Hayırlı olsun insallah güzel sonuç alırsın. Benimde 4 gün oldu cuma test yapacam hayırlısı bakalım.Benim transferim 21 aralıkta yani dün gerçekleşti benim gibi transferi olup sonucu bekleyenler hadi paylaşalım
Sana da hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırız hep birlikte cuma 9.gün dimiHayırlı olsun insallah güzel sonuç alırsın. Benimde 4 gün oldu cuma test yapacam hayırlısı bakalım.
Merhaba kizlar benim de dun oldu transferim. 2 ocakta sonucum belli olacak. Cok heyecanliyim
Merhaba kizlar benim de dun oldu transferim. 2 ocakta sonucum belli olacak. Cok heyecanliyim
[/QUO aynı gün ne güzel bana 1 ocakta test yapabilirsiniz dediler ama 2 ocağı mı beklesem ben de , bir de ben rapor istedim doktordan siz çalışıyor musunuz
Öncelikle hayırlı olsun inşallah hepimizin ki tutar :) ama 28 aralık dimi test tarihi 28 ocak yazmışsınız ama benim de 2 transferSelamlar, Cuma günü 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 28 Ocakrabbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin
Ben calisiyorum. Rapor almadim ama bu hafta işe gitmeyecegim. Sadece cuma gunu toplantilarim var. Cuma gunu gidecegim.
[/QUOTE
Hayırlısı olucak inşallah kaybınız için de başınız sağ olsun vücut sağlıklı olmayanı atar diyorlar bu sefer iyi olacak merak etmeyinMerhaba , benim de dün transferim oldu , 2 tane 5. Gün embriyosu , 7 ay önce de olmustu 2 adet transfer ... 8. Haftada kaybettimbu ikinci deneme.... bu sefer heyecandan çok gerginlik var nedense (( bu hafta izin alabildim neyseki ....
Bu arada siz de floranceda mı yaptırdınız ?Ben de kararsız kaldım ama rapor alacağım mecburen izin almam mümkün değil dinlenmeye ge
Hayırlısı olucak inşallah kaybınız için de başınız sağ olsun vücut sağlıklı olmayanı atar diyorlar bu sefer iyi olacak merak etmeyin
Tesekur ederim canım. Evet 9. Gün normalde 10. 2.gun yapmam lazım ama hafta sonu hastaneyle uğraşmim dibimde sağlık ocağı var. varsa ozamn da belli olur sanırım.Sana da hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırız hep birlikte cuma 9.gün dimi
MerhabaMeraba arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırız tabi hayırlısıylaben de ayın 19 unda 5. Gün embriyosu transferi oldum heyecan dorukta nasıl geçicek günler bilmiyorum
İnşallah canım:) ya kasıklarım ağrıyor bugün özellikle kramp gibi oluyor bazen, dik yürüyemiyorum ilaçlardanmı bilemedim, sen de varmı bişeylerMerhabainsallah guzel haber aliriz ayni gun olmuşuz 5. Gun benimde bisey hissediyormusun.
28 Aralık test günüm yanlış yazmışım .2020 bize güzelliklerle gelir umarımÖncelikle hayırlı olsun inşallah hepimizin ki tutar :) ama 28 aralık dimi test tarihi 28 ocak yazmışsınız ama benim de 2 transfer
Evet belliolur bence de hormonlar yükeslir müjde bekliyorum o halde ilk sendenTesekur ederim canım. Evet 9. Gün normalde 10. 2.gun yapmam lazım ama hafta sonu hastaneyle uğraşmim dibimde sağlık ocağı var. varsa ozamn da belli olur sanırım.
Ayyyyy süper çok sevindim hayırlı olsun darısı başımızaMerhaba kızlar transferimin 10. Günü kahverengimsi kanamam başlamıştı o kadar korkmuştum ki çünkü 10. Gününde adet olan da varmış. Apar topar acile gittim kan verdim pozitif sonucunu aldım çok şükür. Eğer lekelenme gibi kanamanız olursa korkmayın yerleşme kanaması olabiliyormuşBu süreçte hep pozitif düşünün pozitif olsun her şey umarım mutlu haberi alırsınız ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?