Yumurlama gunumu degerlendireMdeim galiba canim o yuzden umudum yok ama oyle kafayadda takmiyorum vardir bi zamani rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insaallah
2-3 gündür akıntım vardı. onun dışında hiç belirtim yokaçıkçası hergün kasığım ağrıyo mu diye kalkıyorum ama tık yok henüz. erken heralde. önceki gebeliğimi tam hatırlamıyorum ne zaman başlamıştı kasık ağrım
Benimde tam kuyruk sokumunda agri var klasik agrimda oluyor ama ona pek güvenmiyorum çünküher ay oluyor.
Her ay oolupta bu ay olmayan gogus agrim. Normalde 2 hafta kala göğüs agrim baslardı ama yok bu ay.
az daha bekleyelim bakalım.
Ben bu sefer kendimi tutucam ayin 28ine kadar bekliycem adet olmazsangidip kan vericem. CÇokerken oöğrenmekteiyi oolmuyor. Sonra keseyi görmekiiçincçokbeklemek gerekiyor
klomen nedir kızlar bende 3aydır deniyorum bat 25 aralık
merhaba bende aranızda yeniyim klomen kullandım bu ay 20 aralık bat
adet belirtileriyle aynı olduğu için kendimi kandırmak istemiyorum her ay kandırıp hüsranla sonuçlanıyorİnşallah hayırli haberler veririz birbirimize
Herhangi bir belirti var mı canım?
yumurta gelişimi için doktor kontorlünde veriliyor gebeliği hızlandırmak için verdi drumklomen nedir kızlar bende 3aydır deniyorum bat 25 aralık
adet belirtileriyle aynı olduğu için kendimi kandırmak istemiyorum her ay kandırıp hüsranla sonuçlanıyor
Slm kizlar bende bu ay bebis bekleyenlerdenim bat 31 aralik belkide yeni yila bebişle beraber gireriz :) düşüncesi bile heyecanlandirdi beni.hic belirti hissetmiyorum galiba erkende belirtiler için.rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün
son 1 haftam. bende de hiç belirti yok yahu...
Zaman geçmek bilmiyor bazen.Bazende takmamaya çalişiyorum.yeni yila yeni umutlarla girmek istiyorum
bende olmazsa üzülmüycem. yılbaşına içerim kafayı bulurum. 1-2 gün sonra tekrar talime devam...
Bat ne zamandi canim benimki 31 i ucu ucuna denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?