- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Aynen heyecan korku var daha çok heyecan var
Senin kaç haftalık canimYaa artik masallah bebisler kocaman oldular kemikler sertlesti falan, her hareketi can yakiyor. senin daha az kaldi :) hatta artik gelebilir bile, heyecanlimisin :))
Benimde 35+5, bende cuma gidecem :) bi ablam yillar evvel sezwryanla dogurdu, kendi sezwryan istwdi ama doktor zaten dogum kanalin dar doguramazdin demis, bi ablamda normal yapti hjc sorunsuz, boyle olunca cok merak ediyoeum bu cati olayiniBen su an 37+4 oldum işte cuma günü gideceğiz kontrole
Bende pek korku yok cok sukur, deli heyecan var ama,bu yuzdende zaman akmiyor resmen :)Aynen heyecan korku var daha çok heyecan var
Bende merak ediyorum birazda korkuyorum nasıl olacak açıyor mu bir de benim doktor erkek omu yapıyor ebe mi onları merak ediyorumBenimde 35+5, bende cuma gidecem :) bi ablam yillar evvel sezwryanla dogurdu, kendi sezwryan istwdi ama doktor zaten dogum kanalin dar doguramazdin demis, bi ablamda normal yapti hjc sorunsuz, boyle olunca cok merak ediyoeum bu cati olayini
Ben de korkmuyorum ama geçen gece karnim cok kotu ağrıdı o zaman dedim nasıl dayanacagim diyeBende pek korku yok cok sukur, deli heyecan var ama,bu yuzdende zaman akmiyor resmen :)
Muhtemelen doktorun bakar canim, benimki kendi yapacagini soyledi.benimde bilgim yok, ama ablam aci yok ama rahatsiz edici bi duygu tabi demistiBende merak ediyorum birazda korkuyorum nasıl olacak açıyor mu bir de benim doktor erkek omu yapıyor ebe mi onları merak ediyorum
Rahatsız edici bencede ama yapacak birşey yok senin doktor bayan mi erkek miMuhtemelen doktorun bakar canim, benimki kendi yapacagini soyledi.benimde bilgim yok, ama ablam aci yok ama rahatsiz edici bi duygu tabi demisti
Ya illa agriyacak ama dayanan onca kadin nasil dayaniyosaBen de korkmuyorum ama geçen gece karnim cok kotu ağrıdı o zaman dedim nasıl dayanacagim diye
Bayan canimRahatsız edici bencede ama yapacak birşey yok senin doktor bayan mi erkek mi
İyi deme belki o zaman da diyeceksin ki keşke baslamasa diyeceksin sancı geldi mi sıcak duş yap otur banyoda merdiven ib çık ve bence aklına sanciyi getirme bol bol oksur ve ikin ben bunları dusunuyorum tabi o anki ağrı ile unutmaSamYa illa agriyacak ama dayanan onca kadin nasil dayaniyosaoyle dayanacaz, ama zaman gecmio ben esas buna dayanamiom, raziyim simdi son haftamda olsamda,baslasa sancilarim agri cekeyim ama bu onumdeki 3-4 haftalik bekleme sureci daha sinir bozucu gelio bana
Benim ki erkek o yüzden çekiniyorum biraZBayan canim
Bak bu oksurme olayinida yeni duydum bilmiodum, bide perine masaji die bisey varmjs ya, bugday veya badem yagiyla vaginaya gunde 10 dk masaj yapiomussun, dogum baya kolaylasiomjs, tabi 34.haftada baslamak lazimmis ama olaun bence yinede denenebilir.İyi deme belki o zaman da diyeceksin ki keşke baslamasa diyeceksin sancı geldi mi sıcak duş yap otur banyoda merdiven ib çık ve bence aklına sanciyi getirme bol bol oksur ve ikin ben bunları dusunuyorum tabi o anki ağrı ile unutmaSam
Doğru diyorsun canım kasmamak lazimBak bu oksurme olayinida yeni duydum bilmiodum, bide perine masaji die bisey varmjs ya, bugday veya badem yagiyla vaginaya gunde 10 dk masaj yapiomussun, dogum baya kolaylasiomjs, tabi 34.haftada baslamak lazimmis ama olaun bence yinede denenebilir.
Bide doktor olayina gelince, bence boswer ya erkekde olsa, adam doktor, isi bu hic dusunme kasma kendini
Ayy masallah canim, benimde ilk, 3 yillik evliyim,30 yasindayim, bizimde kizimiz olacak, adi Aden olacak insallah :)Kızlar bu arada cinsiyet ve isimleri ne ilk çocuk mu ve sizler kaç yaşındasınız ben 27 yaşındayım 13 aylık evliyim kızım olucak inşallah Kumsal koyduk adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?