• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Sagol canim cok sukur yariladik. İyi gidiyor simdilik.. S Semamelek
İstanbul avrupa yakasinda olanlara Medihaus da Kamer Beyi tavsiye ederim. Önce Allahtan sonra onun sayesinde gebe kaldim

onu bende duydum canim çok gitmekte istedim ama sonucta hepsi ayni tedaviyi uygulamiyo mu canim ya degistirim mi doktorumu ben cok memmunum ama bisey oldugunda arayip sorabiliyorum cebinden rahatim o konuda bu doktorda da bu kadar rahat olabilir miyim bide canim ayni seyi yapcak dimi klomen verip yumurtayi takibe alcak iliski gunlerini vercek farklı ne yapti sende

onu bende duydum canim çok gitmekte istedim ama sonucta hepsi ayni tedaviyi uygulamiyo mu canim ya degistirim mi doktorumu ben cok memmunum ama bisey oldugunda arayip sorabiliyorum cebinden rahatim o konuda bu doktorda da bu kadar rahat olabilir miyim bide canim ayni seyi yapcak dimi klomen verip yumurtayi takibe alcak iliski gunlerini vercek farklı ne yapti sende

Valla ben 5 doktor gezdim canim her biri farkli birsey soyledi. Kimisi pcoyu onemsemedi bile. Bu doktora direkt hormon sonuçlarımla birlikte gittim. 1.5 yıl olmuştu rahim filmi çekelim dedi. Glifor ve folbiol başlattı. Kilo ver dedi. Rahim filmimi orda bizzat kendisi çekti. Sıkıntı yoktu. Eylülde klomene başladım ama tam çatlama zamanı bayram sonrasına denk geldi kamer bey izindeydi bende numarasi olmasina ragmen çekindim ona sormadim. Başka bir doktora igne yazdirdim kafama gore iliski oldu. Sonra kontrole gidince neden bana sormadin dedi mesela igne oldugu aksam iliski onermiyormuş... Ekimde tekrar klomen kullandim zaten tek yumurtam buyuyordu 2 kez yumurta kontrolune gittim yumurtam 19mmdi iki gun sonrasina ignemi yazdi ve elime liste verdi o ilaclari kullandim. Bu arada esimde eylulde spermiyogram verdi sivilasma suresi uzun diye ben iliskilerden sonra sabaha kadar hep yattim 5-6 saatten fazla

Eklentiler

• IMG_20170315_184024.webp
    IMG_20170315_184024.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 224
Doktorum adet olursan gel dedi bu ay kontrole almıycak sanırım. Bende kendim takip edim diye düşünüp ovülasyon testi yapim dedim ama negatif olunca umusuzluğa kapıldım en iyisi beklemek :(

Doktorum adet olursan gel dedi bu ay kontrole almıycak sanırım. Bende kendim takip edim diye düşünüp ovülasyon testi yapim dedim ama negatif olunca umusuzluğa kapıldım en iyisi beklemek :KK43:
Bence bu ayi boş geçme hazir klomen kullanmissin. Sen git doktora yumurta boyutuna baksin, catlamaya yakinsa igne versin iliskiyide ona gore ayarlarsin

Amine Busra Amine Busra canim netten arastirdim 8 günüm kaldi test yapmaya belli olsun randevu alip gitçem Tamer bey e herkes çok memnunmuş teşekkür ederim canım benim tavsiyen için

Doktorum adet olursan gel dedi bu ay kontrole almıycak sanırım. Bende kendim takip edim diye düşünüp ovülasyon testi yapim dedim ama negatif olunca umusuzluğa kapıldım en iyisi beklemek :KK43:

canim umutsuzluga kapilma hicbizaman moralini yuksek tut ayrica doktorunun yumurtayi takip etmesi gerekiyor klomen kullandiysan bu ayi erteleme yazik neden bi ay erteleyesin ki uygun zamanda catlatma igneni yaptir d3gerlendir bence

selam kızlar bende sjögren sendromu+sistemik bağ dokusu romatizması var lupus sınırda çıktı dr dönem dönem lupusa dönen romatizma dedi. iki gebelik yaşadım birisi boş gebelikti. şimdi yeniden tüp bebek sürecine gireceğim ama kuruluk çok arttı bilemiyorum korkuyorum. önerileriniz var mı?

selam kızlar bende sjögren sendromu+sistemik bağ dokusu romatizması var lupus sınırda çıktı dr dönem dönem lupusa dönen romatizma dedi. iki gebelik yaşadım birisi boş gebelikti. şimdi yeniden tüp bebek sürecine gireceğim ama kuruluk çok arttı bilemiyorum korkuyorum. önerileriniz var mı?
Daha once hic duymadim malesef durumunuzu en iyi dr bilir

Yuksek ihtimal kortizon kullanman gerekecek ve kan sulandırıcı ki bu sjogren tedavisinde var olan şeyler prednol ve aspirin aliyor olman gerekiyor ayrica gebelikte de gebeligin devami icin veriliyor bu ilaclar bi tasla iki kus olmus olur... gecmis olsun...

Yuksek ihtimal kortizon kullanman gerekecek ve kan sulandırıcı ki bu sjogren tedavisinde var olan şeyler prednol ve aspirin aliyor olman gerekiyor ayrica gebelikte de gebeligin devami icin veriliyor bu ilaclar bi tasla iki kus olmus olur... gecmis olsun...
çok teşekkürler sizin de mi romatizmal hastalığınız var

Back
X