merhaba bebisim,
ben yeni geldim yazıyorum buraya benimde günüm 2 gün geçti birçok belirti var ama psikolojik diye düşünüyorum kısmet artık, şayet pozitif sonuç alırsam emin ol yazacagım bütün belirtilerimi...
Ben de bundan bi kaç ay önce belirtileri okudukça çok umutlanmıştım ama sonuç hüsran çok üzüldüm sonra,beyin sanırsam okudukça yaşamaya başlıyor belirtileri.Ama yine de sormadan duramıyorum işte.Ama umarım yeni yıl uğurlu gelir....
soğan kürüyle ilgili şeyleri bile burdan cevap alamadım,sağolsun onlar cevapladı,halbuki burda birbirimize destek ve yardımcı olmalıyız,endişelerimizi,duygularımızı,sorularımızı burda paylaşmalıyız ama yok
benimde bugün adet günüm ama henüz olmadııım tatlı konusunna gelince dün bi paketi yemişim valla normalde hiç bilmem tatlı canım istesiiin dün bayagı krize girmiştim :)
soğan kürümün 9.günündeyim:)bu arada ilk defa bu ay ovulasyon testi almıştım ve yumurtlama günümü öğrendim:)hayırlısı bakalımmm
İnşallah aralık ayı hepimize uğur getirir de hamile kalırız,bebeklerimizi de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.
kimse yokmu yaaa biri bana cvp versin lütfennn içim içimi yiyoooo:85:
kimse yokmu yaaa biri bana cvp versin lütfennn içim içimi yiyoooo:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?