Bende de oldu. Transferin 2. ve 3. günü yaşadım alt karın ve kaşık bölgemde dolgunluk gerginlik tarzı bişeyler. Dün bir anda hissetmemeye başladım. Bugün 5. Günümdeyim.Günaydın herkese,
Bugün transferden sonraki 3.gün .Sabah kalktığımdan beri kasıklarımda inanılmaz bir dolgunluk hissi var sanki biri gece rahmime su pompalamış gibi. Yürürken bile rahatsız ediyor bu şekilde ilaç yan etkisi yaşayan var mı ?
Bende de olduGünaydın herkese,
Bugün transferden sonraki 3.gün .Sabah kalktığımdan beri kasıklarımda inanılmaz bir dolgunluk hissi var sanki biri gece rahmime su pompalamış gibi. Yürürken bile rahatsız ediyor bu şekilde ilaç yan etkisi yaşayan var mı ?
Mesaj düşmedi galiba tekrar yazıyordum ama sonra gördümBende de oldu
Evet canım 5. Gün embriyosu. Geçenki taze transferdi, bu donuk. İkisinde de 10 gün sonra test günü verdiler. Sanırım senin doktorun daha tedbirci davranmak istemiş. Ama ben bu akşam kan vericem. Poztifse çıkması lazım. Dayanamıyorum böyle beklemeye.5.gün embriyosu mu senin arası kısaymış bana 4.gün ovitrelle vurdurduğu için 14 gün sonra istedi testi
Teşekkürler cevap için. İlaçla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başlamıştımBende de oldu. Transferin 2. ve 3. günü yaşadım alt karın ve kaşık bölgemde dolgunluk gerginlik tarzı bişeyler. Dün bir anda hissetmemeye başladım. Bugün 5. Günümdeyim.
Hangi ilacı kullanıyorsun.Teşekkürler cevap için. İlaçla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başlamıştım
Progestan hem vajinal (günde 3 kere) hemde günaşırı iğne, cyclo progynova(günde 4 tane), ecoprin, oksapar iğne, climara fort bant.Hangi ilacı kullanıyorsun.
Hayırlı olsun allah tamamına erdirdin inşallah. Darısı başımızaMerhaba kızlar transferimin 10. Günü kahverengimsi kanamam başlamıştı o kadar korkmuştum ki çünkü 10. Gününde adet olan da varmış. Apar topar acile gittim kan verdim pozitif sonucunu aldım çok şükür. Eğer lekelenme gibi kanamanız olursa korkmayın yerleşme kanaması olabiliyormuşBu süreçte hep pozitif düşünün pozitif olsun her şey umarım mutlu haberi alırsınız ❤
Test günümüz aynı gün. Benimde 5 gün oldu kalan 4 için beklemedeyim.Hayırlı olsun insallah güzel sonuç alırsın. Benimde 4 gün oldu cuma test yapacam hayırlısı bakalım.
Hayırlı olsun insallah güzel sonuçlar alırızTest günümüz aynı gün. Benimde 5 gün oldu kalan 4 için beklemedeyim.
İnşallah hepimiz için güzel olur benim de az önce embriyolog aradı kalan iki embriyonun dondurulacak kalitede olmadığını söyledi ama transfer edilenlerin çok güzel olduğunu tutacağına inandığını söyledi ama diğerlerinin dondurulacak kalitede olmaması beni üzdü acaba diğerleri de yaşamıyor mu şu an diye ister istemez kötü oldumKızlar merhaba. Benimde transfer günüm 17 aralık, test günüm 27 aralık. Hiç belirtim yok benimde. Sadece karın ağrısı var biraz ama o da ilaçlardan sanırım, ilki negatifti onda da aynı karın ağrısı vardı. Sizin gibi ben de çok heyecanlıyım. Umarım herkes pozitif sonuç yazar.
Evet aynen canım ama şimdi embriyolog kalan ikisinin dondurma kalitesinde olmadığını söyledi umarım diğerleri tutunurİnşallah canım pozitif olsunda insanın gözü ağrı görmez
Günaydın canım benim de öyle tuvalete sıkışınca hele baskı iyice artıyorGünaydın herkese,
Canım embriyologların söylediklerine bakma. Opudan sonraki gün, embriyolog aramış sadece üç embriyo döllendiğini, beş gün bekleyeceklerini, dayanmazlarsa transferin iptal olacağını söylemişti pat diye. O öyle söyleyince o ağrılı halimle çok kötü olmuş iki gün aralıksız ağlamıştım. İnsanlar bazen doğru cümleler kuramıyor ama işlerini biliyorlar. Transfer için en iyi durumdakileri seçiyorlar. Onlarda kötü olsaydı transferin iptal olurdu. Eminim çok iyi durumdadırlar. 5. Gün embriyolarımı transfer edilenler. 3. Gün transfer ettiler de diğerlerinin beşe gitmesini mi beklediler.İnşallah hepimiz için güzel olur benim de az önce embriyolog aradı kalan iki embriyonun dondurulacak kalitede olmadığını söyledi ama transfer edilenlerin çok güzel olduğunu tutacağına inandığını söyledi ama diğerlerinin dondurulacak kalitede olmaması beni üzdü acaba diğerleri de yaşamıyor mu şu an diye ister istemez kötü oldum
Geçen seferden sonra kendi kendime bu sefer embriyo kalitesine takılmayacağım diye söz vermiştim ... bir önceki transferde en iyi kalitedeki embriyolar transfer edildi , deli gibi 6. Günden itibaren beta hcg baktım 2 günde bir düzgün katlanıyor mu diye baktım , hersey kitabi olarak doğruyken bile birseyler yanlış olabiliyor , sonra embriyo kalitesi ile ilgili makaleler okudum ve sadece yüzde meselesi , yani kötü olsa bile tutma ihtimali var, o yüzden kafanıza kalitesini takmayın , o bebeğin bu dünyada kısmeti varsa öyle ya da böyle gelecek :)İnşallah hepimiz için güzel olur benim de az önce embriyolog aradı kalan iki embriyonun dondurulacak kalitede olmadığını söyledi ama transfer edilenlerin çok güzel olduğunu tutacağına inandığını söyledi ama diğerlerinin dondurulacak kalitede olmaması beni üzdü acaba diğerleri de yaşamıyor mu şu an diye ister istemez kötü oldum
Daha kötüsünü söyleyeyim .... benim embriyolar 2+3 şeklinde dondurulmustu; 2si kullanıldı .... bu sefer 3 tane vardı , tam masada transfer olurken , daha iyi olan ikisini koyuyoruz başka kalmadı dedilerKızlar günaydın benim gibi kalan embriyoları dondurulacak kalitede olmayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?