kala göğüs agrim baslardı ama yok bu ay.

az daha bekleyelim bakalım.

Ben bu sefer kendimi tutucam ayin 28ine kadar bekliycem adet olmazsangidip kan vericem. CÇokerken oöğrenmekteiyi oolmuyor. Sonra keseyi görmekiiçincçokbeklemek gerekiyor

aynen bende 6+3 e kadar bekleyeceğim. kalp atışını duymak için.

merhaba bende aranızda yeniyim klomen kullandım bu ay 20 aralık bat

Selam arkadaşlar, ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve buna göre 13 gün geç yumurtladım bat 15 aralıktı ama regl olmadım hala, geç yumurtlama olduğu için hamile olduğumu da sanmıyorum

Slm kizlar bende bu ay bebis bekleyenlerdenim bat 31 aralik belkide yeni yila bebişle beraber gireriz :) düşüncesi bile heyecanlandirdi beni.hic belirti hissetmiyorum galiba erkende belirtiler için.rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün

son 1 haftam. bende de hiç belirti yok yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…