Aralık ayında doğum yapıcaklar birlikte durumlarımızı konuşup gün sayalım :)

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
Doğum şekli ne düşünüyosunuz yada gününüz belli mi ağrılarınız sancılarınız haftalarınız vb. :)

Doğum şekli ne düşünüyosunuz yada gününüz belli mi ağrılarınız sancılarınız haftalarınız vb. :)
Ayy guzel konu olmus canim ,paylasalim bilgilenelim :))
Ben normal istiyorum, bi sorun cikmazsa tabi, agrilar bazen var bazen yok, ozellikle yorulunca oluyo, ama oyle hatiri sayilir bi agrim henuz olmadi...

Ben bebeğime 1 tane ilk hediyesi olsun diye tulum aldım 5 aylıkken bide son zamanlarım çantamı hazırlıcam diye daha yeni bezini şampuanını vb aldım onun dışında oyun halısından tutun daha kutusunda emzikleri biberonu 3 hurç kıyafeti var kızımın halasından geldi çok şanslıyız :) görümcemin 2 yaşında kızı var büyün kıyafetlerini eşyalarını bize verdi :)

8 ayıma kadar hamile gibi hissetmedim kendimi işimi herşeyimi yapıyodum yolda koşarak yürüyodum nerdeyse ama 2 haftada ağırlaştım artık kalçamda belimde çok ağrı oluyo

Cidden sanslisin :) bi ton para verdik biz hepsine :)))

Ya kizlar agirlasma olsun agrilar olsun fiziksel sikintilar var ama bide bende ciddi algi yavaslamasi oldu , kimseyi uzun sure dinlemek istemiyorum odaklayamiyorum kendimi, bisey okurken kafam dagilio surekli :)) boyle olan varmi ya baska :)

Dikkat etmedim hiç ama hormonlardan olabilir :) doğuma falan karar verdin mi
Walla bi sorun cikmazsa normal istiyorum ben, doktor daha cati muanesi yapmadi, bakalim catidan sonra ne diyecek, cunku su ana kadar hic dogum sekli uzerine konusmadi doktorum, sen ne dusunuyosun??

Ben normali çok istiyorum mantıken daha iyi olduğu için ama çok küçük yaştan beri korktuğum için hep sezeryan istiyorum ilk defa 1 2 haftadır normali düşünmeye başladım ama dayanabilir miyim nasıl olur hiç bi fikrim yok acıya çok dayanıklıda değilim

Aslinda bence aciyi cok dusunmemek lazim, yani dusundukce korkun artar, bi yandan sezeryanda acisiz degilki, ameliyat oda,dogum dogal bi olay, tamam dogum saatler suruyor ama cidden agrili olan surec yarim saat falan genelde, sezeryanda gunlerce oturup kalkarken falan destek ihtiyaci duyuluyo, sen bebege birileride sana bakmak zorunda.bu durumda bana dogum daha iyi gelio

Kızlar sizde de bebek kipirdadikca vajinaya baskı yada böyle sanki cikacakmis gibi acı okuyor mu kasılmalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…