Aralık ayında transferi olanlar

Bende de oldu. Transferin 2. ve 3. günü yaşadım alt karın ve kaşık bölgemde dolgunluk gerginlik tarzı bişeyler. Dün bir anda hissetmemeye başladım. Bugün 5. Günümdeyim.

Bende de oldu

5.gün embriyosu mu senin arası kısaymış bana 4.gün ovitrelle vurdurduğu için 14 gün sonra istedi testi
Evet canım 5. Gün embriyosu. Geçenki taze transferdi, bu donuk. İkisinde de 10 gün sonra test günü verdiler. Sanırım senin doktorun daha tedbirci davranmak istemiş. Ama ben bu akşam kan vericem. Poztifse çıkması lazım. Dayanamıyorum böyle beklemeye.

Bende de oldu. Transferin 2. ve 3. günü yaşadım alt karın ve kaşık bölgemde dolgunluk gerginlik tarzı bişeyler. Dün bir anda hissetmemeye başladım. Bugün 5. Günümdeyim.
Teşekkürler cevap için. İlaçla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başlamıştım

Hayırlı olsun allah tamamına erdirdin inşallah. Darısı başımıza

İnşallah hepimiz için güzel olur benim de az önce embriyolog aradı kalan iki embriyonun dondurulacak kalitede olmadığını söyledi ama transfer edilenlerin çok güzel olduğunu tutacağına inandığını söyledi ama diğerlerinin dondurulacak kalitede olmaması beni üzdü acaba diğerleri de yaşamıyor mu şu an diye ister istemez kötü oldum

Günaydın canım benim de öyle tuvalete sıkışınca hele baskı iyice artıyor

Kızlar günaydın benim gibi kalan embriyoları dondurulacak kalitede olmayan var mı

Canım embriyologların söylediklerine bakma. Opudan sonraki gün, embriyolog aramış sadece üç embriyo döllendiğini, beş gün bekleyeceklerini, dayanmazlarsa transferin iptal olacağını söylemişti pat diye. O öyle söyleyince o ağrılı halimle çok kötü olmuş iki gün aralıksız ağlamıştım. İnsanlar bazen doğru cümleler kuramıyor ama işlerini biliyorlar. Transfer için en iyi durumdakileri seçiyorlar. Onlarda kötü olsaydı transferin iptal olurdu. Eminim çok iyi durumdadırlar. 5. Gün embriyolarımı transfer edilenler. 3. Gün transfer ettiler de diğerlerinin beşe gitmesini mi beklediler.

Geçen seferden sonra kendi kendime bu sefer embriyo kalitesine takılmayacağım diye söz vermiştim ... bir önceki transferde en iyi kalitedeki embriyolar transfer edildi , deli gibi 6. Günden itibaren beta hcg baktım 2 günde bir düzgün katlanıyor mu diye baktım , hersey kitabi olarak doğruyken bile birseyler yanlış olabiliyor , sonra embriyo kalitesi ile ilgili makaleler okudum ve sadece yüzde meselesi , yani kötü olsa bile tutma ihtimali var, o yüzden kafanıza kalitesini takmayın , o bebeğin bu dünyada kısmeti varsa öyle ya da böyle gelecek :)

Kızlar günaydın benim gibi kalan embriyoları dondurulacak kalitede olmayan var mı
Daha kötüsünü söyleyeyim .... benim embriyolar 2+3 şeklinde dondurulmustu; 2si kullanıldı .... bu sefer 3 tane vardı , tam masada transfer olurken , daha iyi olan ikisini koyuyoruz başka kalmadı dediler yani son kalan çözüldüğü ve koymak istemedikleri icin çöpe gitti .....

Benm bir tane konuldu diğeri 5.güne ulaşmamış dondurulmadı başka embriyom da yok eğer tutmazsa en baştan başlıcaz ne diyelim hayırlısı artık ilk tutunmuştur

Selam herkese, bende 19 Aralık Perşembe günü dondurulmuş 5AA embriyo transferi oldum. Cumartesi test günüm. Heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…