Aralık ayında doğum yapıcaklar birlikte durumlarımızı konuşup gün sayalım :)

Ben su an 37+4 oldum işte cuma günü gideceğiz kontrole
Benimde 35+5, bende cuma gidecem :) bi ablam yillar evvel sezwryanla dogurdu, kendi sezwryan istwdi ama doktor zaten dogum kanalin dar doguramazdin demis, bi ablamda normal yapti hjc sorunsuz, boyle olunca cok merak ediyoeum bu cati olayini

Benimde 35+5, bende cuma gidecem :) bi ablam yillar evvel sezwryanla dogurdu, kendi sezwryan istwdi ama doktor zaten dogum kanalin dar doguramazdin demis, bi ablamda normal yapti hjc sorunsuz, boyle olunca cok merak ediyoeum bu cati olayini
Bende merak ediyorum birazda korkuyorum nasıl olacak açıyor mu bir de benim doktor erkek omu yapıyor ebe mi onları merak ediyorum

Bende merak ediyorum birazda korkuyorum nasıl olacak açıyor mu bir de benim doktor erkek omu yapıyor ebe mi onları merak ediyorum
Muhtemelen doktorun bakar canim, benimki kendi yapacagini soyledi.benimde bilgim yok, ama ablam aci yok ama rahatsiz edici bi duygu tabi demisti

Beni 1 aralık ta çağırdı doktorum çatı muayenesi için benimde çok baskı oluyo aşağıya ama benim daha erken danki aranızda en minnak benimki :)

Ben de korkmuyorum ama geçen gece karnim cok kotu ağrıdı o zaman dedim nasıl dayanacagim diye
Ya illa agriyacak ama dayanan onca kadin nasil dayaniyosa oyle dayanacaz, ama zaman gecmio ben esas buna dayanamiom, raziyim simdi son haftamda olsamda,baslasa sancilarim agri cekeyim ama bu onumdeki 3-4 haftalik bekleme sureci daha sinir bozucu gelio bana

İyi deme belki o zaman da diyeceksin ki keşke baslamasa diyeceksin sancı geldi mi sıcak duş yap otur banyoda merdiven ib çık ve bence aklına sanciyi getirme bol bol oksur ve ikin ben bunları dusunuyorum tabi o anki ağrı ile unutmaSam

Bak bu oksurme olayinida yeni duydum bilmiodum, bide perine masaji die bisey varmjs ya, bugday veya badem yagiyla vaginaya gunde 10 dk masaj yapiomussun, dogum baya kolaylasiomjs, tabi 34.haftada baslamak lazimmis ama olaun bence yinede denenebilir.
Bide doktor olayina gelince, bence boswer ya erkekde olsa, adam doktor, isi bu hic dusunme kasma kendini

Kızlar bu arada cinsiyet ve isimleri ne ilk çocuk mu ve sizler kaç yaşındasınız ben 27 yaşındayım 13 aylık evliyim kızım olucak inşallah Kumsal koyduk adını

Doğru diyorsun canım kasmamak lazim

Kızlar bu arada cinsiyet ve isimleri ne ilk çocuk mu ve sizler kaç yaşındasınız ben 27 yaşındayım 13 aylık evliyim kızım olucak inşallah Kumsal koyduk adını
Ayy masallah canim, benimde ilk, 3 yillik evliyim,30 yasindayim, bizimde kizimiz olacak, adi Aden olacak insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…