Aralık ayında hamile kalmak isteyenler...

Tam karşılıklı birşeyler öğreniriz belki diyorum kimse cevap yazmıyor,sadece bişey yazıp çıkıyor musunuz anlamadım,ben herkese cevap vermeye çalışıyorum bildiğim ve elimden geldiği kadarıyla.
Hamile olan arkadaşlar çok güzel paylaşıyorlar her türlü duygularını,mide bulantılarını,bebeklerinin tekmelerini.....Bizim arkadaşlarda ise tık yok....

soğan kürüyle ilgili şeyleri bile burdan cevap alamadım,sağolsun onlar cevapladı,halbuki burda birbirimize destek ve yardımcı olmalıyız,endişelerimizi,duygularımızı,sorularımızı burda paylaşmalıyız ama yok

merhaba bebisim,
ben yeni geldim yazıyorum buraya benimde günüm 2 gün geçti birçok belirti var ama psikolojik diye düşünüyorum kısmet artık, şayet pozitif sonuç alırsam emin ol yazacagım bütün belirtilerimi...

Ben de bundan bi kaç ay önce belirtileri okudukça çok umutlanmıştım ama sonuç hüsran çok üzüldüm sonra,beyin sanırsam okudukça yaşamaya başlıyor belirtileri.Ama yine de sormadan duramıyorum işte.Ama umarım yeni yıl uğurlu gelir....

inş. uğurlu gelir hepimiz için bakma benimde çok umudum yok zaten ama insan umutsuzda yaşayamıyor işte hakkımızda hayırlısı olsun..

soğan kürü incir kürü bunları bende duydum ama cesaret edemedim bir türlü yapmaya o suyu iççmek biraz zor geldi açıkcasıı ama bnmde duyduum kadarıyla en gec 2 kere yaptıktan sonra hamile kalan çook özelliklede 8 9 sene bekleyenler soğan kürünü yapınca hamile kalmış hep rahimi çok güzel temizleyip gebeliğe hazırlıyormuş

benimde bugün adet günüm ama henüz olmadııım tatlı konusunna gelince dün bi paketi yemişim valla normalde hiç bilmem tatlı canım istesiiin dün bayagı krize girmiştim :)

soğan kürümün 9.günündeyim:)bu arada ilk defa bu ay ovulasyon testi almıştım ve yumurtlama günümü öğrendim:)hayırlısı bakalımmm

İnşallah aralık ayı hepimize uğur getirir de hamile kalırız,bebeklerimizi de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.

kızlar ben ağustos ayında 5 haftalık düşük yaptım 5 ay korunma süreci verdi dr. sonra ekimin 1 de oldu ilk ağdetim ve sonrada kasımın 9 da!! aralığın 2 de eşimle korunmadan ilişki yaşadım hamiş kalmış olabilirmiyim sizce aşırı uykum var...:97::97:

kimse yokmu yaaa biri bana cvp versin lütfennn içim içimi yiyoooo:85:

Bildiğim kadarıyla düşükten sonra adet düzensizliği oluyor,seninki de ondan sanırım.O yüzden yumurtlaman ne zaman olmuştur tam bilemem,düzenli olsa genelde 14.gün olur.
Ama şurdan anlayabilirsin;akıntın yumurtladığın günlerde (1-2 gün çünkü yumurta 24-48 saat yaşayabiliyor.) uzayan yapışkan gibi olur,ayrıca hassas derecen varsa (dijital ) yumurtlama günlerinde yaklaşık 0,5 derece artar(tabi nezle,grip ve başka bi rahatsılığın yoksa ).Daha da kesin tarih bilmek istiyorsan ovulasyon testi alıp uygulayabilirsin.
O gün böyle belirtilerin var mıydı senin hatırlaman lazım.İnşaallah hamilesindir.Ama hamile değilsen de bundan sonra dediklerime dikkat edebilirsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir,başka sorun varsa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.

benimde reglime 7 gün kaldı kan testi ile belli olur diyorlar ama bekliyorum daha inşallah yeni yıla hamile gireriz arkadaşlar:87:

Ben siteye yeni katıldım sayılır.Öncelikle herkese merhaba.Biz de bu ay hamilelik planlıyoruz,her şey normal çıktı.10 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bu zamana kadar hep 30 günde bir ayın 10 unda gelirdi,sanırım doktor akıntı için krem vermişti o geciktirdi.Olsam da denesek:)Bu arada forumda konuştuğunuz bi konu hakkında fikrimi belirtmek istedim.Doktorum bana folik asit kullan demedi,zaten ben de kullanmak istemiyordum.Okumuş olduğum bazı haberler,bunun yeni bi uygulama olduğunu,ilerde anne ve çocukta bir sürü problem yaratabileceğini,her şeyin normalinin doğal olduğunu yazıyordu.Folik asit kullanan annelerin bebeklerinin hırıltılı soluyabileceği,doğduktan sonra ilk 3 ay sebepsiz ve çok ağladığı gibi.Zaten eşimde bu bir ilaç,bitkisel zayıflamaya da iyi diyorlardı kaç kişi öldü diyor.Bi arkadaşımda bu ilaçla çok kilo almış ve gebelikte diyabeti sınırda gezmişti.Kısacası benim nacizane fikrim belki gebe kalırda doktor mutlaka kullan derse o zaman kullanmak,ama aylarca öncesinden vücuda fazla yüklenmemek,belki de yeterince bilgi sahibi olmadığım için bu korkum.İnşallah hepimiz için en iyisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…