Aralık ayında tüp bebek deneyecek arkadaşlar yola birlıkte cıkalım

ehtcan

yok
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
187
44
68
Aralık ayında tüp bebege başlayacak arkadaşlar yola bırlıkte cıkalım

merhaba.bende tüp bebeğe karar verdim ve bu ay bir ön görüşme yapacağım.aralık ayındaki reglimle birlikte tedaviye başlarım herlade hayırlısı olsun hepimiz için...

merhaba.bende tüp bebeğe karar verdim ve bu ay bir ön görüşme yapacağım.aralık ayındaki reglimle birlikte tedaviye başlarım herlade hayırlısı olsun hepimiz için...

öyle mi canım ben de aynen ön görüşmeyi yapıcam.aralıkda da başlıyoruz allahın izniyle... sana da bol şans.

ilk tüp denemem olacak allah nasip ederse ve umarım son olur.kucaklarımız dolar
arkadaşlar burada aşamalarımızı paylaşalım.çok stresli bir süreç ve bu süreçte birbirimize destek olalım..ben karar verdiğimden beri heyecanlıyım ve stresliyim.duygularım alt üst.hep aklıma olumsuz düşünceler geliyor.
bu yolculuğun sonunda inşallh hepimizin yüzü güler

Merhaba arkadaslar,
ben de 2 kez aşılama oldum. Tutmadı. bende pko eşimde varıkosel var.Doktorlar tüp bebegı önerdı gecen ay, ama maddı acıdan hazırlanmak ve bıraz olsun vucudumun dınlenmesı ıcın beklemek ıstedım. Eşim ve ben öğretmeniz. Biz de sömestr tatiline yanı ocak ayının sonuna denk getırebılecek şekılde tüp bebege gececegız.Aralıkta öngörüşmeye başlarız sanırım:44:
Allah hepımıze hayırlısını versın.

ben 4 yııllık evliyim yaklaşık 2,5 yıldır istiyoruz.1 ,5 yıl doğal süreç olmadı son 1 yıldır klomen çatlama iğnesi ,1 negatif aşılamm var.sorun belli değil.doktorum tüp bebeğe yönlendirirken bile hala doğal olması gerekir tüp bebeklik bir çift değilsiniz dedi.sanırım sebepsiz gözüküyor. bakalım tüp bebek merkezi daha detaylı bir araştırma yapar belki.açıkçası neler yaşayacağımızı bilemiyorum.ben istanbulda değilim, tekirdağda olduğum için yakın bir merkez olsun dedik ve beylikdüzü medicana selman laçin tercih ettik.

Hayırlı olsun canım tedavin bende aynı yerde Aysun hnma oldum tedavimi, merkez iyi ve coook kalabalık ama öyle araştırma filan bekleme yapacakları herkese yaptıkları rutin kan testleri

Merhaba arkadaşlar
Bende 3 tüp bebeği yaptırıcam yarın kontrole gidicem. Aralık ayınde adet olunca başlarız herhalde bir aksilik olmazsa
Herkeze hayırlı olmasını diliyorum

Hayırlı olsun canım tedavin bende aynı yerde Aysun hnma oldum tedavimi, merkez iyi ve coook kalabalık ama öyle araştırma filan bekleme yapacakları herkese yaptıkları rutin kan testleri

nasıl peki menun kaldın mı merkezden?ne zamn oldun tedavini canım?bride aşağı yukarı fiyat ne gitti sende merkez ne kadar alıyor merak ediyorum doğrusu..ay ne çok soru sordum

hayırlı olsun sımdıden kızlar rabbım ınş.bızlerde nasıp eder ben agustosta yptrdım eylulde dusukle sonuclandı daha dogrusu kımyasal gebelık sımdı 2 tane daha melegım var aralıkta onları denıcem bu arada doktorum genetık test ıstedı pıhtılasma cıktı sukur kromozomlarda bı sorun yok.bundan dolayı dusuk oldugunu soledı ılk seferde tuttu ya bu bıle bı umut oldu sımdı allahın ıznıyle ınş.ıgnelerle melegım bana gene tutuncak tek umudum bu rabbım yardımcımız olsun

inşallah bu kez sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve yavrunu kucağına alırsın canım
birde şu genetik tetsleri neden en başta istemiyorlar ki?

inş.canım valla dogru soluyosun benım esımde sorun vardı hareket dusuktu daha onceden benım herseyıme bakılmıstı rahım hormon vs genelde 2,3 dusukten sonra ıstylar bıde yanı sacmalıga bak doktorum ıstemse benım gene aklıma gelmıcek yasayarak ogrenıyoruz işte

nasıl peki menun kaldın mı merkezden?ne zamn oldun tedavini canım?bride aşağı yukarı fiyat ne gitti sende merkez ne kadar alıyor merak ediyorum doğrusu..ay ne çok soru sordum

çoook memnun kaldım desem yalan olur,kalmadım desemde yalan olur çok yoğunlar karışıklık oluyor 3 doktor var selman by genelde ülke dışında kongrede oluyor diğerleride yetişemiyor hemşirelerinde kafası karışık genelde . tecrübelerine birşey diyemem Selman beyle Aysun hnmın işlerini iyi yapıyorlar zaten evliler.Ben geçen haziranda oldum tutmadı canım ekimdede o denememim dondurulmuşlarıyla hamileyim şu an.fiyatlarda uygun diğer merkezlere göre pazarlık yap mutlaka pazarlıkla düşürüyorlar fiyatı

bende bunu merak ediyordum.pazarlık varmı diye.çünkü benimn yol masrafımda olacak.neyse bu yolda gözden çıkardık tabi parayı.
inşallah sorunsıuz ilk denememizde tutar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

pardon arkadaşlar ya konuyu görmedim bende aynı konuyu açtım şimdi.. bende aralık ayında başlıyorum allah kısmet ederse...hepimize bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…